Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ani90

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendhagyó cikk következik most! Egy kedves ismerősöm csütörtökön részt vett a Budapesten megrendezett Rihanna-koncerten. Most az Ő rövid élménybeszámolója következik: "Minden megjelent számára örök élmény marad az este, aki pedig nem volt ott Rihanna első magyarországi…..
A TLC az USA egyik közepesen nézett kábelcsatornája, aminek műsorát főleg reality-műsorok, ezeken belül is a nőknek szánt sorozatok teszik ki. A csatorna szeptember 1-től bekerül a magyar kábelszolgáltatók kínálatába is, várható a Miami-, a New York- és LA Ink, biztosan lesz a…..
A hétvégén Britney Spears és csapata korábbi ígéretéhez hűen, bemutatta a Till The World Ends című dal második klipváltozatát is. A március 4-én kiadott dal és az április 6-án bemutatott zenei videó eddig igazán jól teljesített. A felvétel megmászta a toplistákat, a klip…..
A- Zene Britney 2.0 2011.03.15 17:41:00
Úgy látszik, Britney próbál lépést tartani a korral, és beújított kicsit. Régi, megszokott stílusát szinte teljesen eldobta és elkanyarodott az elektronikus zene irányába. Minden bizonnyal már hallottátok a Hold It Against Me c. számát, ami -valljuk be őszintén- semmiben sem…..
Britney Spears három év kihagyás után idén adta ki új, sorban a hetedik nagylemezét Femme Fatale címmel, itt írtunk róla. A lemezhez természetesen turné is jár, aminek keretében az énekesnő szeptember 30-án a Budapest Sportarénában lép majd fel, ahol "nem mindennapi…..
Ani90 2011.08.25 10:39:55
@Cortezcos: Mondjuk ezt így elég erős kijelenteni, hogy megszűnt a show business.

a látványos show, meg az , hogy valaki egy gitárral áll ki, 2 különböző dolog.

szerintem azért ez nem rossz kritika:

www.rollingstone.com/music/news/britney-spears-proves-shes-still-got-it-at-femme-fatale-tour-kickoff-20110617

www.youtube.com/watch?v=E7EYxFy8-JA