Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karakterke

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bemutatkozott Kecskeméten a városi tömegközlekedés fejlesztését támogató projekt keretében szervezett tesztsorozat első típusa: a Mercedes-Benz Citaro G BlueTec Hybrid autóbusz. A járművet június 15-én délelőtt a városháza előtt tekinthették meg az érdeklődők. Rövid…..
karakterke 2012.06.19 22:43:58
Péter 69-cel ment a 70-es táblánál, 30 000 forintra büntették. És ez csak a kezdet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
karakterke 2012.03.12 17:49:54
Pár napig a budapesti agglomeráció ingázói is kipróbálhatták Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
karakterke 2012.03.08 09:57:08
@Adam2101: "Az biztos, hogy a csarnokban motorokat gyártanak, vagy legalábbis azok alkatrészeit."

A Rába NEM gyárt semmilyen motort.
Omnibusz Haldoklik a hazai buszpiac 2012.02.10 12:00:00
Szinte ész nélkül fejlesztettek és mutattak be új típusokat a magyarországi autóbuszgyártó manufaktúrák. A hazai piac mégsem hálálja meg a gyártók erőfeszítéseit.Csak egy maradhat?Szomorú tény, de hazánk legnagyobb autóbuszgyártója napjainkban a Rába alvázakra…..
 A Kijevi torta azaz «Киевский» торт ugyanúgy Kijev szimbólumává vált mint Bécsnek a Sacher torta. A városban járó vendégek viszik tovább a hírét, és magát a tortát ajándékba.Keletkezésének legendája szerint igazából egy édes tévedés. 1956- ban…..
  Válasz Majtényi László írására Előrebocsátom, egyetemi kutatóként nagy figyelemmel követtem Majtényi László professzor úr adatvédelmi jogi munkásságát; a Hírszerző tavaly még azt is megszámolta, hány alkalommal hivatkoztam meg könyvemben (állítólag tízszer). Ha a…..
Ahogy mai cikkünkben említettük, a műkedvelő hiéna szerelemre éhes, versre vágyik. Ki más olthatná vágyát, mint a kedves Olvasó?Ezért hát péntek délig szeretnénk kérni egy legalább négysoros szerelmes verset a Michelin gumiemberkéhez. A kész művet kérnénk komment…..
A fenti címmel jelent meg a lenti anyag az English Russián, jobbat pedig mi sem tudtunk neki kitalálni. A képek ugyanis annyira súlyosak, hogy azok mellé csak egy puritán cím járhat. Az eredeti anyag egy orosz magazinban jelent meg, mi pedig már nem abba a generációba tartozunk, akiknek…..
karakterke 2011.09.30 10:07:24