Regisztráció Blogot indítok
Adatok
(Fülke)Forradalmi Nagyon-Paraszt Kormány

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Z. Karolina (22) furcsa betegségben szenved: csak Orbán Viktor beszédeitől képes elélvezni. Jelenleg egy Szijjártó Péter imitátorral él, de vele nem igazi a szex. A hölgy, aki egyébként műkörmös és hobbija a hadronütköztetés, pár éve vette észre, hogy se a fülébe suttogott…..
(Fülke)Forradalmi Nagyon-Paraszt Kormány 2012.01.29 18:02:55
A pozícióváltást Orbán nem lefokozásként, inkább jutalomként értékelte. „Valahogyan meg akartuk köszönni Gyurinak (Matolcsy György - a szerk.), hogy az elmúlt másfél évben kormányosként tartotta a frontot az ország hajóján” - jelentette be hétfői…..
A kormány legfrissebb tájékoztatása szerint mégsem kéri Magyarország a Nemzetközi Valutaalap segítségét. Matolcsy miniszter sajnálatosan félreértette Orbán Viktor egyik üzenetét. A miniszterelnök és a nemzetgazdasági miniszter éppen egy reggeli megbeszélésen vett részt,…..
A miniszterelnök különleges sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a 2012-es és során teste több részének a növekedése is meghaladja majd az IMF által jelzett százalékot. Orbán Viktor szerint ha továbbra is szalonnás rántottát és hozzá kenyeret reggelizik minden munkanapon,…..
(Fülke)Forradalmi Nagyon-Paraszt Kormány 2011.11.12 13:21:45
„Indul a Görög aludni” – mondta Zita a telefonba, mikor este tizenegykor felhívtuk őt, és arról faggattuk, hogyan érinti őt a válság. Az egykori modell aggódik: minden bukhat, ami görög. „Vannak emberek, akik rosszkor éltek rossz névvel. Németh Lászlónak…..
(Fülke)Forradalmi Nagyon-Paraszt Kormány 2011.11.03 19:54:57
Az új választási törvény demokratikus szabályrendszerével biztosítja minden magyar választó számára a szabad választást a Fidesz és a KDNP között. A tervezetről Kósa Lajos elmondta: a választás folyamatába sok szellemes és újszerű fordulat kerül be, és jól látszik,…..
(Fülke)Forradalmi Nagyon-Paraszt Kormány 2011.10.22 10:12:42
@kvadrillio: Nem Kommunizmus Kutató, hanem Kommunizmus Dokumentáló Intézet lesz, egyszerűen elteszik a napilapokat, rögzítik az m 1-2, Duna 1-2 és Hír Tv adásait.
A Szeretetügyi Minisztérium alapjait holnap rakják le, ünnepélyes keretek között.
Az újbeszél, valamint az új hejesírás alapjait már álami szinten lefektették (SzP & SP).
A ColorStar tévék gyújtásszabályzóját építették be a 1.6 millió Bravia tévébe. A Sony szerint ez nagy égés. A Sony jelenleg is nagy erőkkel vizsgálja, hogy mitől gyulladhatnak ki a legmodernebb Bravia tévék, amikből 1,6 milliót most vissza is kell hívniuk. Sokáig úgy…..
(Fülke)Forradalmi Nagyon-Paraszt Kormány 2011.10.16 13:38:21
A csoportos létszámleépítés mellett átszervez a nehéz helyzetben lévő TV2: ezentúl az összes műsort Hajdú Péter szakértelmére bízzák."Nagyon megbízunk a showman több évtizedes szakértelmében, humorában, hozzáállásában, és, nem utolsósorban, személyes…..
A sportlap újságíróinak csapata nemrég emlékezetes meccset játszott a Puskás Akadémia csapatával. A további jó hangulatú mérkőzések reményében az NS most már saját mezzel is készül. A szerelés a lap arculatának megfelelően piros és fehér színben pompázik, a szokásos…..
Miután az MTV-ben elszaporodtak az egykori Echo és Hír TV-sek, már vártuk, hogy mikor tűnik fel a jobboldal pirospozsgás arcú nagyasszonya, Borbás Marcsi. A lépés annyira egyértelmű volt, hogy szinte hihetetlen, hogy csak most történt meg. A Hír TV és a CBA arca az őszi…..
A színházigazgató megkezdte az Alaptörvény Experience további fokozatainak kidolgozását - mi pedig megszereztük a terveket. 1. Szuper felsőfok: A törvény megemésztése Az igazgató első ötlete egy receptpályázat: ki tud minél több receptet összeállítani az Alaptörvény…..
Az arra érdemtelenek a szelektív szigeteken kihelyezett 3 féle új konténerbe dobhatják a kitüntetéseiket, egy negyedik konténerbe pedig magukat is kidobhatják, ha végképp rájönnek, milyen szemét emberek. Schmitt Pál állami kitüntetések visszavonását kezdeményező levelének…..
A volt miniszterelnök megpróbálja az általános iskolákban és az óvodákban elmagyarázni, miért rossz az, ha valaki miniszterelnök. Gyurcsány saját bevallása szerint nem azért indult az országjáró túrára, hogy esetleges büntetése kisebb legyen - hiszen, mint mondja, alapvetően…..
Október elsejétől a 98%-os végkielégítés-különadóval sújtottak akár természetben is kérhetik a munkaadójukat arra, hogy végkielégítse őket. Bár a végkielégítések után járó különadót legtöbben befizették, a kintlévőség így is tetemes. Ezért az Országgyűlés a…..
Sikeres európai szabadalmi perei után az Apple Magyarországra is lesújt. Miután a Samsunggal szemben dizájn-kérdésben pert nyert, az Apple tovább folytatja per-hadjáratát: szerda reggel védjegypert indított az Alma együttes ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. A keresetben…..
(Fülke)Forradalmi Nagyon-Paraszt Kormány 2011.09.15 08:41:07
 Az új kollekció, vagyis napszemüveg, több színben és anyagból A legolcsóbb módja a felsőbb kaszthoz tartozás kinyilvánításának, vagy legalábbis imitálásának, a drága cigaretta. Egy doboz drága cigi csak két-háromszáz forinttal kerül többe, mint a Szofi, cserébe…..
(Fülke)Forradalmi Nagyon-Paraszt Kormány 2011.09.14 20:10:58
@Jerky_Maistro: Nekem a kommunistákról a Gulág, ÁVH, soroljam (?) jut eszembe, így aztán nem dicsekednék ezzel az elkorcsosult világnézettel.
Bár a bíróságon fellebbezett, az erőszaktevő színész máris megkezdte a felkészülést a börtönre. Rögtön a tárgyalás után egy konditerembe hajtott.    A HírCsárda kérdésére a Damu Roland elmondta, hogy kicsit még örül is a büntetésnek, mert az utóbbi időben…..
(Fülke)Forradalmi Nagyon-Paraszt Kormány 2011.09.13 14:09:34
A Tesco tegnap megjelent álláshirdetéséből kiderül: nem akárkit akarnak az információs pultba.   Nem ez az első eset a multik történetében, hogy az állami szféra képviselőit alkalmazzák: egyik korábbi ipari- és kereskedelmi miniszterünket évekig egy Praktikerben…..
(Fülke)Forradalmi Nagyon-Paraszt Kormány 2011.09.03 20:19:07
 Tovább folytatódik pártunk és kormányunk Nemzeti Giccs programja. Megalakul az Orbán Viktor Pártalkotmányát Terjesztő Nemzeti Hálózat, amin keresztül a kedves drága, szeretve tisztelt Állampolgár hozzájuthat az Új Világ Legcsodálatosabb Vívmányához, az új…..
(Fülke)Forradalmi Nagyon-Paraszt Kormány 2011.09.02 09:26:36
Gréczyblog Rákosi 60, Orbán 50 2011.09.01 09:05:00
Ezúton szeretném felhívni az illetékesek figyelmét, hogy még ebben a ciklusban, 2013-ban lesz 50 éves a Nemzet Miniszterelnöke, a mi hőn Szeretett Vezérünk, Orbán Viktor.Nagyon szeretném, ha az 1952-es, a Rákosi Mátyás 60. születésnapját idéző, de ha lehet, felülmúló…..
Egyre többször láthatjuk a tévében Szijjártó Péter miniszterelnöki szóvivőt. A véletlen egybeeséseket a politikus azzal magyarázza: nagyon sok régi álma volt, amik éppen pont most váltak valóra.        "Régi álmom volt, hogy szerepeljek…..
Végigjárja az iskolákat a köztársasági elnök, hogy személyesen írhassa alá a gyerekek könyveit - adta hírül az MTI.  "Nagyon jó, hogy van mit csinálni, mostanság kicsit unatkozom. Budapestről indulok, és ide is érünk vissza, nagyon kíváncsi vagyok, hogyan bírjuk…..
(Fülke)Forradalmi Nagyon-Paraszt Kormány 2011.08.29 11:44:25
- Ma van Fröccsöntés világnapja.- 1949. augusztus 29-én próbáltak meg először merényletet elkövetni Sztálin ellen egy péksüteménnyel.- 68 éve próbálták meg először kikiáltani a független szlovák köztársaságot, de akkor még nem sikerült. A nap tanácsa: "Lazán…..
(Fülke)Forradalmi Nagyon-Paraszt Kormány 2011.08.29 11:43:13
A hívő lakosság megnyugodhat: az augusztus 20-ai misén megafonnal szaladgáló rendbontóról az elmeorvosi vizsgálat kiderítette: nem ő Jézus. „Erdő Péter arckifejezése elárulta, hogy az a férfi nem Jézus. Ő biztosan felismerte volna” – mondta el az egyik…..
Az eddig nagyon jól működő kamionstopot románstoppal egészíti ki a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM). „Az elmúlt hétvégék bizonyították, hogy nem elég a kamionosokat leállítani a normális közlekedés biztosításához, a románokat is blokkolni kell” –…..