Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sztárblogger

3 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma is bebizonyosodott, hogy itthon mindent megcsinálhatsz, ha nagyon gazdag, vagy  közismert vagy. Stohl 10 hónapot kapott azért, amiért normális országokban egy életre elkaszálják az embert és a társadalom mészárszékére terelik. Itthon ez persze nem így van, 10 hónap…..
Subba FÉRFI 2011.08.30 02:52:00
Sztárblogger 2011.08.30 16:44:32
@zolik1: Én meg tégedet verlek szét mingyárt!

@bobby: Jah, brutál és érthetetlen egyben. Ezt egy rendes verekedésnél egyszer csinálja meg az ember és a következő akciónál inkább elszalad.
A Velvet megírta a minap, hogy Éden Szandrát 3 órán keresztül faggatták a rendőrségen a dubai útjával kapcsolatban és ahogy nyilatkozta, Ő odakint nem feküdt le pénzért senkivel. Értitek. Ez olyan, hogy én a munkahelyemen évente 10 napot ledolgozok ingyen, pont a…..
 Mutatnánk az objektumot, mely Óbudán található. (Köszönjük K. G. barátunknak a témát és a képet.) Ez egy automata, amely vizet ad. Becsületkasszás alapon működik. Tehát ingyen is juthatsz vízhez. Ha befizetsz, a Csodalámpa Alapítványnak megy a pénz. Ők életet is…..
Mostanság kezd csak igazán kiéleződni a verseny az Apple által gyártott és az Androidos operációs rendszerrel ellátott okostelefonok piacán. A két termékcsoporthoz két felhasználói tábor is tartozik, akik már-már nem csak mint egy szegregált csapat él és virul, hanem úgy is…..
Sztárblogger 2011.08.29 16:24:47
@¡Viva La Onda!: De, lényegében ilyen problémák is vannak, de aki blogolt, azt tudja, hogy igazán kiemelkedőt, csak főállásban lehet csinálni, itthon a blogolásból meg nem lehet annyira megélni, hogy csak azzal foglalkozzon az ember.
Sztárblogger 2011.08.29 23:49:29
@Gery.Greyhound: Most lebuktál Gery. Szóval Te írtad :))
testmódosítás Kísértés 2011.08.14 14:18:00
Pár új flash, a flash albumomból. Vannak itt baglyok, baglyok,  szikék szemmel, valamint még más vidám dolgok is. Ha valaki a saját flash-eimből válogat (mint a képen látható minta boldog tulajdonosa) akkor számíthat arra, hogy jó árakon fog szerezni még jobb…..
Épp Hudák kolléganő érdekes napszemüvegét gusztálgattam az Index newsroomjában, amikor NAK kolléga csak úgy viccből felém nyújtotta új szerzeményét, melyet a fogarasi úti Tescóban vásárolt. Hű, mondom, de ismerős! Persze, a múlt héten épp az Árkádban található,…..
Nemsokára forog a videó DopeMan új lemezének (Drogsztár) első kislemezéből, a MiVanMiVanMiVan c. dalból. A nóta kemény támadás napjaink tinibálványai és a celebek ellen. Ezt beharangozóan DopeMan lökött egy gyilkos freestyle-t a kőszegi Kazamata klubban. A cuccot az egyik…..