Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AutodoktorSiofok

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ügyfél fogalmatlan lúzer, tele van zsével, és még le is néz – miért ne venném le? Meg különben is: mindenki ezt csinálja. Mai cikkünk blogposztja...
AutodoktorSiofok 2011.08.23 12:18:33
@BOSCHtechnikus: Az olajcsere/inspekció és a gumiabroncs vásárlásakor nyújtott szolgáltatás élvez nálunk prioritást. Egyébbként nálunk több hétre előre ütemezve van a munka. De a technológia/koncepció értékesítésével is foglalkozunk. Megtekinthető siófoki szervizünkben egy előre egyeztetett időpontban. Várunk szeretettel.
AutodoktorSiofok 2011.08.24 13:38:51
@BOSCHtechnikus: Azért az sem mindegy, hogy miért van tele a szerviz....... vagy mert olcsó vagy mert drága de "pótolhatatlan" szolgáltatásokat nyújt annak a tehetős vevőrétegnek akiket megcélzol.
AutodoktorSiofok 2011.08.24 13:53:42
@V u, de ja vu: Szeretettel várlak nálunk, persze nem mikor erre vet a szerencse, hanem kötelező minket meglátogatni. Véleményem szerint ha rentábilisan akarsz dolgozni akkor a nálunk megvalósított koncepció alkalmazása létkérdés. Ha még valaki a következő pár évet túl akarja élni, korszerű gépjárműveket szeretne javítani és még pénzt is szeretne keresni nem is keveset akkor................... Sajnos a többi részét a gondolatnak nem tudom követni, de nem baj.