Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-zi-

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nekem alapvetően nincs bajom a BKV-val. Persze néha én is ki tudok borulni, de a máltai tömegközlekedést megismerve össze kell tegyem a kezem, még akkor is, ha egész Budapest le van zárva a kínaiak miatt. ..
*English version on bottom of post*  Az ember tudja, és már nagyjából hozzászokott ahhoz, hogy ha kórházba kell mennie, akkor magának kell vinni a WC papírt, törölközőt, evőeszközt, ivóvizet – de hogy a transzfúzióhoz szükséges vért is gyakorlatilag nekem kell…..
Hela Mindenki!Lenne itt egy érdekes dolog, amire a magyar weben nem találtam eleddig referenciát, elhatároztam hát, hogy létrehozom, Nem is tudom, hogyan kezdjek bele, egy furcsa dolgot, egy furcsa érzést szeretnék megosztani Veletek és egyben szeretném, hogy aki ráismer, illetve…..
-zi- 2012.08.03 18:06:41
sziasztok :) én egészen kicsi korom óta tapasztalom ezt az érzést sokszor. emlékszem, egyszer megpróbáltam apukámnak elmagyarázni, nagyjából 5 éves lehettem. bizonyára ma már máshogyan magyaráznám, és meg is értene [ha legközelebb találkozunk, kipróbálom :)], de akkor nem hiszem, hogy sikerült úgy szavakba öntenem, hogy felfogta, miről beszélek :)) én elég régóta tudatosan keresem az ilyen helyzeteket, és rájöttem, hogy ha valami idegesít [például ismétlődő, emberek által kiváltott hangok (ujjal dobolás, dudorászás, akármi)], akkor át tudom alakítani ilyen érzéssé. nem igényel nagy erőfeszítést, és utána baromi jól érzem magam tőle. a napokban gondolkoztam azon, hogy ha mindenki megpróbálna így cselekedni, soha senki nem lenne ideges :)

amúgy eddig kétszer próbáltam meg róla beszélni a barátomnak, de nem úgy tűnik, mintha ő is érezne így, vagy csak nem tudom jól megfogalmazni a kérdést. esetleg ő is érzi, csak nem tudatosult még benne. fogalmam sincs. most jutott csak eszembe, hogy megpróbáljak rákeresni a neten. mindig úgy gondoltam erre az érzésre, hogy valami köze lehet az energiaáramláshoz, de az biztos, hogy hihetetlen relaxált állapotba hoz.

pénztáros, nagyon röhögtem azon, amit írtál, teljesen átérzem. nekem volt egy kolléganőm, akinek ugyan ilyen hangja volt, naphosszat el tudtam volna hallgatni, ahogy beszél :) imádtam vele dolgozni. aztán később volt egy másik, aki állandóan telefonált (irodában). eleinte az agyamra ment, mint mindenki másnak, aztán rájöttem, hogy kipróbálom vele is ezt az "átfordítás" dolgot. működött. onnantól szinte vártam, hogy telefonáljon... vicces :) más is csinálja ezt?
 "Decemberben moziba kerül az első, állami támogatás nélkül készített, független magyar SF-játékfilm, a Sorsvonalak." - írtuk még 2009 októberében, a Hatvani Balázs rendező-producerrel készített interjú bevezetőjeként. A Sorsvonalak sajnos azóta sem készült…..