Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mgbka

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kettéfűrészelés és karóba húzás: a délvidéki tragédia   A délvidéki magyarok tragédiája a magyar történelem egyik legsötétebb fejezete. A bestiális kegyetlenséggel elkövetett népirtás mégis a XX. század legkevésbé ismert és leginkább eljelentéktelenített eseményei…..
mgbka 2014.06.06 22:24:24
@Crass: És kinek lesz attól gyereke, hogy Szentendrén ilyen tábla van? Érdekes ez? És igen ahol szerb ember lakik, és a telek az ő tulajdona az szerb tulajdonú terület, de egyébként a Magyar Állam területe. Különbséget kellene tenni az állam amelynek polgárai vagyunk és amelyhez "hazaszeretet", strukturához való ragaszkodás köt és a nemzetiség, amelyhez származásunk köt között. És természetesen egy adott államban pl Magyarországon minden állampolgárnak ugyanolyan jogai, kötelezettségei vannak, a jog nem függ a nemzetiségtől (azért mert valaki magyar nemzetiségű? nincs több joga). Ezt az elvet a magyarok az elmult pár száz évben többször sértették, mindig ráfizettek sosem tanultak belőle.
„Tudatos életmód és rendszeres testmozgás” – melyik cukorbeteg ne fújná kívülről ezeket a rendelőben hallott, bevett szófordulatokat?! Olyan sokszor halljuk őket, hogy már teljesen elkopott a jelentőségük – pedig valóban fontos a mozgás, de közel sem mindegy, hogy milyen…..