Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vigorzol

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
'Valko 2' nevű kommentelő rakta össze :) Már van 0.3 verzió is.Az új alany pedig buszos játék lesz..
Dávid írta, hogy egy amerikai videókészítős srác (Tomdogg449) is foglalkozott az általam is már bemutatott "Harc a csodafegyver" játékkal. Igazából ugyanazokat mondja, de az első pályákat részletesebben mutatja be, mint én. Felvettem vele a kapcsolatot, megbeszéltük…..
vigorzol 2009.05.14 13:29:37
Na, csak néhány megjegyzés a videóhoz.
Most hogy sokadszorra néztem meg, feltűnt pár dolog.
pl: FreddyD azt mondja, amikor lefotózza az Európa térképet, hogy amerikában biztos nincs ilyen, ergó ő amerikai katonával játszik. De.
Az eredeti bejegyzésnél(
rosszpcjatekok.blog.hu/2008/08/29/rossz_pc_jatekok_sorozat_battlestrike_harc_a_csodafegyverert)
azt írja, hogy a szovjet hadsereg nyomul előre.
De igazából amerikai fegyverünk van, lásd Thompson, mégis a videó végén, amikor összedől az épület akkor egy vörös csillagos vörös zászló emelkedik fel a zászlórúdon. Akkor hogy is van ez? :D

Ja, meg olvastam a kommenteket az indavideon, és doragon93 nevű kommentelő észrevette, hogy 12:55-nél a csapóajtón egy jól elrejtett Dávid csillag van. És tényleg.

Nagyjából ennyi :) nyi
Lehet, hogy ez most titeket nem nagyon hoz lázba, engem annál inkább. Izzadó tenyérrel ültem a tv előtt, amikor a német Tv Total nevű (szebb napokat is látott...) esti showban végre megjelent. Nekem ez az ember egy ikon, akinek filmjeinek többsége megunhatatlan és kultikus. Egy német…..
vigorzol 2009.02.19 12:05:45
@Lidérc: Nemcsak hogy ismeri, de úgytudom egyenesen Ő ajánlotta Bujtornak, hogy csináljon hasonló filmeket, mint amilyenek a Bud Spencer filmek.
Update: Na, ma töltöttem fel jó sok régi videót, folytatás majd holnap. Sorrend kissé felbomlott, de a többrészes videók összevágásán még ügyködni kell... Jobboldali lista még nincsen aktualizálva, majd egyszerre fogom, ha megvan az összes.Jó hétvégétNem voltam tétlen, a…..
Nem titok, idénre még mindenképpen tervezek egy új Mesterlövész videót, mert még sok sok dolog kimaradt. Többek közt ez itt. Ezt is a videóra tartogattam, de mivel már sokan küldték és talán annyira nem is lehetne ott jól látni, bemutatom a blogon. Bizony, a Mesterlövész már…..
Eddig azt hihettük, hogy a Mesterlövész csak egy kis szerencsétlen gagyi, de szerethető játék. De Sam küldött a tegnapi Blikkből egy cikket, ahol egy nő gázpisztollyal lett ámokfutó. Mivel a Blikk írta, ugyebár teljes mértékben biztosak lehetünk, hogy minden úgy történt, ahogy…..
Na kérem szépen. Akkor jó napjaitok lesznek, ma új Nerd, holnap új videó tőlem. Azért remélem ez a rockosított intró nem marad mostantól, régebbi jobban illett szerintem. De a videó nagyon állat, old-school Nerd action. Főleg a pisztolyos rész a nyerő :D ..
Sok szemét játékot ismerek. Egy kihívó, korrekt nehézségi szinttel nincsen semmi baj, de ez egész egyszerűen felfoghatatlan... Utóbbi napok slágerlevele, hogy próbáljam ki ezt a játékot. Még gyűjtöm az erőt... Ha ti merészebbek vagytok, csak tessék.Ha nem menne a link,…..
Budiolvasmánynak tökéletesen megfelelnek a reklámújságok is, éppen a Cora prospektust lapozgattam, amikor valahogy megakadt a szemem egy 499 forintos játék borítóján.Lehet, hogy én vagyok paranoiás, írjátok meg ti is így látjátok-e, de nekem ez a hableány marhára habfiúnak néz…..