Regisztráció Blogot indítok
Adatok
renon

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Úgy látszik megérte kirakni az információs e-mail címet a blogra, mert a mai nap egy újabb történetet kaptam az egyik kommentelőtől Mormothtól. Szerencsére egy sokkal részletesebb rajzot is. " Apukámmal minden nyáron ellátogatunk a helyre táborozni. Ez egy erdőség…..
renon 2011.08.20 23:18:34
@Metal_Castiel: "Egyébként a Mátrában, bizonyos bányák körül néznék szét legszívesebben, arról hallani mendemondákat (pl. a szüleim még meséltek valami pumáról is, bár az lehet kacsa volt). "

Furcsa, hogy ezt írod. Mert bár a fanyüvűről még nem hallottam, de pár évvel ezelőtt apám munkaügyben a mátrán keresztül utazott át és látta azt a bizonyos pumát. Nemcsak látta, hanem fel is vette(imád túrázni,fényképezni és akkoriban mindig volt nála egy videokamera is). Bár mire kezébe vette, az már útnak indult, de még egy feltudta venni egy kis ideig. Sajnos a videót nem tudom megmutatni, mert a kezdeti meglepődés után nem fordított ennek nagy jelentőséget és letörölte miután megmutatta, de annyit mondhatok a látottak alapján tényleg egy puma volt, vagy valami nagyon hasonló nagymacskaféle. Szóval szüleid nem mondtak hülyeséget erről. S ha nagymacskák élnek ott a többség tudta nélkül, akkor miért ne lehetne fanyüvő is?