Regisztráció Blogot indítok
Adatok
benyaralunk

14 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Drága jó főnökömtől kaptam a minap Szép Kártyát (Széchényi Pihenő Kártyát). Biztosan a jó munkám eredményeként jutalmazott meg egy kis pihenési lehetőséggel. Úgy gondolhatja túlhajtom magam a cégnél, vagy csak szépek lát, és így Szép-et a szépnek alapon lett egy…..
Az olasz tengerpartot elhagyva útnak indultunk Svájcba, ahol Szabi barátnője várt már minket. Nem csak e szép hegyekkel körülölelt ország néhány nevezetességének megtekintése volt a célunk, de szerettük volna sok devizahiteles honfitársunk problémáját is megkönnyíteni. Kedden…..
Ezúton egy kis szösszenet formájában mondunk köszönetet a Nexttime-nak a támogatásáért, és nem a támogatás miatt , de el kell hogy mondjuk, hogy nagyon megszerettük a kapott TooLate órákat.Amikor elindultunk, szerettünk volna minden hétköznapit magunk mögött hagyni, így a…..
Hétfő délután Monacoból elindulva találomra megálltunk az első szimpatikus városkában, amit Ventimiglia-nak neveztek el a gazdái. Úgy gondoltuk az utolsó nagy etap előtt megpihenünk, és fürdünk még egy jóízűt. A városka idilli franciás-olaszos tengerparti hely, hangulatos…..
Barcelonát fájó szívvel hagytuk magunk mögött, és a tengerpart nyomvonalát követve a Francia Riviérába szerettünk volna belekóstolni. Az éjszaka Marseille közelében ért utol bennünket, egy nyugodt parkolóban hajtottuk álomra a fejünket. Azt vettük észre, hogy itt is sokan…..
Nézzétek meg felülről: ..
A hosszú francia km falás után, már alig vártuk, hogy a katalán (nem spanyol!!!, rühellik a spanyolokat) főváros kapuit döngethessük.   Péntek: Nem csak Barcelonát, de az óceán sós ízét is szánkban éreztük, így amint megláttuk a Costa Brava feliratot rögtön lefordultunk…..
Amszterdam szabadszellemű hangulata sokáig velünk tart, de ha kedd, akkor Párizs. Éjfél után értek seregeink Párizs alá, ahol egy kicsit megpihentünk. 9.00-kor megindulva bevetettük magunkat a csigaevők székes fővárosába. Kapásból egy gyönyörű szajha parti kempinget találtunk…..
Vasárnap délután: Elhagytuk Magyarországot, átrobogtunk Ausztrián egészen Németországig meg sem állva (csak néhányszor). Végcélunktól 280 km-re úgy döntöttünk, megpihenünk egy kicsit. 2-3 óra nyugis alvás után, 8 körül útra keltünk, hogy küldetésünk első…..
Amszterdam kacsintva vart minket.Bepattantunk egy kempingbe, majd villamost vettunk a nyakunkba es a belvaros szivebe utaztunk.A megfaradt Vandorok beugrottak egy bolt-be egy frissito kavera. A nettel eddig meg kicsit mostohan vagyunk ellatva, de igyekszunk urra lenni a nehezsegeket. Egy ideig…..
Köszönet a sok érdeklődőnek, lájkolónak, megosztónak, blog olvasónak. Nektek köszönhetően elindulhattunk teletankkal arccal Amszterdamnak.Az Enterprise fedélzetén elhelyeztük az átmeneti készletet. Csak a legfontosabbak: 24 palack bor Bolyki Jani pincészetéből, 18 palack bor a…..
Idén valami különös és egyedi nyaralásra vágytunk a haverokkal, ezért össze dugtuk egymás csaját a fejünket, hogy hátha sikerül valami érdekeset kitalálni. Nem sikerült. Így inkább elmentünk fröccsözni, na az már sikerült.., és ímhol a szokatlan utazás elképzelése is…..
benyaralunk 2011.08.23 16:54:47
@CandyStarr: Mr Memory nem felejt..
Kedves Vodafone, T-Mobil, Telenor! Jaj, de jó lenne, ha mobilnet segítene minket az utunkon. Jaj, de tudnánk neki örülni. Jaj, de tudnátok Ti is örülni, ha gyakran tudnánk postolni, videjót feltölteni. (Oszd meg ezt a bejegyzést, hátha meglátja V, T-M vagy T!) Itten lehet…..