Regisztráció Blogot indítok
Adatok
southwind

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pillangóúszás kemény műfaj   Mivel a jobb eredménye által Hosszú Katinka indulhatott Magyarországról az olimpián, Tokióban Jakabos nem állhatott a rajtkőre a 200 méteres pillangóúszáson. De Hosszú, immár a második olimpián lépett vissza közvetlenül a rajtot jelző dudaszó felharsanása előtt,…..
southwind 2021.07.31 12:49:38
@Zionnépe: az amcsi olimpikonnak azért jár az ötöde mint a magyarnak, mert tudják, hogy nevének van marketing értéke, ahogy ezt tudjuk, katinkának is van úszóiskolája, sportmárkája stb, amiből elég sok pénzt csinál, plusz a sok sok állami támogatás, ingyenes uszodahasználat +az edzőjének kiemelt javadalmazás...ezek mind teljesítménytől függetlenek egy idő után...jakabosnak nem lesz, mert lefojtották, nem tudja bizonyítani és fejleszteni tehetségét
A porszívó választása sohasem könnyű dolog, de egyáltalán nem lehetetlen jó döntést hozni. A titok nyitja egyszerű, olyan készüléket válasszunk, ami a legjobban megfelel az igényeinknek. Könnyű mondani persze, de most elárulom, hogy szerintem mire érdemes figyelni. Az első és legfontosabb, hogy…..
Nem az erkölcstan/hit-és erkölcstan lesz az egyetlen új tantárgy, amit az 1., 5.,  és 9. évfolyamon bevezetnek szeptembertől. "A Nemzeti Alaptanterv (NAT) Testnevelés és sport műveltségterület szakmai anyagában szerepel a relaxáció – erősítette meg az FN24-nek az…..