Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ColdF

9 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én megmondtam előre (imádok megmondani, ismerősök nem röhögnek), hogy a legjobban azért lesz öröm a Nexus S érkezése, mert a Galaxy S-re is hamarabb fognak érkezni az újdonságok. Nos, ha nem is hivatalosan és nem is a Samsung műhelyéből, de megérkezett az első. Ez pedig a…..
BiG FaCe CrEw Érdemes elolvasni. 2010.02.25 00:59:04
ΛΝΟΝΙΜ           üzenete:*mi volt kelcsivel ez a vita? :-O(8)(L) Andr!s & Szilv! (L)(8) (*) GHX-398 (*) üzenete:*nem szeretné h motoros bandát…..
[S60v5 BLOG] Memory Status Touch 2009.09.11 21:31:30
Szabad és használt memória kiirató.Memory Status..
Üdv a jónépnek!Kezdeném is először a jó hírrel, miszerint a Big Face Crew megszűnik létezni! Hogy miért? Ma eldurrant az agyam amikor szó nélkül kiment mindenki laktanyához amíg én fordultam pár kört a Kiskörúton, és még egy kurva smst, vht, sem lehetett dobni. Ez aztán…..
ColdF 2009.08.12 09:54:28
@Barbykaaa: Igen, dehát ezt már megszokhattuk... :/
BiG FaCe CrEw Zuhanunk a mélybe... 2009.08.10 15:59:00
Katt a képre.....
BiG FaCe CrEw Próbáljuk meg... 2009.08.10 01:43:00
Ma megpróbáltam pozitívan hozzáállni az éjszakai bandázáshoz, és kellemeset csalódtam... A társaság nagyobb része változott, komolyodott, vagy nem is tudom, nem lehet megfogalmazni, a lényeg hogy máshogy állnak a dolgokhoz. Hogy mi történt ma este? Szokásosan találkoztunk…..
Hogy mit csináltunk ma? A szokásosat, semmit. Én meguntam, el is mentem Tiszakécskére, igaz megette a fél tankom, de legalább csináltam valamit... Egyszerűen nem is tudok mit írni, lehet hagyom is a blog írást, hiszen a semmire nincs kereslet. ..
A mai napon már kevésbé volt borús a hangulat, a társaság nagyobb része felszabadult, a jó kedv uralkodott szűk körünkben, de még most is felidézzük egy-egy vidámabb pillanatunkat elhunyt barátunkal... Mióta megtudtuk Tari halálát, azóta sorban mennek el a szirénázó mentők a…..
Nem is tudom mivel nyissam ezt a bejegyzést... Szörnyű dolog történt, szinte az összes haver, barát összeroppant, szétcsúszott egy nap alatt... A csapat minden egyes tagja elfeledte gondjait, senki nem haragudott senkire, csak egy dologra összpontosított mindenki, egy Barátot…..
BiG FaCe CrEw Denevér voltam... 2009.08.06 13:58:00
Hmm... Hogy mi volt a mai nap kiemelhető része? Na igen, a nagy semmi. Nagynehezen felkeltem, hajnali egykor, látom 8 nem fogadott hívás... A BFC nem bírja ki nélkülem, gondoltam én, és hogy pótoljam a hiányom, 4 körül át is mentem Tomához, ahol Kelcsi is hatalmas…..
Helósziasztok. [kézfogás]Nehéz elkezdeni egy blogot, dehát mivel minden kezdet nehéz, megküzdök vele, legalábbis megpróbálok... Hogy miért is hoztam létre? Jó kérdés. Talán mert unatkozok, fáradt vagyok, vagy hogy promózzam a mi kis crewnkat? Nem tudom. A lényeg hogy ez itt lesz,…..
[S60v5 BLOG] Xpress Cut v0.1 2009.06.28 15:27:30
Mp3-ainkat tudjuk megvágni ezzel a programmal. Szép és átlátható. Python kell hozzá.. VBR-es MP3-al nem igazán fog menni..Xpress Cut ..
Ma reggelre önönvíz szerű esőzés szakadt Kecskemétre. A legtöbb utcában ismét centiméteres víz állt. Sajnos a jelenlegi csatornarendszer nagy része képtelen a hirtelen jött nagy mennyiségű víz elvezetésére."A városközpontban és környékén található nagy…..
[S60v5 BLOG] Új Firmware v21.0.25 2009.05.04 09:17:00
Ahogy a napokban már többen jelezték (köszönöm mindekinek aki szól), elérhető az 5800-ás új szoftja. Egyenlőre NSU-n még nincs (hétfőn reggel) viszont OTA-n már tölthető. Azaz ha van wifid már szedheted is. Ezt a beállítások/telefon/telefonkezelés/eszközfrissítések menüben…..
Nincs még egy olyan játék, amely ilyen szép Powerpoint grafikákkal dolgozna! Soundtrack: Guano Apes - Lords of the boards Pink Panther ThemeTovábbi információk a videóhoz az otherworld blogon UI: Köszönöm azoknak, akikkel ma(szerda) elvileg találkoztam volna játék ügyben, de még…..