Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheOverseer

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Már régen észrevettem, hogy létezik a "tükrözés" (Trükközés? Trükkök százai - amiről neked nyilvánvalóan nem kell tudni - segítette, hogy túléljük az elmúlt három és fél órát...) nevű jelenség, de akárhogy kerestem, sehol sem találtam róla információt (Mert nincsen róla! Nincsen!!!). Pontosabban:…..
Ez is egy olyan enyhe hallucinogén, agyi állapotváltoztató, amit hatásosnak találtam. Az álomhatáson kívül semmi igazán komoly, de hogy ne a végén kezdjük a napot, ami kifejezetten kellemesen telt a kísérletezéssel, vegyük sorra az eseményeket: Délelőtt volt egy liter tea…..
Nem. Ez nem az a vakond. Ez a lény és tanulságos kis története egy német úr, bizonyos Werner Holzwarth fejéből pattant ki, amelyhez Wolf Erlbruch készített bájos grafikát. Ez első kiadás 1989-ben látott napvilágot, azóta a mesét 27 nyelvre fordították le. Jómagam…..
Nemrégiben akadtunk rá erre a cikkre az ajánlásotok segítségével a WonderHowTo honlapján, és úgy gondoltuk, magyarul sem maradhattok ki belőle. :) Az iromány apropója, hogy az elmúlt évtizedben már számos módon definiálták a steampunkot, így az oldal egyik alkotója…..
TheOverseer 2013.01.03 20:38:02
...nehéz. Az alábbiakban arról írok pár sort, miért akar meghalni majdnem minden évben ez a blog, és végül miért nem hal meg soha. Köszi, ha elolvasod. Ezt a blogot általánosan minden harmadik bejegyzés után akarom bezárni, komolyabban pedig kb. évente veszem fontolóra. A…..
Anna Nymus Legális crossdressing 2009.01.16 08:00:00
Mint minden devianciának, a crossdressingnek is vannak elfogadott formái. Hasonló ez, mint a "civilizált társadalmakban" a tetoválás: néhány ábra nem probléma, de ha úgy nézel ki, mint egy jakuza, akkor gyorsan a tudtodra adják: nemkívánatos vagy. Figyelem: a…..
Rengeteg gumibelsőre, nem túl rozsdás bicikliláncra és küllőkre lesz szükség a programismertető szerint azon a csináld magad workshopon, ahol bringa-alkatrészek újrahasznosításával szex játékszerek készülnek. Több európai nagyvárosban tett kitérő után megint Budapesten…..
Aki imádja a tengeri kütyüt az most örülni fog! :-) Főzzünk gyorsan egy tejszínes rákos tésztát finom zöldfűszerekkel. Megpróbálom felidézni hogy is volt a recept, mert önállóan alkottam és habár nem posztoltam de azért fotóztam, bár már nem mostanában volt. Lássuk a…..