Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R93

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Február 14-én Spanyolország és Franciaország után az elsők között hazánkban is elindul a filmcsatorna, beállva az első blikkre kissé telített filmes piacra, oda, ahol az HBO öt csatornával van jelen, aztán ott film+, a film+2, a Film Mánia és Film Café, a Filmbox négy…..
Ha azt mondjuk, hogy nem a legelegánsabban reagált a köztévé műsorvezetője a hétfő reggeli bankrobbantásra, akkor még finoman fogalmaztunk. Ahogy az Index is megírta, távirányítású vagy időzített bomba robbanhatott a CIB Bank XIII. kerületi fiókjának előterében hétfő…..
Itt az új csatorna első promója, a videóanyag még hagyján, de a betűtípus és a színvilág elég, izé, elhamarkodott.   ..
Médiatörténeti pillanat következik el december 24-én este 6 órakor: az Origo tévécsatornája innentől kezdve 12 órán keresztül egy kandallót fog mutatni, amiben pattog a tűz. Nem viccelünk, a hír halál komoly, olyannyira, hogy maga az Origo tévérovata számolt be róla…..
R93 2013.12.18 15:09:49
comment:com Hírek kávé mellé 2013.11.18 09:30:00
Lövöldözésbe keveredett Don Cheadle a House of Lies forgatásán. A színész éppen South Central LA-ben forgatott egy utcai jelenetet, amikor a bámészkodók között páran összeszólalkoztak, és előkerült pár fegyver is. Cheadle megúszta.  Az amerikai tévéakadémia az…..
Bár a Totalcar szerint már 3 éve körbement(?!?) a neten a Volvo Jean-Claude Van Damme-mal turbózott kamionreklámja, mi nem hiszünk nekik, hiszen az eredeti videó feltöltési időpontjánál is a tegnapi dátum szerepel. Mindegy, ma az egész hazai média JCVD-n és a kamionokon pörög (meg…..
R93 2013.11.14 20:47:55
@Hét holló: "Nézd meg Van Damme nadrágját a bal lábánál. Spárgába menet szépen lecsúszik a cipőjéről. Visszafelé játszva ráugrik a cipőre?"
comment:com Itthon is elindul a Fox 2013.10.31 10:30:00
2014 tavaszán elindítja magyar szórakoztató csatornáját a Fox International Channels. Az új magyar nyelvű csatorna a tervek szerint HD minőségben indul, de hagyományos felbontásban is elérhető lesz majd.  A Fox International Channels itthon egyelőre a…..
Az amerikai kábelcsatorna anyacége, az AMC ezen a héten fizetett ki egymilliárd dollárt a többek között a Sport1-et és Spektrumot is birtokló Chellomedia nevű cégért, azaz bevonulnak káeurópába is, remélhetőleg egy újabb kábeltévé indításával együtt, amin majd végre a…..
R93 2013.10.30 16:48:07
@sixx: Nem úgy volt eddig, hogy a magyar FOX-on lesz szinkronosan? Mert az elvileg tavasszal indítják: www.sat-tv-radio.hu/friss-hirek/uj-tv-csatorna-indul-a-fox-hazankban.html?Itemid=2
Hat számot ért meg a POSZT nevű kezdeményezés, aminek már születését is aggodalmas tekintetek és tamáskodó mosoly kísért: a hetilap ugyanis a magyar nyelvű internetes tartalom legjavát, a véleményformálónak, értékesnek tartott kontentot nyomtatta ki és adta pénzért az…..
Örülhetnek a Walking Dead Amerikán kívüli rajongói, mert ezentúl nem kell egy hetet várniuk, ha a Fox nemzetközi csatornáin akarják megnézni a kedvenc sorozatuk aktuális részét. A Wrap szerint a negyedik évad nyitóepizódja ugyanis már az amerikai premier utáni 24 órán belül…..
Egy nappal azután, hogy a TV2 alaposan megvariálta műsorrendjét (hamarabb kezdődő Családi titkok 19:10, rövidebb Aktív, 20:35-kor induló Hal a tortán) kiderült, hogy a csatorna július 29-től hozzányúl híradója kezdési idejéhez is. A Tények 18 órától kezdődik majd, aminek…..
Az mmonline.hu híre szerint Komárom-Esztergom megyében kapcsolják le a leghamarabb az analóg adást, már július 31-én, azután csak a földfelszíni műsorszolgáltatásban csak a korszerű digitális adás lesz fogható. Csak a megye észak-keleti régiójához tartozó 17 települése…..
A február egyik nagy durranása a Walking Dead harmadik évadának folytatása lesz, itt van még egy étvágygerjesztő, benne ideges Kormányzóval, sok tűzharccal és kisé feszült Rick Grimesszal. ..
R93 2013.01.17 19:24:59
@_BaBe_: nem látszik, de lehet hogy épp egy tükörből mutatják. ekkorát nem lehet bakizni :D
Kínos az, amikor az ember le van maradva egy versenyben, és bármit csinál, úgy tűnik, mintha a konkurenciát nyúlná. A TV2 például ma indítja el új kábeladóját, a végtelenül hülye nevű SuperTV2-t, amit pont úgy promóznak az anyacsatornán, mint az RTL Klub tette az RTL II nevű,…..
R93 2012.11.03 00:41:43
@lutria: ez nem feltétlen igaz, mert nem mindig van választás optikai terüleken:
"A családi házas (FTTH) övezet egyes területein műszaki okból a televíziós csomagok közül kizárólag a DIGI+ csomag érhető el."
Kaptunk egy sajtóközleményt: "Teljes tartalmi és arculati megújulással vág neki a tavaszi-nyári szezonnak a VIVA Televízió. Az új műsorok és a régi, eddig is sikeres formátumok felújítása mellett a televízió arculata is megújul. Ennek keretében a csatorna új logót és…..
R93 2012.03.29 16:17:52
@djlacee: a 16:9-et már jelezniük kellett volna, szóval max letterbox
Az RTL Klub már régóta tervezi, hogy egy új, nagy költségvetésű adóval tarolja le a piacot, az RTL2 indulását azonban lassan egy éve halogatják. Legutóbb idén április elejéről őszre halasztották az új adó kilövésének idejét a viharos reklámpiaci helyzetre hivatkozva.…..
Február 27-től teljesen megújult esti programstruktúrával jelentkezik az RTL Klub. Hétfőn debütál az 1 perc és nyersz! című vetélkedő, szerdánként újra látható lesz a Legyen Ön is Milliomos!, vasárnaponként ismét szórják a poénokat a Heti Hetes sztárjai és vadonatúj…..
R93 2012.02.24 13:16:51
@carpenter: végül csak a XXI. századot szüntették meg, amik mostanában mennek, azok ismétlések
Egyes blogokon és honlapokon már felröppent a hír, hogy 2012-ben elindítja az RTL Csoport a legújabb általános szórakoztató csatornáját, az RTL2-t. Az adó valószínüleg egy már a csoport tulajdonában álló kisebb adó helyén fog indulni, mivel egy vadiúj adó indíása esetén…..
Volt ugye a telcsi, amit tegnap írtunk meg, ma pedig egy rébuszról értesített minket egy olvasó: vajh mit akar kérdezni a feliratkészítő szakmunkás? Mi azért válaszolunk: ÉDÍÉDÍÍLLÉÉ, na? ..
R93 2011.08.30 11:10:40
@Rosszindulatú Vászka: valamit keversz, még nincs HD adása az RTL-nek
Csúsztatja a Megasztárt a TV2. A késői (június végi) bejelentést követően az utóbbi napokban erősítette meg a TV2 programigazgatója az egyes újságok azon felvetését, hogy nem indul el ősszel a tehetségkutató műsor. A hivatalos indoklás szerint a csatorna elsősorban az új…..
R93 2011.08.21 16:12:40
@tapirwar: lehet, de amiről nem tudsz az nem is fáj :D
Jön az ősz a Tv2-n is, és ugyan Megasztár nem lesz benne, de sok más igen, és végre szélesvászonban. Duplarészekkel jelentkezik a Jóban rosszban, jön a Katerdális és folytatódik a House. Minden egyéb a sajtóközleményben. Augusztus 22-től dupla részekkel visszatér a Jóban…..
R93 2011.08.21 13:59:01
@CERRUSB: ezt erősen kopogd le!
R93 2011.08.21 15:07:32
@Cirmoscica: az egy sablon üzenet. bármit írhatsz nekik, ha megemlíted a 16:9-et meg a HD-t, már küldik is az automata választ - már több éve
Augusztus 29-től az RTL Klub (a kertévék közül elsőként) átáll a 16:9-es sugárzásra, megszűnnek végre az összenyomott fejű celebek a képernyőn, yeah. A csatorna sajtóközleményéből az is kiderül, hogy augusztus 22-én tér vissza a Barátok közt, a Való világ ötödik…..
Hoppácsak, a Tv2 vagy betojt az RTL Klub Halálcsillagától, a Való világ 5- X-Faktor 2 duótól, vagy elfogyott a pénzük (pletykák szerint a török licenszből készülő ÖsszeEsküvők című anyósos reality igen drága mulatság), de azt a döntést hozták, hogy ősszel nem…..
R93 2011.08.19 15:06:19
@joeramirez: elvileg augusztus 29-ig már nem nyúlnak a karikákhoz, viszont az RTL az egyetlen, amelyik leveszi 21/22 óra után
R93 2011.08.19 15:09:04
@gyilkos fűegér: pl. Rúzsa Magdi, Átok Zoli, és Wolf Kati - több kevesebb sikerrel mindhárman kijutottak az Euróvízióra