Regisztráció Blogot indítok
Adatok
utyuka

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Paleok!Először is Mindenkinek szeretettel ajánlom a Debreceni Paleo Klub következő rendezvényét 2012. 06. 16-án Debrecenben a Fórum bevásárlóközpontban található Libri Könyvesboltban dr. Tóth Csaba lesz a vendégünk 10 órától.Végére értem Szendi Gábor Napfény-vitamin…..
utyuka 2012.07.05 16:20:33
    Mivel olvasóim és paleo iránt érdeklődő ismerőseim között is elég sok kisebb, nagyobb gyermekkel rendelkező akad és látom, hallom, hogy problémát okoz a paleo, ezért néhány szót szentelnék a gyerekeknek paleo szemszögből. Kezdjük ott, hogy a gyermekvállalásra…..
utyuka 2012.07.05 14:14:56
Bár nem vagyok régi motoros a paleoban, de néhány kezdeti tapasztalatomat szeretném megosztani, hátha másnak hasznára lesz, annál is inkább, mert az ilyen jellegű infók hiányoznak a könyvekből és a netről is.Akik ismernek tudják rólam, hogy évek óta a napi menüm része volt…..
utyuka 2012.07.04 21:34:28
utyuka 2012.07.04 21:34:35
@evuc:
PaleoÜdv!
Dr Cordain The Paleo Diet c. könyvének 7. fejezetében írja le a hússzárítás módját. Onnan tanultam a módszert. Marha-, pulyka- és lazachúst szárítok, a két elsőt garam masala fúszerrel ízesítem. Ezeket bárhova elvihetem, hisz száraz mind a kettő. A lazac értelemszerűen olajos/zsíros. www.kovessiz.atw.hu
 Ígéretemhez híven feltérképeztük a Melange-ot, sajnos a paleo menü csak korlátozott számban készül és fél egy-egyre elfogy, így ha biztosan akar az ember, telefonon rendeljen. Egyébként kiszállítást nem terveznek. A konyha egyébként kimondottan jó, de paleo-t az…..
Kedves Paleok! Szívesen írnám, hogy „Kedves Paleoim!”, de Norbi megírná, hogy a paleo egy szekta :-). Tréfát félretéve, két hónapja, hogy untatlak Benneteket ötleteimmel, gondolataimmal, ezalatt az idő alatt a blog látogatottsága folyamatosan nőtt, remélem és azn…..
utyuka 2012.07.04 13:52:20
PaleoÜdv!
Sajnos ezt nem tudom elérni?
www.facebook.com/groups/paleolit/

Már a húsvéti post is zavarba ejtett. Most meg ez: "Ma megérkezett Csaba (dr. Tóth Csaba) könyve, a Posta egészen gyors volt, vasárnap rendeltem."

Valójában ki is vagy, paleodoki? (Én mahónap 71 éves nyugger, 4 stent-tel a szívemben, de a paleoval kitűnőre vizsgáztam a leutolsó terheléses EKG-n.)

Én azt gondoltam, hogy paleodoki = Dr. Tóth Csaba. Nagy a zavar a fejemben, a paleo táplálkozás ellenére. :)
  Túl könnyű az angol, ezért nem ezzel kellene kezdeni a nyelvtanulást – áll egy oktatási államtitkárság által elkészített stratégiatervezetben, amely az Origo birtokába került. Hüledezve állunk a nyelvtanulást érintő kormányzati tervek előtt, amelyek mintha…..