Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B1T3

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan szó szerint a végállomáshoz érkezik a negyedik évad, ennek hangsúlyozására most végre sokkal több szereplőt láthattunk. Bár sejthető módon az igazi izgalmakat a végére hagyták, mert eme epizódunkat leginkább a "vihar előtti csenddel" tudnám jellemezni. Marlboro Man,…..
Ugyan ismét visszazökkentünk abba az állapotba, hogy csak egy csapat történetét követhetjük nyomon, de cserébe minőségében a legprofibbat láthattuk. Sőt, megkockáztatom, hogy ebben a félévadban ez volt eddig a legjobb rész! Olyan dupla- (vagy tripla?) fordulattal csaptak pofán…..
B1T3 2014.03.19 15:34:51
@csuszu1: Azt nem veri sokkolásban, amikor karddal megsuhintották Hershel nyakát. :\
B1T3 2014.03.19 15:58:29
@doggfather: Engem kicsit igen. Főleg, hogy ott közelről mutatták, hogyan zajlanak a dolgok, míg a kislánynál – nyilván – nem lehetett látni az agyvelő kiloccsanását.
B1T3 2014.03.19 16:10:20
@csuszu1: Én is. Azt is el tudom képzelni, hogy nem fut mindenki börtön utáni élete egybe, hanem az évad végén is több szál marad. Ha viszont mégis, akkor a kivitelezésre leszek kíváncsi. 2 rész nagyon kevés, és elég zsúfolt lenne/lesz így feltételezésem szerint.
VÉGRE! Eddig a nézők többsége jogosan húzhatta a száját az évaddal kapcsolatban, hogy elég gyenge, de ez az epizód kárpótolt mindenért. Sőt, utólag belegondolva nagyon okosan építették fel azt a cselekménysorozatot, ami idáig vezetett. Mert most aztán történtek dolgok…..
B1T3 2013.12.04 15:59:52
@prophecy942: Igen, szerintem is ő volt az. Gondolom, nem véletlenül mutatták olyan sokáig.
img34.imageshack.us/img34/6048/idov.png
Horror-Mirror Sharknado 2 poszter 2013.11.07 10:29:16
Készüljetek, mert jövő nyáron lecsap egy durva cápavihar. Az első részről kritika itt. ..
B1T3 2013.11.07 17:28:46
@Bogoj: Nálam ugyanez, tegnap 2-szer próbáltam oda hozzászólást írni.
Múlt héten megismerhettük az új felállást és hogy a lehetőségekhez képest mennyire otthonosan belakták a börtönt. Csak azért, hogy a mostani epizód egy elegáns mészárlással kezdődjön. A találgatásokkal vége, hogy voltaképpen mi is történt a zuhanyzóban: gyors lefolyású…..
Az ősz jelenlétét mi sem bizonyítja jobban, hogy a lehulló levelek mellett a zombik is szépen hullanak a képernyőn. Igen, az American Horror Story után a The Walking Dead legújabb, negyedik évada is elstartolt! Először is kezdjük a szokásos ki-kicsoda…..
B1T3 2013.10.21 12:15:18
@purga: Szerintem ezúttal is lemondhatunk a télről. :D Viszont valamelyik évadot feldobhatnák azzal, hogy a hó és a mínuszok milyen hatással vannak a zombikra, illetve az élők mindennapjaira.
Aki 2 év hűséggel vásárolta a Nokia Lumia telefonját, az most biztosan elszontyolódott, mint  the_daver, hogy fél év múlva esélyes, hogy nem lesz sok kompatibilis szoftver a Microsoft Appstore-jában. Merthogy jön a Windows 8, az év eleje óta kapható Lumiákat viszont csak 7.8-ig,…..
B1T3 2012.07.10 20:32:52
A bejegyzéshez:

1. Nem ígértek olyat, hogy frissíthető lesz a WP8-ra, nem kell belemagyarázni. Az egy dolog, hogy te azt hitted, így jártál, nem téged csaptak be, te csaptad be magad. A WP8-ra frissíthetőségről csak pletykák voltak előzetesen, egyiknek sem volt hivatalos alapja, az csak a WP8 bejelentésekor derült ki HIVATALOSAN, mi lesz a jelenlegi készülékkínálat sorsa.

2. Ha úgy vesszük, a telefonod már most elavult, hiszen hardveresen sem a csúcsot képviseli. Innentől eléggé vicces arra panaszkodni, hogy fél év múlva NÉHÁNY programot már nem tudsz majd a telefonodra telepíteni.

3. A telefonod bizonyára eleve nem azért vetted, mert a MÉG NEM IS ISMERT WP8 bizony milyen f@sz@ lesz, hanem azért, mert megfelelőnek tartottad a WP7-et. Tudtad, mit vállalsz. Mi változik azzal, hogy "csak" a WP7.8-at kapod meg (illetve a Nokia amúgy igyekszik a szoftveres támogatást biztosítani továbbra is már csak az ilyen buta hozzáállás miatt is). Mi van, ha be sem jelentik a WP8-at, csak a WP7.8-at, de WP7.8-cal adnak ki erősebb vasú készüléket, amire szintén írnak olyan programokat, amelyek a te Lumia 710-eden nem futnak (és így persze nem is számítana elavultnak a te álláspontod szerint, mert megkapta a legfrissebb verziót)…

Szóval több sebből vérzik ez a kifakadás, és az érvelés az "igazad" mellett. Tényleg rosszul hangzik, hogy a WP8 a jelenlegi modellekre nem érkezik, de azért nem ilyen egyszerű a téma, több tényező is meghatározza ezt.
Ja, és honnan tudod, a Microsoftnak és a Nokiának mi a terve az alacsonyabb árszegmenst célozva? A WP8 a sajátosságai miatt eleinte biztos nem fog a 40 ezres mezőnyben indulni, azaz ott valószínűleg marad a WP7(.8), és már csak ezért is indokolt lesz a frissítés.
Mellesleg hány androidos felhasználó fakadhatna ki, hogy nem kapja meg az ICS-t (na, meg a JB-t) a telefonjára?… Elég csak a Samsung Galaxy S-t felhozni, nagyon hasonló vassal rendelkezik a Nexus S is, az SGS mégis lemaradt a GB-nél (2.3-nál), a Nexus S pedig még a JB-t (4.1-et) is megkapja. (Tudom, az SGS-re rá van gányolva a TW, és az erőforrás-igényes, de senki sem kérte, hogy kötelezően tegyék meg a TW ráhúzását a rendszerre. Tudom azt is, hogy lehet főzött ROM-okkal bajlódni, de az más téma.)
Tiltott szavak szeressük 2010.03.19 08:25:00
Van az a szokás, hogy megismétlünk hibákat, amikor a nagy, akadémiai magyart nem pontosan beszélő honfitársainkat szeretnénk figyelmeztetni pontatlanságaikra. Ilyenkor aztán jókedélyűen kacsintunk össze annak elkövetőjével. Néha ez a jelenség azonban elburjánzik, és akkor is…..
Horror-Mirror Horrorbikini 2011.08.03 12:02:00
Nem régiben látott napvilágot egy horrorbikini kollekció. Bevallom, nem tartom nagy durranásnak. A 2. tetszik, elmegy. De ettől szerintem jobbat is ki lehetne találni. Két szem megy egy fogakkal teli száj...Persze, lehet, hogy a kezdeti darabok után, majd jönnek azért sokkolóbbak is. El…..