Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csak a Kisposzt!

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ziccerben kilépő Armero eldönthette volna a továbbjutást, ehelyett akkorát rúgott a földbe, hogy hasraesett. Mit esett? elterült, mint a Nagyalföld. Sajnáljuk szegényt, de ezen nem lehet nem röhögni. Lassítva, sokszor: Jegyezzük meg a kolumbiai védelmében, hogy…..
Futballsznob Vak vezet világtalant 2012.03.26 09:50:00
Hiába mentette meg Kassai góltól és tizenegyestől a Fradit, Döme úgy érzi meglopták. A világ legjobb bírója döbbentes hibát követett el a Haladás kárára a Ferencváros elleni mérkőzésen, a szombathelyi Iszlai fejese után, úgy egy méterrel volt bent a labda, de ő mégsem…..
  Ennél ordítóbb kihagyott ziccert rendezni sem lehetne. Alsóbb osztály a világ végén, de ilyen akkor sincs (illetve eddig nem volt). Talán még a bíró is röhögött, a nyomorult tettes szégyene pedig szinte tapintható. (Helyszínt és elkövetőt nyomozzuk.) Ezt még egy…..
Csak a Kisposzt! 2011.12.06 15:14:22
  Legkínosabb - publikus - perverziónk, hogy gyakran olvassuk a Nemzeti Sport'. Ráadásul fizetünk érte, mivel kedvenc publicisztikáink csak papíron jelennek meg. Ez a megoldás nem számít nyerészkedésnek a lap részéről, az internetes kiadás egyszerűen nem bírná el a…..
Ausztriában egy pár napja mindenki a Paschingtól elzavart "vetkőzős" edzőről beszél, aki ingétől megszabadulva fejezte ki szerelmét az ellenfél csapata iránt. Szívünkben mindig jut hely őrülteknek, márpedig Adolf "Adi" Pinter az. Nem kicsit hibbant, mint minden…..
Csak a Kisposzt! 2011.11.18 22:38:47
  Már csak azért is jobban járt a futballvilág a portugálok továbbjutásával, mert ilyen cserejátékosaik vannak. Nem tudjuk ki hülyéskedett el ennyire lazán a hosszúra szabott keresztlabdával, de teljesen le vagyunk nyűgözve. Megfejtőt bármikor meghívjuk egy bambira. Ámulj…..
Csak a Kisposzt! 2011.11.16 14:20:47
  Az orosz Premjer Liga napjaink egyik legszínvonalasabb és legizgalmasabb bajnoksága. Itt játszik szemünk fénye, a múlt heti fordulóban 10 percet kapó Dzsudzsák Balázs, és ügyeletes fekete bárányunk, az Egervári-rendszer lázadója, Huszti Szabolcs is. Mégis csak kevesen…..
Futballsznob Guardiola a talapzaton 2011.11.02 11:00:00
  Sokan sokféleképp kritizálták már Guardiola csapatát, ilyen az irigy emberiség. A magyaros mentalitás persze jól érzi magát a kicsinyesség sodrásában, nálunk is egyre többet lehet olvasni-hallani a katalán óriás érdemeinek kisebbítéséről. Amiért természetesen szép…..
Csak a Kisposzt! 2011.11.03 18:09:00
@futballsz': számomra sem kérdés, hogy Guardiola már örökre beírta magát a legjobbak közé. az érdekes azonban, hogyha nem is gyengébb kerettel, de egy másik közegben hogy teljesítene.
Pep ezzel a klubbal együtt nőtt fel, szocializálódott, ismer mindent és mindenkit, inkluzíve a játékosokat is - nagy részüket kölyökkoruk óta. ez nagyon speciális helyzet, tényleg szeretném látni őt az Inter kispadján vagy Sir Alex utódjaként a MU-nál, s hogy egy idegen közegben miként dolgozik.
Csak a Kisposzt! 2011.11.05 08:35:31
@csizsikpizsik: nincs semmi vád, egyszerű kérdés.és ha jól figyelted, amit olvastam akkor láthatod, hogy azzal kezdem, hogy nálam Pep már legenda marad.
Nyilván, valóban írhattam volna Roma-t is vagy Arsenalt. Azért az Inter merül fel, mert náluk mindenki felmerül és José óta nincs nagyon edzőjük.
  Tegnaptól a japán Ryujiro Ueda tartja a legtávolabbról fejelt gól rekordját. A másodosztályú Fagiano Okayama játékosa 58,6 méterről vette be a Yokohama FC elmélázó portásának kapuját (és alakította 1:0-ra a mérkőzés állását). Ueda ezzel majd másfél métert…..
Csak a Kisposzt! 2011.11.03 19:04:31
  Roman Pavljucsenko elementáris erejű szabadrúgása egy emberként ugrasztotta talpra a stadiont, de tévé előtt is kiszaladt egy mondatszerűség a szánkból, amit nem idéznénk. Inkább magát az irgalmatlan sütőt, sőt mellé kalkuláltunk sebességet és bemutatjuk az egyetlen…..
Csak a Kisposzt! 2011.10.21 20:48:57
  Az Otelul Galati kapitányának, Sergiu Costin-nak heves reklamálását látva hajlanánk rá, hogy ordas bírói műhibát feltételezzünk. Aztán megnézzük a videót, és a kommentátorral együtt röhögjük ki a román védőt. A tizenegyest, mit emberünk összehozott, Rooney…..
Csak a Kisposzt! 2011.10.19 12:20:28
  A futball egyik különleges hozadéka, hogy rendszeresen eksztatikusan ünneplő vénemberek látványával ajándékoz meg bennünket. Van abban valami különlegesen felemelő, ahogy egy tisztességben megőszült szakvezető a végtelen öröm delíriumában egyszerre eldobja éveit.…..
  Lassan már nem csak a brazilok játszanak kesztyűben, azaz elég idő telt el augusztus óta, hogy feltehessük a kérdést: Ki a nyár legjobb igazolása? Agüero, Young, Fabregas, Falcao, esetleg Robbie Keane? Válaszadást segítendő készült egy 'sznob videó, alatta lehet…..
Csak a Kisposzt! 2011.10.15 12:10:11
  Tegnap este a világ focirajongóinak cinikusabb része nyugodt mosollyal pattintotta fel sörét és dőlt hátra kanapéján, hogy megnézze az Inter novarai vendégjátékát. A kínos végeredmény prognosztizálható volt. A várakozásoknak megfelelően az Inter klasszisai bénultan…..
Csak a Kisposzt! 2011.09.21 13:31:25
Futballsznob Biutiful Moldova 2011.09.07 15:20:00
  Feltérképeztük Kisinyovot. Helyszínen néztük a meccset. Felébredtünk. Élménybeszámoló!   Leszállás közben, a szokásos magyaros érzések kavarogtak bennünk. Megérkezünk egy országba, ami tényleg a semmi közepén található, keletre tőlünk, nem is olyan nagyon…..
Csak a Kisposzt! 2011.09.16 22:43:11
  Azt szeretjük a legjobban, ha nem kell túl sokat dolgoznunk az önök jókedvéért. Csak lefordítunk  pár mondatot Gerrardtól. Biztos lehetne valahogy nem félreérteni. "Amióta kijöttem a kórházból, nagyon jól haladt a rehabilitációm. Végre tökéletesen boldog…..
Csak a Kisposzt! 2011.09.16 12:00:48
Futballsznob Az interista kipakol 2011.09.15 17:16:00
  Madridtól máig (vendégszerzőnk cikke): 2010. május 22. Minden Inter szurkoló örökre szívébe zárja a dátumot, a csapat 45 év után újra megnyeri a BL-t a Bernabeuban. J.Cesar – Maicon, Lucio, Samuel,  Zanetti – Motta, Cambiasso  - Pandev, Sneijder,…..
Csak a Kisposzt! 2011.09.15 18:43:09
@maldini-közeli: te milános vagy? amúgy van egy tévedés benne: nem Motta-Cambiasso, hanem Stankovic-Cambiasso játszott Palermoban.

ami a Trabzon-meccset illeti: a védekezés rendben volt, előre viszont teljes tanácstalanság...
  "Nem szeretnek, mert jól nézek ki, gazdag vagyok és nagy játékos." Cé Ronaldó nyilatkozta ezt tegnap a zágrábi éjszakában, a kérdésre, miért utálják őt a szurkolók, amerre csak jár. Annak, hogy senkit nem lep meg a mondat gazdája, nyilván semmi köze a…..
Futballsznob Vér és valóság 2011.09.15 15:43:00
  Paulo Sousa lefejelte Borbola Bencét az NS újságíróját egy szerda esti barátságos meccsen, Felcsúton. Állítólag szándékosan, játékon kívül. A mérkőzést a Sport régi vezérbikája Vincze András szervezte a FourFourTwo és a Nemzeti Sport között, a Videoton…..
Futballsznob Apa kezdődik! 2011.09.13 16:05:00
  Ha végre sikerült kisilabizálni, hogy vajon benne van-e a Pro4 a "bronz" előfizetési csomagban, ideje ránézni a ma esti párosításokra. Az elemér, ferenc, hedvig, géza csoportokból az utóbbiról rögvest meg is feledkezünk, egyszerűen túl sűrű a mezőny, hogy a…..
  Olaszországban is volt átigazolási időszak, ami nem hozott érdemi változásokat. Legfeljebb azt lehet elmondani, amit már eddig is tudtunk: a Serie A egy rozoga 1,1-es Fiat Unora hasonlít. Nem hasít, viszont folyton lerobban.   A legnagyobb szenzáció egyértelműen a római…..
Csak a Kisposzt! 2011.09.09 16:11:44
Csak az elejéről: Milan - néhány felesleges ballaszt és 1-2 hiányposzt, okos költségtakaros igazolások de nekem továbbra is tisztázatlan mennyiért jött Zlatan, félő, hogy arcpirítóan alacsony áron. Tudtátok-e hogy a svédet követően Flamininek a legmagasabb a fizuja a keretben?

Inter - káosz, FFP, átmeneti év. Brancaéknak sokadik választása volt az új edző, akire valószínűleg nagy is lesz a kékfekete kabát. Moratti tudjuk, hogy nagyon szeretné Pepet, Capellot, akiket ezen a nyáron nem lehetett elmozdítani. A 3 védős játék meg már csak azért sem reális, mert a csapat Materazzi visszavonulását követően nem is igazolt újabb védőt. Rengeteg a lutri-igazolás és a Milan mögött kiegyensúlyozott mezőnynek köszönhetően nagy a kockázat is, hogy az Inter lemarad a BL-ről. Csak a Kisposzt nem titkolja, hogy interes és készül egy bővebb anyaggal a csapatot illetően!

Lazio: szerintem a tavalyi csapat még tovább juthatott volna, ha van egy jó befejező csatára és egy jó kapusa. Mosolyogjatok meg, de szerintem Klose egy kifejezetten jó választás, Marchettinél pedig nem is tudhattak volna jobb kapust magukhoz csábítani!

A Napoli Inler személyében nagyon erőset igazolt, míg a tény, hogy mindegyik kulcsemberüket megtartották önmagában erősség. Kíváncsi vagyok, hogy Cavaninak összejön-e még egy hasonló szezon, mindenesetre a csapat nagyon magasra tette a lécet tavaly, mondhatni elérték teljesítőképességük határát, minden összejött neki, szerintem hiába erősödtek, bravúr lenne egy újabb dobogó.

Amire azonban a Romának minden esélye megvan, remek igazolások - költöttek csaknem 80M eurót! Nincs EL, ha van egy kis szerencséjük és jól elkapják az elejét, átvészelik az összecsiszolódás időszakát, akkor sokáig elmehetnek. Tottin sok fog múlni és nem csak a pályán, hanem hogy Luis Enrique-vel dűlőre jutnak-e egymással.

Végül hadd szóljak a Juvéról. Vidal személyében nagyot fogtak, Pirloval biztos jól jártak, de megint az az érzés, hogy lecserélték a fél keretet, de olyan nagyot mégsem tudtak igazolni, valahogy mindig lemaradtak a priorozált játékosokról. Hogy ez Marotta hibája vagy a tény, hogy nincs BL azt nem tudom. Conte lutri: lehet hogy Ciro, lehet hogy Pep lesz a vége, az új stadionnak meg mind örülünk és egy síelés keretében meg is látogathatnánk!
A reggeli bejegyzés elmaradása bizonyára sokaknál elvonási tüneteket okozott, ezért elnézést kérünk minden munkaadótól és/vagy családtagtól.A kimaradás oka, hogy egy tegnapi nagypályás foci utolsó percében történt ütközésnél a Futballsznob főszerkesztője eltörte a…..
Csak a Kisposzt! 2011.09.08 12:29:55
  Pénteken a hit mellett törtünk lándzsát, Moldova ellen is bízunk töretlen. Ám ezúttal az esélyesség terhe és az elbizakodottság a legnagyobb veszély, így nem érezzük júdásnak magunkat, ha figyelmezünk néhány ördögi részlet'. Megvertük a svéd', matematikailag…..
Csak a Kisposzt! 2011.09.06 15:42:22
@maldini-közeli: ja, félő, hogy fogyna kicsit tokából!
Freddy Mercury születésnapjának tiszteletére emlékezzünk meg Justin Fashanuról. Ő volt az első és mindmáig utolsó játékos az angol ligában, aki nyíltan felvállalta, hogy meleg. (Nem mellesleg ő volt az első fekete, akiért többet fizettek 1 millió fontnál.) Az akkor még…..
Csak a Kisposzt! 2011.09.06 11:17:21