Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cone

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjelent a legújabb Minecraft újítás...
TrespassNagyon jó filmnek ígérkezik.Már a trailler nézése is meghozta azt a döntés hogy elmegyünk a moziba és megnézzük.Főszereplők:Nicholas Cage,Nicole Kidman és Cam Gigandet.A történet nagyjából megmutatkozik az előzetesben.(Egy gazdag embert rá kényszerítenek,hogy nyissa ki…..
Egyeseknek ez a két flash játék kihívás másoknaak szórakozás, de vannak olyanok akik még nem próbálták és azt mondják róla két kicsi,régi könnyű flash, mit ér ez nekem?A Pac-man és a Super Mario bebizonyította hogy nehezebb őket végigvinni mint az összes Call of duty…..
Regnum online magazin Minecraft 2011.08.23 20:25:00
        Markus Persson tudja!Markus becenevén Notch egyedül fejlesztette,készítette el a Minecraft nevű világhírű játékot.2009. május 17.-én adták ki és azóta folyamatosan bővül nem rég adták ki a Beta 1.7.3 -t.A játékban minden…..
Idén meg jelenő kihagyhatatlan játékok:1.Batman Arkham city:Jónak ígérkezik előző részből hiányoltam pár dolgot.Előző rész (Arkham asulym)Story:Joker-t beszálítják az Arkham-be (Gothem city-i diliházba)onnan elszökik nekünk pedig meg kell keresni és bezárni mégegyszer.Jah…..
 A Secret World 2010-től készülő mmorpg ami 2011 augusztus 26-án jelenik meg.Én már decembertől nézem a híreket hát egyszer megjelenik a vissza számláló, most megjelent,nagy örömömre. http://www.thesecretworld.com/media ..
Harry Potter és a Halál ereklyéi: 2. rész nagyon jól sikerült.A Film :A készítők kitettek magáért már csak azért is mert nagyon sok kritikát hallottak az előző két filmről. A filmet nem rég adták ki július 15.-én 3D-ben a filmről ha még nem nézeted meg nem mondok…..
Regnum online magazin A magazinról 2011.08.22 15:50:00
Egy magazin ami játékokkal filmekkel foglalkozik...