Regisztráció Blogot indítok
Adatok
monic11

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz, fájdalmas szülés volt, de csak sikerüt tető alá hozni az üzletet: a How I Met Your Mother egy utolsó, kilencedik évadra is megkapta a berendelést. A főszereplő kötül mindenki aláírt, azaz Josh Radnor, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan és még a sokáig…..
 Üdv Mindenkinek. Ez nem is annyira motoros írás, mint inkább Gépjárművezetői. Miért vagyunk Mi motorosok, autósok alacsonyabb rendű állampolgárok, mint a bringások és a gyalogosok??? Kicsit teli a hócipőm azzal, hogy minden híradás arról szól, hogy az autósok, motorosok micsoda "szemét"…..
                   Lillafüred, a Tuti túra, 2X   Már sokszor nekiindultunk Szilvásváradnak, de sose jött még össze. Most se. Viszont lett belőle Lillafüred és nagyon nem bántam meg. Persze ez is nehezen indult, de aztán nagyon bejött. Annyira hogy két hét múlva megcsináltuk újra. De inkább az…..
monic11 2011.11.22 12:36:48
ágy - asztal - tv Kitenném 17. 2011.08.22 09:45:00
Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő.…..