Regisztráció Blogot indítok
Adatok
czebus

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rossz álom végetért.Ma megérkezett a bankszámlámra az eladott verda ára.A Weltautó segítségével sikerült megszabadulnom ettől az istenverésétől.Őket köszönet illeti.Az összegzés még hátravan, de nem halogatom sokáig.  ..
czebus 2011.11.03 20:45:09
Azt hiszem, eljött az idő.Nem hallgathatok tovább, mert elég volt a megalkuvásból.Ha egyszer valami nem jó, azt ki kell mondani.Bátran.Lesz ami lesz.Ez a kormány egyáltalán nem jó.Sőt, kifejezetten kaka.Szar.Elhasználódott, felőrlődött, megöregedett, kikopott.Voltak akik már az…..
A VW márkaszervizekről még a munkafelvevő is lebeszél: túl drága az óradíj és nincs arányban a javítás díja az autó értékével. Egy ismerős munkafelvevő is ugyanezt mondta. Ő oldott meg néhány éve egy rejtélyes problémát, amivel a megszokott szerelőm nem tudott…..
Vacilláltam, hogy érdemes-e feltöltetni a klímát így a szezon végén.Aztán az időjárás kezelte a kérdést.Tegnap egész emberi hőmérséklet volt, de mára nagyon befűtöttek, ráadásul kétszer is a napon parkolt a malacorrú.Útbaejtettem egy másik gumist, ahol szerepel a klíma a…..