Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tombstone

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új promóció a DP-ben, újra akcióban a Bélpokol blog is.Az ehavi kompozíció a Hamhotburdogger nevet kapta, nagyon könnyen kiejthető és megjegyezhető (nem), ellenben kissé sem szájbarágós (de).Mivel a hot-dog és a hamburger házasságáról van szó, ezért én mondjuk Hamdoggernek neveztem volna el, dehát…..
Sosem akartam megírni ezt a posztot, bármi mást, csak ezt nem. Hiszen ő halhatatlan, tudom! Most is ezt érzem, pedig már az égi hagymásbabot főzi és kóstolja olyan hozzáértéssel és arckifejezéssel, amit csak tőle láthattunk. A gyász az első, ami átjár bennünket, mégis egy belső nyugalom kíséri…..
Elöljáróban szeretnék gyorsan eloszlatni néhány, a cím láttán esetleg felhorgadó félreértést. - Bár életem során sikerült elég mélyre csobbannom a honi gyros-scena mocsarába, és bukófordulóval meg is fordultam a fenéken párszor, mégse kívántam eredetileg ezen a…..
Bélpokol Rónasági kiwi-ital 2014.12.25 14:51:40
Ez a poszt csak randomszerűen szól pont erről az innivalóról, igazából ez a termék csak egy kiragadott példa a hazánk kisboltjait elárasztó, megszámlálhatatlan sokféleségben fellelhető, az ásványvíznél gyanúsan olcsóbb szénsavas gyötrelmek közül.A lentebb leírtak tehát…..
Bélpokol 118 2014.10.05 12:31:26
Harmadik hónapja fogyózom, 114-ről először lefogytam 112-re, majd egy hónapra rá felfogytam 118-ra.Úgy döntöttem tehát, hogy az eddig művelt ún: verbális fogyókúrát lecserélem a valódi cselekvésen, és önmérsékleten alapuló változatra.Ez a blog szempontjából annyit tesz,…..
Bélpokol Lángos 2014.05.23 12:28:25
Ha van étel, amit nem kell bemutatni, az a lángos. Nem tartom magam valami kifinomult gasztro-szomeliének, aki határozott különbségeket tud kimutatni lángos és lángos között, úgyhogy ez a bejegyzés igazából általánosságban nézve is értelmezhető, de azért tegyük hozzá a rend…..
A törzsolvasók talán már megszokták, hogy egy-egy film kapcsán annyira fel tudom magam húzni kritikaírás közben, hogy szabályosan "kiabálok". Nos, ez most sem lesz másképp, ugyanis az alábbi alanyuk ritka dühítőre sikeredett. Az írás spoileres lesz, de mivel a poszt…..
Emlékeztek még a Carrie moziplakátos játékunkra? No, az egyik nyertes azóta se jelentkezett a nyereményéért, így ahelyett, hogy valamiféle titkos második sorsolást tartsak, kitaláltam egy új játékot, már csak azért is, mert ez volt az eddigi legnépszerűbb játékunk. (Ez külön…..
Egy teljes napot vártunk ennek a posztnak a megírásával. Egyszerűen nem akartuk elhinni, hogy ilyen van, létezik. Nem akartunk lukra futni, megvezetni olvasóinkat. Azt sejtettük, hogy az illetékes minisztérium vagy a városvezetés kiad majd egy közleményt, amiben mindent cáfolnak, és…..
A magyar vidék a huszadik század eleji cselédsorba süllyed vissza, csak kenyéradója nem a földesúr, hanem a multi, a ház pedig nem a legidősebb fiúé, hanem a banké. Lesújtó kutatási eredményeket hozott nyilvánosságra októberben a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK)…..
Tombstone 2013.11.16 22:13:06
@delano:
:)
Vicces fiúk vagytok ti. Kár, hogy a mi bőrünkre megy.
Tombstone 2013.11.17 04:37:11
@delano:
Felsorolással. Ühüm. Kár, hogy csak este 7 körül engednek ki a karámból, de azért megpróbálok viszonylag értelmesen kommunikálni, még ha tudom, hogy korlátozottak a lehetőségeid. Szánlak is, nagyon.
Mindent az Eu-nak köszönhetünk …
Nincs több kérdésem. A szüleid nem testvérek véletlenül?
Magyarországon, ha valaki megpróbálja megvédeni nehezen megszerzett saját tulajdonát, akkor könnyen szembe találhatja magát a törvény szigorával. Ezt a keserű igazságot most az a vácszentlászlói szőlősgazda is megtapasztalhatta, aki a gyanú szerint némi fagyállóval…..
Az alábbi filmet úgy turkáltam ki 400 forintért. Mellé még bekerült az Antikrisztus és majdnem a Hibrid is, de aztán eszembe jutott a saját (!) kritikám és voltaképpen a múltbeli énem győzött meg arról, hogy az a film még ennyit se ér meg... Nem mintha ezzel sokkal jobban jártam…..
Tombstone 2013.10.18 12:20:16
Hamut szórok a fejemre és bűnbocsánatot kérek, mert Balint_bacsi nevű törzsolvasónk már egy jó ideje elküldte eme írását én meg megfeledkeztem róla. Na de most! Amúgy már régóta akartam róla írni én is. A leírtakkal egyet értek, de én talán eggyel kevesebbet adnék…..
A Twitter egy amerikai szerveren egy amerikai cég által üzemeltetett alkalmazás. A regisztrációnál egy emailcímet kér, és meg kell adni egy felhasználónevet, ezután nyomathatod a rövid üzeneteidet. Egy ismeretlen Semjén Zsolt néven regisztrálta be magát, fényképnek kirakta a…..
Filmdroid A légy (The Fly) 2011.08.20 17:21:00
A héten – egészen pontosan kedden – ünnepelte bemutatásának 25. évfordulóját David Croneberg legendás horror filmje A Légy. Eléggé ritka dolog az, hogy egy filmnek jobban sikerül a remake-je, mint amilyen az eredeti alkotás volt, de ez a film mindenképpen köztük van. A…..