Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kacs74

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futóblog Core Training 2012.05.18 16:51:58
Tegye fel a kezét az aki, futás mellett mást is sportol. Jó. Most az tegye fel a kezét aki a futás mellett váz, illetve törzsizom erősítő gyakorlatokat végez. Nos, ki csinál ilyet? Sérülésem rávilágított arra, hogy nem csak a futás van. Fokozottabb igénybevétel a testünk…..
Futóblog Budapesti Maraton 2011.10.04 09:23:00
Vasárnap Budapest a maraton hangulatában telt. Ugyan én nem terveztem, hogy indulok a SPAR Budapest maratonon, de egyéb elfoglaltságom miatt nem is tehettem volna. Délelőtti elfoglaltságomat követően viszont objektívet ragadtam és kibicikliztem a maraton útvonalára és sűrűn…..
Mgergoo vagyok. DK. Szeretnélek motiválni, hogy fuss, és ha nem tudsz még futni, ne keseredj el, hanem gyalogolj! Kezdj el mozogni és ne add fel! Jó eséllyel sokkal jobb állapotban vagy, mint ahonnan én indultam... 2009. ősz. 124 kiló. Ennyi vagyok. Olvasom a futóblogot az elejétől a…..
Futóblog Powersongot keresek 2011.08.17 09:02:09
Ezerszer kitárgyaltuk már ezt a témát, azt, hogy ki hallgat futás közben zenét, ki nem. És ha igen mit, és mikor. Most ismét felvetem, egy kis segítséget kérnék a következő élethelyzet zene segítségével történő "átvészeléséhez". A két órával…..