Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nekoazuma

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ciki és igaz, nem akarnak valahogy beüzemelődni azok a sokat emlegetett mozgólépcsők a metróállomáson. Amióta az építkezés folyik, azóta kérdezik itt a blogon is kommentelőim, hogy terveztek-e egyáltalán mozgólépcsőt a metró kijáratokhoz, és azóta nyugtatgatjuk egymást,…..
Nekoazuma 2011.12.02 14:20:51
:P@SilentSound:
Ennek egyik előzménye, hogy nov.25-én írtam egy egyébként udvarias hangnemű érdeklődő levelet a BKK-nak és az FKF-nek a lámpákkal kapcsolatban - 2 hónapja sárgán villog, így csak zabálja az ármaot, a buszok nem tudnak kikanyarodni, gyalogos átkelés életveszélyes meg minden - erre rá 3 napra működni kezdtek a lámpák. NEM állítom, hogy azért mert én írtam nekik, lehet h nem is olvasták, választ mindenesetre nem kaptam. Azért el tudom képzeli ahofgy ott valaki a fejéhez kap "húbazz ezt elfelejtettük" aztán klikk és bekapcs
Fél éve irogatok ezen a blogon a KÖKI Terminál nevezetű fantomról és a "régi KÖKI" nevezetű rémálomról, és most úgy tűnik, hogy a Terminál fantomból valóságos szereplővé vált, merthogy félig-meddig megépült, itt van, és nem csak por, zaj meg építési…..