Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Loboda

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hamarosan újult erővel indul a Stand DUF Comedy blog! Részletek HAMAROSAN!..
Szeretnéd megtudni, Szabó Milán legféltettebb titkait? Akkor nem jó helyen jársz; de ha azt szeretnéd tudni, hogyan kerülhetsz be a Stand DuF műsorába, vagy, hogy Milán mennyit készül egy-egy előadásra, mi a véleménye a Facebook-on készített külön oldaláról, akkor az alábbi…..
 A Jedik nem bújhatnak a sötétség árnyékába és éppen ezért néhány fontos dolgot ebben a formában is közzé teszünk. Hiszen jelenleg már több mint 20 ezer ember vállalta fel valamilyen szinten a jedizmust. A Magyarországi  Jedi vallási jellegű mozgalmak és közösségi…..
Loboda 2012.04.04 22:21:06
 Kedves Blogolvasók! 2011-ben alakult amatőr stand up comedy társaság vagyunk. Több felületen megtalálhattok minket.   Facebook: http://www.facebook.com/Stand.DUF.Comedy   Twitter: https://twitter.com/#!/StandDUFComedy   A blogunkon olvashattok majd rólunk extra…..
Előre láthatóan jövő év elején kerül a mozikba egy új magyar alkotás, a Sherlock Holmes nevében című ifjúsági film. Azt kell mondjam, hogy az előzetes alapján van rá remény, hogy egyszer még felvirrad a magyar filmek hajnala és bearanyozzák majd kicsiny hazánk egét. Engem…..
Mai zenének egy régi kedvencemet választottam. Ma már a klasszikusnak számító tini-horror, a Sikoly zenéjét hoztam el Nektek! A film elég nagy hatással volt rám, mivel az első olyan horror film volt amit végigröhögtem (íródik a filmről egy szaftos kritika). Fogyasszátok…..
Sziasztok! Sajnos az én első kritikámra várnotok kell. Ellenben egy remek kis rovatot szeretnék nektek prezentálni, a filmzene ajánlót. Ide nem feltétlenül Oscar-díjas filmzenéket linkelünk majd be, hanem inkább olyanokat amik nagy hatással voltak ránk. Fogadjátok sok szeretettel…..