Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tünderke

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy videó, amit nem érdemes hosszan kommentálni. Ezt végig kell nézni. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke saját beosztottjaival és két diákújságíróval csap össze az MTV Maradj talpon! című vetélkedőjének stúdiójában. A felvételt csak a 19. Országos…..
Otthagyva a kényelmes lakást, indultunk tovább, és beugrottunk reggelizni meg csobbanni a strandra. Itt, a keleti parton, sokkal melegebb a víz a Golf-áramlat miatt, és ezen a részen nagyon világos a homok és tiszta a víz. (madarak a parton)(Pensacola Beach)(nyaralók végig a…..
letsgotousa Tucsonból El Pasoba 2011.09.14 20:43:00
Késő reggelre regenerálódott a szervezetünk a buliból, így csak későn indultunk el.(a csajok háza)A sivatag közepén álltunk meg csirkézni, ami lehet, nem volt olyan jó ötlet, mert legyek hada próbált osztozni velünk a kaján.(megint Új-Mexikó állam)(végtelen út)Annyira…..
Ma reggel újra az egyetemen kezdtünk, aztán telefonnézőben voltam. Az egyetlen szempont az volt, hogy olcsó legyen. Megkérdeztem néhány embert az utcán, hogy merre lehet olcsó telefonokat szerezni és egy néger srác segített végül, elirányított a vasútállomás melletti kis…..
 Vegasi reggel: Mi csináltunk rántottát, Ian pedig hozzá amerikai palacsintát, amelyhez egy nagyon finom, mexikóban kedvelt, édes szószt is prezentált. Mitko és Bence kipróbálta a kertben felállított trampolint és az x-box kinect nevű videojátékot. Ezután Ian vezetésével…..
Ez lenne az első bejegyzésem. Már sokkal korábban meg akartam ejteni, de mint mindent, ezt is halogattam. Ez a blog a családomnak, barátaimnak, ismerőseimnek szól, akik szeretnék tudni, hogy mi újság velem az elkövetkezendő fél évben (habár úgyis próbálom majd mindenkivel tartani…..
letsgotousa Denverből Paoniába 2011.09.01 23:55:00
Denverből egy szokásos boltolás és parkban reggelizés, frizbizés után indultunk el.(egy jó reggeli a parkban)Mivel a következő helyről (Gunnisonból) a szállásadónk nem válaszolt, kapcsolatba léptünk egy Paonia nevű falucskában élő alternatívával. Ezen az útszakaszon…..
letsgotousa Paoniából Flagstaffba 2011.09.03 00:14:00
Reggeli ébredés után kimentünk a parkba baseballozni, a tagnak volt felszerelése mindönknek.(Benék kunyhója)Aztán egy boltolás után irány Flagstaff. Elég hosszú volt az út, az elején még volt növényzet meg vizek, itt meg is álltunk pihenni.(Mitko átkel a gyors sodrású…..
Kedves naplóm: "Tommy lepisilte a hálózsák zsákomat. :)(Tommy)Maradék pizzát megettük, majd irány Detroit.(Danával, a hamiltoni szállásadónkkal, a lakása előtt)Tanukoltunk Kanadában egy keveset. Odafele Tim Hortonnál (gyorsétterem hálózat) álltunk meg, wrapot…..
letsgotousa Iowa City 2011.08.28 20:13:00
Chicagóból Iowa City felé vettük az irányt. Hat körül megérkeztünk szállásadónkhoz, Sydneyhez.(Sydeny háza)Este volt szerencsénk egy igazi amerikai házibulihoz, ahol sok kedves emberrel találkoztunk, és fogyasztottunk némi alkoholt is...(házibuli Iowa Cityben)(a buli vége…..
letsgotousa Niagara 2011.08.25 15:35:00
 08. 24.:11 körül indultunk Binghamtonból.Tankoltunk, majd Niagara falls felé vettük az irányt. Útközben megálltunk ismét egy Mekinél. (Sajtburger: 1 USD = 190Ft :) )5kor értünk a zuhataghoz, és 2 óra volt amíg megnéztük a turistapontokat. Az amerikai oldalt választottuk, ez…..
letsgotousa Genf 2 2011.08.22 10:59:00
Este elnéztünk még egy sörözőbe, például mert 9 után már nem lehetett venni alkoholt a boltban. Hangulatos kis hely volt, de nem itt érdemes lerészegedni. 4 frank egy pohár Staropramen, mi a helyi sört választottuk 3.5 frankért (~840 huf). Dokumentáció alább.  A ma…..