Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bütty

7 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Kívülállók - 3x08 2013.08.27 15:00:00
Nem mondhatjuk, hogy nem sokszínű a közösség központ programja, ugyanis épp szellemidéző szeánszot tart egy fickó. Itt egy úr, mondja a Médium, aki valami sült csirkét hiányol. Jaj, igen, a férjem, mondja egy nő, aki azt az üzit kapja halott férjétől, hogy az elveszett…..
Bütty 2013.08.29 16:04:15
@LenaNoir:Az ajánlásoddal, plusz, hogy lesz HV is, így akkor már meg kell nézni :D, igazából nem néztem bele, csak eldöntöttem, hogy ennyi volt, de be kell látnom, adni kéne neki egy esélyt, és továbbra is maradok lelkes olvasód :D
New Jerseyben nyitunk, ahol egy kicsit szefósnak tűnő emberke bőszen figyeli környezetét, egy virágot vásároló nőt, a közlekedési lámpát, egy buszt, egy teát kortyolgató értelmiségit. Végül átsétál az úton, letesz egy tollat egy postaládára, majd elsétál, miközben…..
hogyvolt Kívülállók - Eraser 2013.02.26 13:00:00
Rudynak rossz kedve van. Nannemmmár hogy neki kelljen levakarni a falról valami hülyegyereknek a mázolmányait. Pedig de. Simonnak mondjuk, bejönnek a graffitik, szerinte ez egyfajta önkifejező művészet. Nem mondom, hogy csodálkozom, hogy neki tetszik. Rudy szerint a csávó nem normális.…..
hogyvolt Kívülállók - 3x07 2013.02.08 11:00:00
Seth és Curtis a kocsiban ücsörög a temetőnél. Előbbi kikészült, és kérdések tömkelegével vegzálja utóbbit, aki viszont nemes egyszerűséggel leszarja az eseményeket, de azért okostóni ismét megmondja a frankót, mert ha épp feltámasztod a halott barinődet, a legfrankóbb,…..
Bütty 2013.02.10 09:59:43
@LenaNoir: Hát a egyenlőre nem adják, újságba se volt benne, de azért reménykedtem hátha, ám csalódnom kellett, amint adni fogják én jelzem majd, de egyébként pacsi a viasat6-nak amiért a web epizódokat is leadták, bár nem tudom összesen mennyi van, de Nathan vegasi kalandját leadták, meg a graffiti huszár szösszenet is megvolt, szóval egyre szimpibb a csatorna :D,lenne egy kérdésem, online nézed? ha igen megtudnád mondani hol, mert én amiket találtam valamiért nem akar működni, az első évadot sikerült eredeti nyelven megnézni, és bár itt szerintem jó a szinkron, Kelly eredetiben mindent visz, szóval ha tudnál esetleg segíteni ebben azt megköszönném.
Bütty 2013.02.10 14:58:58
@LenaNoir: Köszönöm, köszönöm, életet mentettél :D, most egy jó darabig meglesz a programom :P
hogyvolt Kívülállók - 3x06 2013.02.04 13:00:00
Rudy barátunk (megint) a helyi dizsiben nyomul. Fülledt éjszakák telnek el a méltatlanul elhanyagolt kulcscsont, a karcsú bokák és a zabpehely illatú haj – valamint nem kevés alkoholmennyiség – bűvöletében, és ennek a partyfotós láthatóan rendkívül örvend. Ugrunk, az egyik…..
hogyvolt Kívülállók - 3x05 2013.01.09 13:00:00
Snájdig, aki mostanában bőrdzsekis-kapucnispulcsis menőgyerekként nyomul, épp elmegy otthonról, ám előtte még vethetünk egy pillantást az emlegetett kis iguánájára. Jaj de csúf vagy bogaram. A közösségi központ előtt vagyunk, ahol Snájdig leparkol, ezek szerint Kellyhez jött.…..
Bütty 2013.01.10 09:49:16
@LenaNoir: Köszönöm szépen, egyébként az elején nagyon nem csíptem ezt a Rudy gyereket, de kezdem kedvelni, és Flegmafelügyelő nagyon fog hiányozni.
Bütty 2013.01.11 16:06:47
@LenaNoir: hát igen, Nathan ritka nagy állat volt, ezért is imádtam én is, és tényleg nem ugyanaz nélküle, de nem olyan rossz mint amire számítottam.

@teardrops: nekem is az volt fura, ezért is kérdeztem, de azon gondolkodtam, hogy a szinkronhang mennyire örülhetett ennek :D
hogyvolt Kívülállók - 2x03 2012.10.25 16:00:00
Alisha nyugtalanító zene kíséretében sétálgat sötétedéskor egy emeletes ház folyosóján, amikor különös zajokra lesz figyelmes, amik fentről érkeznek. Na, most ez vagy egy áldozatára leső vérmókus lesz, vagy a madarak rohadt hangosan buliznak a tetőn. Kreoljónőnk épp…..
hogyvolt Kívülállók - 2x04 2012.11.09 15:00:00
A fogaskerekek feltartóztathatatlanul járnak, JövőSimon meg az idő múlását lesi a falba épített nagyméretű digitális szerkezeten. Alisha zavarja meg merengésében, aki visszacsábítja hősünket az élet nehéz dolgaitól. Ezután szemtanúi lehetünk egy papucsos surmógyerek narancs…..
No, akkor kicsit hosszabb kihagyás után onnan folytatjuk, ahol abbamaradtunk. Az alapszitu megint a klubban kezd kibontakozni. Ez egy olyan hely, ahol soha senki sem részeg, senki sem cigizik, mindig moslék zene megy, és mégis mindig teltház van. Piper kiszúr egy alakot, aki szerinte…..
hogyvolt House 8x12 – Chase 2012.09.04 16:00:00
A tv2 hosszú hetekig hagyott minket izgulni, mi lesz vajon Chase-szel, miután szíven szúrták. De a nyári szünetnek vége már, ez az epizód pedig teljes egészében Chase-ről fog szólni. 43 perc kedvenc ausztrál sebészünkkel, a legkiválóbb House tanonccal, aki mellesleg szuper…..
Naszóval. Adott 6 narancssárga kezeslábasba öltözött suttyó, meg egy atomrakigyúrtagresszorfejű felügyelő. Utóbb említett tag egyébként kicsit nehezen passzol a szociális munkás szerepébe, de hát istenem, ne ítéljünk elsőre-külsőre. Ez a MisFits, amit kishazánkban…..
Bár a szörnyű gimnáziumi évek és az érettségi találkozóra időzített átváltozósdi már lerágott csont, de nekem ez most bejött. Pipernek érettségi találkozója lesz, és mivel anno ő volt a fogszabályzós, pattanásos lúzer, most emuba oltott gyászoló luxusprostinak ötlözve…..
Duett-estet ígért erre a hétre Ursula, félig múlt héten is az volt, nem baj, erre az idei Megasztárra sok mindent lehet mondani, de azt, hogy fantáziadús lenne, még véletlenül sem. Egy Clau-Trilla playback duettel nyitunk, a Szépség és a szörnyetegre tátognak látványosan, majd…..
Mindenekelőtt szeretnék óva inteni a Megasztár Facebook oldalának a követésétől (én szorgalomból megtettem), mert az adás ELŐTT egész nap az aznap esti adás versenyzőinek miniéletrajzaival szanaszét spammelték a falamat. Rohadtul idegesítő, majd este megnézem a műsort, addig…..
Az AMC vezetősége talán még most sem hisz a szemének, pedig már két napja nyilvánosak a vasárnap esti, amerikai nézettségi adatok, melyek tanúsága szerint a negyvenmilliós nézőtábort vonzó Grammy-gálával szemben a The Walking Dead második évadának 77 napos szünet után…..
Bütty 2012.02.15 18:44:43
@aha, persze: ha szarok a nézettségi adatok akkor leállnak a készítéssel, ergo te sem látod, ezen mit nem lehet felfogni?
Az alaszkai Franklin-ben nyitunk, este van, és egy halászhajón egy (szerintem eszkimó/indián) nő és egy férfi van. Brenda az aznapi fogás halait fejezi le egy helyes kis bárddal, és mondja a hazafuvart felajánló Keith-nek, hogy menjen csak az asszonyhoz, ő majd elsétáltatja a halakat…..
A 911-es vonal TÚLSÓ végén kezdünk, mármint a központban, ahol rezignált hangon kezelik a diszpécserek a bejövő segélykéréseket. Az egyik diszpécser egy cseppet sem pánikos hívást kap: egy mély-rekedt öreg férfihang közli vele, hogy egy holttest van a raktárban. Nem mond…..
Gyergyafény, csámcsogás. Valaki itt csirkecombot eszik. Ja nem, csak Phoebe meg Cole enyeleg. Phoebe-ből megint kijön a mibajodvandemonnyadel, mire Cole Belthazorrá változik, és hopp felébredt, csak rémálom volt. A Triad egyik tagja áll az ágya előtt, az sosem jó, ha a diri jön eszet…..
Halloween. Bár Piper nem tudja, mit ünnepelnek, Phoebe pedig személyes sértésnek veszi, hogy egy seprűn repkedő rusnya vénasszonnyal azonosítják őket, mindenki várja a bulit, és be is öltözött: Piper puncsos habfelfújtnak, Phoebe sátánista utcalánynak, Darryl az újonc ruhájába…..
A P3ban fergeteg party van, Piper a pult mögött hordja a pultos szemüveget, ami csőlátást okoz, így  nem látja vendégeket, nehogy a végén még valaki valamit kérjen. Az exkedvenc helyemen is ilyen volt a csaj, igazi hősként csodáltuk azokat, akiket kiszolgált. Megjelenik Leo,…..
túlélőkészlet Munkahelyek/2 2011.11.25 17:01:00
Na akkor ahogy ígértem itt vannak a svédes csapat beszámolói is.Saci: Munkahely(ek)  Ahhoz képest, hogy, hogy indultak a lehetőségeim igen csak jól jártam. Hogy mindenkinek érthető legyen elmagyarázom :D Kezdés előtt egy héttel úgy volt, hogy este fogok a boltokban…..
túlélőkészlet Munkahelyek 2011.11.24 19:44:00
Üdv mindenkinek, itt vannak a németes csapat beszámolói, a miénk holnap este fog érkezni.  Tomi………..  Elsöre nehez volt, mert nem igazän tudok nemetül, de nagynehezen megertettük egymäst. Több helyre szoktunk menni. Minden nap 45-60 perceket utazok,…..
túlélőkészlet Nincs probléma! 2011.10.17 21:17:57
Arra gondoltam, hogy voltaképp nekem is lenne mondanivalóm ezen a blogon, mióta  beleláttam kicsit az ismeretlen országba érkező leós résztvevők életébe. Szóval talán érdekes lehet nektek, milyen ez a történet a fogadó szervezet szemszögéből. Elmesélem. Hétfőn már csak…..
Na akkor itt vannak a beszámolók, és bocsánat, hogy eddig tartott.Saci:   Készültünk be Chek-ni mikor valaki mondta, hogy: Személyit, útlevelet elő!  Kinyitom a pénztárcámat, és a ledöbbentség keveredik az erős hiszti rohammal, miközben felhangzik az agyamban a Költői…..
Előző bejegyzésem azzal zártam, hogy Saci megérkezett, teljes a csapat és senki nem állhat az utunkba, a várost még nem nagyon néztük meg, mivel a házunk elég messze van a központtól, azt már tudjuk, merre van a bolt és ami még nagyon fontos az alkohol shop:), a fiuk már…..