Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yuing

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még nem tudtam magamban eldönteni, hogy melyik a vérlázítóbb: a hazai rabszolgatartás vagy az illegális idősotthonok. Jelenleg úgy néz, a magyar állam egyikkel sem tud mit kezdeni. Nézzük most eme utóbbit, az illegális idősotthonokat. "Az idős emberek mocskos szobákban…..
yuing 2014.06.27 10:25:19
@Horizont: Az a baj,hogy szar a tövény !! És a Politikusoknak sem lenne jó a szigorúbb téletek ,mert :egyesek= csalnak-lopnak és végig hazudnak Évtizedeket vagy fél Erzsébet várost is eladhatják ???
 Azért, azt remélem, érzi mindenki, micsoda veszélynek vannak kitéve a rablók, tehát jogos a fellépésük, mint minden zsidó fellépés! Ezért a gyereket meztelenre vetkőztették, lábánál fogva fellógatták, brutálisan megverték, mielőtt elengedték, egy tető sarkára…..
Vámpír ellen valóban termeszthetünk fokhagymát, hiszen a folklór úgy tartja, hogy a nem evilági vérszívókat a kereszt és a szenteltvíz mellett az Allium sativum riasztja el leginkább. Persze ez csak egy ok a sok közül, ráadásul nem is áll túl szilárd lábakon, azonban a…..
Február első napjaiban még nem dübörög a kertszezon, azonban biztosan sok kerttulajdonos, hobbikertész várja már, hogy újra művelés alá vehesse birtokát, és elfoglalhassa magát a szabadban. Nem kell feltétlenül márciusig várni, hogy akadjon kertészkednivaló, vannak ugyanis…..
Most, hogy odakint egyre cudarabb az idő és a héten már mínuszok várhatóak, a szabadban lévő növényeim halálra vannak ítélve. Erre való tekintettel egyre jobban reménykedem benne, hogy a hidró projektemet sikerül végre eredményessé tenni. Sajnos annak ellenére hogy százával…..
Továbbra is szépen halad a chili hidropónia projekt. A növények gyönyörűek, mind elágazott és megjelentek az első bimbók is. A ph érték beállításával voltak problémáim, de szerencsére már ez is megoldódott. A rendszerben lágy ozmó vizet használok csapvízzel keverve, de a…..
yuing 2013.11.28 06:47:24
gyulaicsili Kóstolás a tűzből 2013.07.11 09:20:15
A közelmúltban személyes látogatást tettem a kabai Chili Hungária Manufaktúránál és tulajdonosai – a Diczkó házaspár – egy csodálatos ajándékcsomaggal leptek meg, méghozzá a termékeikből összeállított portfólióval. Bevallom őszintén ez az első olyan alkalom…..
yuing 2013.11.08 21:35:09
@bratya: Kérek élő E-mailt a lalanagy722@gmail.com-ra és 1x videón kűldöm :Schott Péter bácsi személyesen elmondja mutatja meg,de vannak még leírásaim is róla-képekkel illusztrálva .Üdv NL (ja és Palántát sem kell nevelni,mert ,,,stb-ét megírom
yuing 2013.11.11 08:26:18
@bratya: OKÉ és akkor cseréljűnk :magot !? (elkűldtem videón a Paradicsomról.)
Talán a véletlen hozta az alkalmat, de a mai napon – egy vizsga apropóján – beszélgettem néhány fiatalemberrel, akik – bár mezőgazdasági végzettséget szereztek - nem igazán kívánták ilyen területen a jövőjüket elképzelni. Egyöntetű véleményük az volt, hogy ehhez…..
gyulaicsili Az első termések 2012.08.04 13:15:40
Itt az augusztus, és megjelentek az első termések is. Én úgy gondolom, hogy a képek magukért beszélnek, így csak egy rövid leírást teszek melléjük. Yellow bell - Sárga harang. Kevésbé elágazó szárú, széles levelű 25-40 cm magas paprika. Viszonylag korán hozza  a…..
yuing 2013.10.26 21:54:37
@gerzson57: Üdv és ha lehetne ??kérnék pár szem magot a csilik ből és a tulipán paprika magból is ,mertigaz hogy kettő tő termett ,de nem igazán érett be.(tavaj a :SCHOTT PÉTER BÁCSI(a paradicsom-termesztő volt-magokat kűldött aki csak kérte) kűldött 12 szem magot belőle,de csak két szél csírázott-nőtt meg és a meglévőket szárítgatom ,hogy a REMÉNY hal meg utoljára.,itt lakom Debrecen Sámsonkertben((sívó-homok-talajon)tőzeggel dúsítottam meg humusszal keverve,vegyszer nélkűl. Üdv szép estét becses családodnak is tisztelettel N_Lajos (61)? 5 unoka és ??útba n 1 ük-unoka ha minden oké lessz.
gyulaicsili Paprikák őserdeje 2012.10.12 18:26:46
Mint már korábbi bejegyzéseimben említettem néhány évvel ezelőtt - akkori időhiány okából - megszüntettük a veteményeskertünket és gyümölcsfákkal ültettük, be továbbá befüvesítettünk. Persze ez valóban jelentős időmegtakarítás volt, azonban a friss, házi…..
A Gösser marketingcsapat ismét kitett magáért. A kánikulai utcákat járó citromnő mellett, már javában zakatol az a facebookos szolgáltatás, ami stílusos módon egy régi sörös viccen alapul: A fickó bemegy a kocsmába és mondja: - Egy sört kérek. Erre a pultos: - Alkoholmentes…..
A kívülálló azt hiszi, hogy a sörkóstolás nem más, mint ingyenberúgás jó sörökből, de én ezt határozottan cáfolom. A sörkóstoló egészen máshogy élvezi a sört, mint a szociális ivó, és folyton spórol a józanságával a következő mintára, mert ha idő előtt elveszti a…..
Ökofalu szervezés Csatlakozás 2010.09.04 18:53:00
Hiszünk abban, hogy az életünk lehet jó, egészséges, harmonikus. Hiszünk egy közösségben, mely saját életét a természet rendjéhez igazítva, boldogan, teljességben tudja élni. Hisszük, hogy mindezt ebben a világban is meg lehet teremteni. Ez csak rajtunk múlik! Szeretnél így…..