Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hugrol

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  ..
Hugrol 2011.08.23 11:34:24
@bájgúnár:

Tudod te szerencsétlen kis náci, itt az a helyzet, hogy nektek másotok sincs csak a hazátok. Nincs eszetek, nincs tehetségetek, nincs semmitek, arra az egyre veritek magatokat egész szánalmas életetekben, hogy hova dobott le a gólya! Vicces, hogy pont ez az amihez nektek magatoknak a legkevesebb köze volt, ilyen elven arra is kurvára büszke lehetnél, hogy milyen színű a szemed. Még viccesebb, hogy habzó szájjal hörögtök mindenkire akinek az élete nem merül ki a zászlólengetésben meg az okkult bálványimádásban. Én így nemes egyszerűséggel, szimplán csak körberöhögöm a fajtádat. :)

Kíváncsi lennék, hogy az ilyen mellveregető hőbőrgők közül, hányan jelentkeztek már a fenti hirdetésre, a nagy hazaimádat jegyében?! Vagy 50 ropit már nem ér meg a haza nagy hőse, csak az ingyen kommentre fussa?
Hugrol 2011.08.23 12:20:30
@bájgúnár:

Látom te vagy itt ma az udvari bolond! Nagyon helyes, ilyen is kell! :))

Tudod nácikám, a hazaszeretet a haza értékeinek tiszteletével kezdődik. Ilyen például a magyar nyelv, az anyanyelv, amit te minden egyes kommenteddel lehugyozol!

"NemvéletlenŰl"? Komolyan?

Baszki ne oktasson már ki hazaszeretetből, pont egy olyan egyed, aki a nagy hazaimádásban arra nem vette a fáradtságot, hogy legalább a magyar nyelv alapvető helyesírását megtanulja! Zászlót lengetni minden hülye tud.

Szóval inkább akkor gyere majd vissza magyarkodni, ha már megtanultál magyarul! :)