Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wickers

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  ..
Wickers 2011.08.22 22:54:19
@SzJ1982: Jó volt magyarnak lenni miatta? Baszki, ha neked egy motorversenyzőtől jó vagy nem jó magyarnak lenni, akkor te aztán ne oktassál ki senkit semmiről.

Mi lesz ezután? Legközelebb majd a pizzaevő verseny világbajnokától lesz jó magyarnak lenni? Aztán még meg is lepődsz, hogy körbe vagy röhögve a "hősöddel" együtt?

Ezt a ki-hogy szeretné látni a hazát dolgot pedig kurvára azokra kellene hagyni, akik érintettek benne és nem az "anyaországból" ugatni, hogy mindent vissza! Főleg úgy, hogy józan ésszel végiggonvolva mindenki tudhatja, hogy trianon visszacsinálásának az esélye hajszálpontosan nulla, tehát inkább azon kéne gondolkozni, hogy használ-e ez az irredenta hiszti a határon túl élőknek, könnyebb-e nekik ettől együttélni azokkal, akikkel nap mint nap együtt kell élniük, könnyebb-e ettől megőrizni a magyarásgukat vagy sem! Elárulom a választ: kurávra nem könnyebb, sőt! Tehát amikor legközelebb nekiállsz ajnározni a bukósisakján csak szerényen a Szent Koronát viselő, nemzetközi színtereken Nagy-Magyarországozó motoros "hőst", gondolkodj el szépen rajta, hogy mit ér el ezzel és kiket tesz nevetségessé!

Vajon miért csak magyar rendszámos autókon látni Nagy-Magyarország matricát? A fentiekben megtalálod a választ.
Wickers 2011.08.22 23:02:54
@This_is_Sparta: Talán inkább magyar tudósokat meg feltalálokat kéne felsorolni, olyanokat akik előre vitték a világot és nem attól kellene a elalélni, hogy ki tud gyorsabban bevenni egy kanyart motorral, meg ki tud gyorsabban úszni!

Ja, hogy ehhez már egy csöpp ész is kéne? Bocsánat!