Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dongo55

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
        Nate Cohnt olvasom, ő a NYT guruja és eléggé biztos benne, hogy Biden nyeri a választást.  Amikor a Fox News behúzta Bidennek Arizonát (és aztán az AP is követte)nem értettem mire ez a nagy bátorság. Vannak exit pollok Arizonában, Maricopa megyében és Pima megyében szép nyugisan vezet…..
dongo55 2020.11.05 22:28:50
@incze: www.oddschecker.com/politics/us-politics/presidential-state-winner/georgia csinálj gyorsan egy kontót valahol és meggazdagodhatsz
        Az utolsó két napon a megbízható (B+ vagy jobb) kutatók mérései.        Pennsylvania:    Hét mérés. A legerősebbnek az 1862 likely voter (LV)-s tegnapi Siena College/New York Times Upshot (A+)   ahol Biden 6 százalékkal vezet. Ma a Monmouth University (A+) két modellt nézett meg 502 LV-n,…..
         Michigan-ben az utolsó tíz poll átlaga 2016-ban 3.8 százalékos Clinton előny volt, tegnap átlagban 8 százalékos Biden előnye. 2016-ban 47.57-47.26-ra nyert Trump Clinton ellen.         Wisconsinban az utolsó tíz poll átlaga 2016-ban 6 százalékos Clinton előny volt, tegnap átlagban 10…..
      Erről mintha még nem írt volna a magyar sajtó.  Trump betegségét nem tudják kezelni a fogadóirodák. Az biztos, hogy a járvány kezelése volt Trump gyenge pontja, a gazdaságpolitikája meg az erős.      Pillanatnyilag az a helyzet, hogy stabilan 7-8 százalékkal vezet a pollokban Biden, és a…..
dongo55 2020.10.03 11:38:39
Orbán már nem politikus. Új szerepfelfogása szerint már nem is nemzetvezető Kormányzó, hanem hittérítő Hadúr. Messianisztikus szerepében meg van győződve arról, hogy a Nyugat (amely önmagát a „Rendet” tagadó liberalizmussal és a technikai-tudományos fejlődés által válik vonzóvá) a Sátán hatalmába…..
dongo55 2019.06.17 08:39:31
@Magyaur: Akkor jöjjön valami pozitívum:"Köszönöm a jogos kritikát" ezt mostanában nagyon ritkán lehet olvasni/hallani.
Már eltelt több mint egy hét a múlt vasárnapi maraton óta, így lassan illene írnom róla valamit, de nem nagyon tudom, mit mondhatnék eddigi legrosszabb futóélményemről. Megígértem itt is, meg az AF (Anonim Futóholisták) gyűlésen is, hogy nem fogok keseregni az idő miatt, de…..
2010 februárjában történt, hogy egy edzőteremben egy futópad láttán felötlött bennem, vajon le tudok e futni öt kilométert. Ugyan rendszeresen fallabdáztam, de akkor kb. tíz éve nem futottam már folyamatosan öt percnél többet. Sikerült is a dolog, éppen fél órát vett…..