Regisztráció Blogot indítok
Adatok
viridiana

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Az a szép zöld gyep 2007.01.22 08:00:00
Ebben a ciklusban – tételezzük most fel, hogy nem lesz időközben kormányváltás – Gyurcsány Ferenc és érdekköre alighanem kénytelen lesz meglépni a marihuána és származékai legalizálását. Tudom, hogy ez elvileg az SZDSZ témája lenne, klasszikus liberális toposz. De…..
w Reformimázst, azt ne! 2006.12.22 12:49:00
Gyurcsány évértékelt a minap, és elmondta, hogy vannak még hibák a kapitalizmus építésében: a reformok iránya jó, csak a kommunikáció, az meg nem. Úgy rémlik, eddig minden kormánytól hallottam ezt. Mind oda lyukadt ki, hogy semmi baj nem volna, csak jobban kéne kommunikálni.…..
w Isten, haza, anyád 2006.12.21 11:00:00
...ha olyan nyilvánvaló, hogy jóakarat vezérel bennünket, akkor miért gyűlölnek bennünket ennyire...  És ha az ember ezt nem dühében gondolja végig, hanem egy ilyen könyv olvasása közben gondolja végig, akkor szerény választ is tud adni erre a kérdésre. És világossá…..
Álmatlan éjszakákon szoktam szemlézni az Új Embert, ami a katolikusok legfőbb lapja elvileg, gyakorlatilag pedig a Magyar Nemzet ájtatos melléklete. Mindig van benne bibliamagyarázat, most hogy-hogy nem, a gumibotokról. Le is vonják a következtetést a végén: "Az ügyeskedve…..
Amikor 1984-ben a Judas kijött ezzel a lemezzel, tulajdonképpen már a csúcson voltak, hiszen sorban a 10. anyagukkal zúzhatták le a gyanútlan zenehallgatók agyát, és milyen jól tették. Nem sok olyan zenekart tudok felsorolni, amelyik ennyi anyag után is képes volt megújulni, valami…..