Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ThePvera

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Letícia vagyok,35 éves,egyedülálló nő. Brutálisan elhízva. Tipikus történet,először engem hagytak el,utána én hagytam el magam.A súlytöbbletem nem oka volt a szakításnak,hanem a következménye.160 cm-es magasságomhoz 85 kg.társul. Ez most kicsit úgy hangzott,mint valami…..
LifeTILT Petra 45 nappal később 2011.05.16 09:30:00
„Úgy elmondanék most neked valamit Tomi, de ha elmondom ígérd meg, hogy nem fogsz nagyon kiakadni... ”  0.nap 67,2 kg                              45.nap 57,8 kg                          68 km futás, 13 súlyzós edzés, -9,8 kg és átlag -6,54 cm-el…..
ThePvera 2012.01.25 09:51:24
Véletlenül keveredtem ide, egyszerűen nem bírom komment nélkül hagyni az írást...
1. Gratula Petrának, tényleg tök fasza dolog, hogy ilyen kitartó (volt?).
2. Tényleg azt gondolod/gondoljátok, hogy valaki attól lesz boldog, ha tökéletes lesz az alakja?? Ez komoly? Nemár! Meg sem tudom számolni, hány olyan embert ismerek, aki "fullos nő/pasi" és mégis boldogtalan az élete. Annyira nem ezen múlik, higgyétek el... viszont sok olyan embert ismerek, akinek lehet, hogy "csak 3 kiló felesleg" van (hogy a nagyokat idézzem), és kösz jól van, nem ezen sír egész nap (jajistenem boldogtalan vagyok, nem nézek ki tökéletesen!!) És amíg úgy áll hozzá valaki az élethez, hogy az ideákat kergeti, SOHA nem lesz boldog. Persze, a fogyás tök jó és sikerélmény, de ismétlem, nem ez az a tény, amitől valaki kiegyensúlyozott életet fog élni.
3. Igen, rengeteg ember van, aki lustaságból néz ki úgy, ahogy. De nem gondolom, hogy a mai Magyarországon ez a FŐ oka a mozgáshiánynak. Túlinformált vagyok a témában, ugyanis 3 hete egy kutatáson dolgozok, amiben pont egy ilyen rész van: miért nem mozog többet? És valószínűleg nem mondok újat, de az embereknek napi 10-12 óra meló után rohadtul nincs már energiájuk elmenni heti 5-6x futni. Főzzél otthon, takaríts, csinálj leckét a gyerekkel, fürdesd meg, aztán 11 óra és már ágyban vagy talán, holnap pedig indul elölről a mókuskerék. Igen, lehet, hogy van felesleg ezeken az anyukákon, de elhiheted, kedves Bence, hogy nem azért, mert "elpunnyadtak a párjuk mellett", az a szemét mellett, aki nem közli velük nap mint nap, hogy dagadt disznók. Az, hogy te ezeket az embereket a társadalom szemeteiként degradálod, a lehető legundorítóbb dolog, amit megtettél ebben az írásban. Nézz körbe egy kicsit és láss is, vagy kergesd a "dugnivaló nőket", hátha boldog leszel egyszer...
Bocs, kicsit hosszú lett.
ThePvera 2012.01.25 13:08:57
@Schrödinger'sCat: Értem, mit mondasz, ezzel semmi bajom nincs. Meg úgy általában a sporttal sem, félre ne értsetek! Persze, próbáljon mindenki időt szakítani magára, és ha lehet, hasznosan töltse el azt az időt. Csak arra próbáltam utalni, hogy olyan szinten a porig aláz egyes embereket ez az írás látatlanban, hogy az valami félelmetes. Aki dolgozott már látástól mikulásig, vagy tisztában van vele, hogy mivel jár eltartani egy egész családot, az tudja, hogy milyen fizikai és szellemi erőnlétet követel mindez. Lehet itt verni a mellünket, hogy én 60 km-t futok hetente, stb., de szerintem a fentebb említett emberek is sokat tesznek le az asztalra nap mint nap, és nem érdemlik meg, hogy így beszéljen róluk bárki is.
A kutatásban, amit említettem, kiderült, hogy az emberek törekszenek arra, hogy minél többet sportoljanak, de végesek a határok. Átlagosan heti 2 edzésnél több nem fér bele. Tehát lehet ujjal mutogatni, hogy x úgy néz ki, mint egy rakás szar, meg y beleszarik a saját életébe, de mielőtt leír ilyeneket az ember, 2 percig el kéne gondolkodni, hogy a másiknak milyen lehet épp az élete. Ezeknek az embereknek egyszerűen nincs lehetőségük arra, hogy bombatestet faragjanak maguknak. És kész. El kell ezt fogadni.
Még egyszer: semmi bajom a sporttal, a fitt emberekkel, azzal, hogy valaki változni akar és tud! Ez mind nagyon szép. De ne sértegessünk, mert az viszont nem szép.
Ahogy ígértük tehát. Belevágunk az elmúlt két nap gyors ismertetésébe. Szombaton délelőtt találkoztunk két újságíróval, Hajnival és Dórival valamint egy fotóssal, Ákossal. Mire ők megérkeztek, mi már túl voltunk, egy kis sütésen. A Vadászkürt étteremben kezdtük a…..