Regisztráció Blogot indítok
Adatok
er.pé ser

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Monyó Café a budapesti sörszeretők egyik kedvelt helye, melynek tulajdonosa Pein Ádám - aki egyébként a közeli Ráday utcában a Kézműves Csemegét (sörös és más delikát áruk kis kincsestára) is jegyzi - addig addig gondolkodott, míg Németh Antival (Hedon, Sernevelde) közösen…..
er.pé ser 2014.12.19 20:06:01
@rambo13: Mi kezdődik? nem a sörök minőségéről van szó hanem hogy hol és hogyan készülnek bizonyos sör márkák!!!!!!!!!!!!
er.pé ser 2014.12.23 18:57:19
@pif: Köszönöm a helyreigazítást, igaza van, de csupán a kapkodás eredménye volt a hiba.Az nap volt egy bántó történet, amely a nálam dolgozó sörfőzőt járatta le a barátai előtt és ezért lehet, hogy rossz címzéssel írtam azt amit. T Péter erről elmondta a véleményét, és lezártuk a történetet, bízom benne, ezután a nálunk készült sörök megfelelő tálalással kerülnek forgalomba. A legutóbbi közös sörünk nagyon jó kritikát kapott, amit nem kívánok elrontani egy felesleges negatív üzengetéssel. Tisztelettel Ludas Péter
A sör divat lett. Már a legutolsó vidéki búcsú is sörfesztiválként van címerezve. A Főzdefeszt és a Budavári Sörfesztivál után a héten is két újabb sörfesztivál nyitja meg jelképesen kapuit a városban, így ha már kicsit be is sokalltam, de illendő néhány szóban…..
er.pé ser 2014.07.05 11:34:30
@Bud Taste: köszönöm a hozzászólását! ez a duchemin most már hogy több blogolóval személyesen találkoztam ismerem a véleményüket, nem kell komolyan venni mert egy olyan a valóságtól teljesen el rugaszkodott vélemény formáló akire kár időt pazarolni. Üzemünk 8 féle sört gyárt van köztük IPA,STB A különleges főzeteinkről tele van pozitív véleménnyel az internet a Budai várban a legtöbb sört adtuk el a kézműves sörfőzdék között sőt még egy gyári pultot is megelőztünk. Az egyik nálunk gyártott márkára alapozva önálló vendéglátó egységet nyitottak amely kiválóan működik visszajáró vendégekkel. A nemzetközi sör versenyen is jól szerepeltünk a Józsefvárosi sörfeszten is jól el tudtuk adni a söreinket.A kifejezett kézműves sörözőkbe is rendszeresen szállítunk.Az elmúlt 2 hónapban teljes technológia váltás történt egy új forgalmazó és bérfőzető bevonásával. Sajnos azért nem reagálok már a neten leírtakra mert a puszta tények és eredmények nem számítanak, csak az üzleti megfontolásból leírt fröcsögések.Pld origo pet palackos nem is tudom sör vagy palack fikázás mert a cikk írót valaki nagyon meg vezette a hülyeségekkel, mint pld az oxigén be diffundál a palacba amiben legalább 2 bar nyomás van meg hogy mérgező ő nem engedné hogy a saját nevem felhasználásával LUDAS sört gyártsak, ilyen tudatlan információ hiányos ember cikket ír és elvárja hogy a szellemi termékéért valaki pénz adjon. erre reagálni nagyon nehéz . Figyelje meg a reagálásomra jön megint egy teljes nyelvtan óra, ennyi az érvelésük mert a jelenleg készült söreimre igenis büszkék vagyunk,még a bérfőzető úr is aki már egy jó ideje üzleti kapcsolatban áll velünk.Tisztelettel: Ludas Péter
magyar ale A sörfőzők valószínűleg kevésbé örülnek neki, mégis van jó oldala annak, hogy télen jelentősen alacsonyabb a sörfogyasztás, mint nyáron. A csepeli Rizmajernél például ennek köszönhető, hogy a fölössé váló kapacitást mindenféle idényjellegű…..
er.pé ser 2014.04.10 14:01:07
@Gérard Duchemin: Köszi az érdeklődést de már lebírálták a sörünket, már van össze hasonlítási alapom.A neten már fent vannak az eredmények.
er.pé ser 2014.04.16 10:55:00
@Gérard Duchemin: Köszönöm, és sörünk hogy Ízlet?
er.pé ser 2014.04.17 13:40:28
@Gérard Duchemin: Ez a sör 40 napja készült kifejezetten a versenyre, az elért eredmény szerintem nem rossz. Az elmúlt hónapokban rengeteg új sör készült nálunk, kár hogy nem kísérte figyelemmel, pedig a neten rengeteg írás volt róluk.
Döbrögi Fekete Sör - ER-PÉ ( Ludas ) Serfőzde Ódzkodom a Pet-palackos söröktől, de felül emelkedve ezen becsípődésemen, az egri Sör Feszt Ivás-on bevásároltam néhány példányt - melyek a következő posztokban jelennek meg. Ez a 4,8 %-os, különféle malátákból (…..
er.pé ser 2013.10.08 12:02:44
@Húsimádó:Nem titok mi gyártjuk a Pusztai világos és társai elnevezésű sört is.A forgalmazó most fog létre hozni egy Netes áruházat így elméletileg lehet rendelni majd a söreinkből.Smaltid Makling a cég név. köszönettel.
er.pé ser 2013.10.14 07:45:18
@Húsimádó: Kérem ne vegye tolakodásnak, de szeretnék egy kicsit dicsekedni, a Budapesti 2013 as Oktoberfest, legjobb söre az általunk gyártott Kisalföldi Meggyes sör lett. Tisztelettel: Ludas Péter
er.pé ser 2013.10.14 15:31:51
@Húsimádó: Köszönjük,örülünk az eredménynek, mert a korábbi sörfesztivál után nem hittem hogy még további sikereket érhetünk el. A Napalm csilis sör első főzete is nálunk készült.
Kontár Komlókutató Peter's Black 2007.03.07 18:21:00
magyar fekete sör A KK a hazai sörgyártás egyik legmélyebb bugyrába kalandozott el az ER-PÉ Serfőző Bt. (!) termékével, amelynek a legmeghatóbb tulajdonsága az, hogy literes zöld PET-palackban forgalmazzák, olyan címkével, amit már egy 1982-es zugszeszfőző is szégyellt volna.…..
magyar világos kukoricasör Az amatőr-műkedvelő sörfogyasztó számára adott néhány segítő erejű ökölszabály. Ezek közül talán a legalapvetőbb, hogy az a sör, amiben kukoricagríz van, biztosan nem lesz túlságosan jó - ez a gondolat, noha ilyen szinten nyilván erős…..
magyar világos sör Blogunk úgy általában szívesen vadászgat magyar kisüzemi sörökre, főként ha palackozott változatban is léteznek, hiszen akkor online is tudunk foglalkozni velük. Épp emiatt megy egy kicsit rejtélyszámba, hogy miért nem írtunk eddig kielégítő…..
er.pé ser 2012.03.18 21:47:07
@-kk-: Az nagyon régen volt az a tulajdonosi felállás nem is volt életképes 2011 év eleje óta van új tulajdonos aki egyébként szakma beli a régi sör szerintem azért lehetett rossz mert nem volt pasztőrözött és idő előtt megromlott ebbe a hibába nagyon sokan elvéreztek sajna még ma is tapasztalom
magyar világos sör Legutóbbi kisüzemi sörös cikkünkben óhatatlanul is azt tudtunk csak bemutatni a Szögedi Ászok példáján, hogy a palackozási, szállítási és viszonteladási anomáliák játszi könnyedséggel le tudnak nullázni egyébként fogyasztható söröket is. (A…..
A Főzdefeszt idén sem hagyja kézműves sör nélkül a sörivó népet. A tavalyi fesztiválokon bebizonyosodott, hogy óriási az érdeklődés a magyar kézműves sör iránt, ezért a szerveuzők elhatározták, hogy a fővároson kívül is megmutatják, mit tudnak a sörfőzőink. A 2012-es…..
er.pé ser 2012.03.24 20:48:55
@ElnkÚr: Köszönöm a söröm nevében annyit hadd kérjek az ismeretségünkre való tekintettel hogy az új sörös címkéket az egyesületen keresztül legyen kedves eljuttatni a tagokhoz mert a legutóbbi internet árverés nem esett jól ezért kérem hogy csak az ön által ismert komoly tagoknak adjon én az üzemben senkinek nem adok ki sörös címkét mert bizonyos emberek vissza éltek a jó indulatommal elnézést ha valakit megbántottam de úgy gondolom a saját szellemi termékem nem képezheti nyerészkedés alapját Ludas Péter tulajdonos.
er.pé ser 2012.03.26 10:35:28
@TonyCaviar: Igen a vaterán árvereztetik én pofátlanságnak tartom de most itt a két új címke ebből csak a címke gyűjtő egyesület elnökének adok ne is keressen címke ügyben senki
Friss, ropogós tavaszi reggelen 4 óra alvás és 2 óra vezetés után érkezünk a miskolci Hermann Ottó Múzeumba. Az Avas errefelé a szebbik arcát mutatja, harangláb és borospincék gubbasztanak a hegyoldalban, várják, hogy a nyújtózkodó napsütés átmelegítse a falaikat.A múzeum…..
er.pé ser 2012.03.18 17:19:36
@Gutberger: Kedves Gutberger az er.pé barna sörének az a nagy előnye hogy csupán 12 cukorfokú és sokkal kevesebb anyagból gyártott egy ezüst érmes sört ami a sokkal több anyagból megfőzött sörökkel egy kategóriába került értékelésre világos söröknél van 11 alatti és 11 feletti kategória a barnáknál meg pld a porter 6.5 volt az er.pé söre csupán 4.8 ez az ami szerintem átgondolandó lehetne ja és képzelje hogy zsűrizett a Tony Cavaliár is aki minden rosszat írt a sörünkről most meg ezüst érmes lett még ha a kategóriák nem is jól voltak elosztva, bánom hogy az új világos sörünket 11 alatti kategóriába nem indítottam szerintem lett volna keresni valója na majd a következő alkalommal rá gyúrunk a versenyre addigra le csengenek ezek az ízesített sörök legalábbis ezt mondja az egyik sör mogul akinek nagyon hiszek hiszen nagyon ott van a sörgyártásban a szeren.
Sörbúvár Budapesti főzdekalauz 2012.02.02 12:51:00
A drámai feszültség kedvéért hadd kezdjem messziről a cím magyarázatát: az elmúlt években örvendetes fejlődésnek indult a magyarországi sörfőzés (persze nem a nagyüzemi). A kereslet és a kínálat párhuzamos minőségi emelkedésével egyre több kézműves főzde érzett rá…..
(forrás: FORTEPAN) ..