Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moriczjuci

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A mai 18k alatt olyan hisztit vágtam le, hogy eldöntöttem, hogy ma olyan posztot írok, hogy Mr Hadd örök életére megbánja, hogy kidolgozta a pulzuskontrollt és különbenis. De közben a DK-s cyber-cimbik tökre felvidítottak (ez úton is köszönet Nektek:), szóval nem leszek nő,…..
Futóblog Lütyő 2012.03.01 10:28:00
Több olyan barátom is van, akik rendszeresen futnak kutyával. Valaki csak edzésekre viszi magával négylábú kedvencét (pl. Legót vagy Lufit), valaki pedig nemcsak edzésre, hanem egyenesen versenyekre is. Egyszóval mindig ott van láb alatt. :-) Lütyőre már régóta felfigyeltem,…..
Mindig is szerettem volna különböző klubok, csapatok, csoportok tagja lenni. Mert jó közösségben lenni és jó olyanokkal lenni, akikkel valami összeköt. Hát most egy negatív dolog köt össze másokkal: a totális motiválatlanság. Fejben oké vagyok. Vágom, hogy menni kellene, még a…..
moriczjuci 2011.12.20 11:05:02
@ulrik: én már úúúúúúúúúúúgy várom, hogy páros lábbal rúgj ki! :-D
Utunk Ultrába Ul-tra Ul-rik 2011.11.23 08:30:00
Maga az ultra szó latin eredetű, jelentése: azontúl, messzebb tovább. Az ultrafutás napjainkban egy olyan táv lefutását jelenti, amely több, mint egy maratoni táv. Azaz több, mint 42,195 km. A figyelmesebbek azonnal észreveszik, hogy az ultra nagyon jól alliterál az Ulrikkal. Ez -…..
Utánfutó blog Kutyafutta 2011.09.19 15:52:00
Aki még nem hallott róla, hadd mutassam be a kiskutyámat, Maggiet. Ő egy 8 éves Border Collie kutyus, rettentően nagy mozgásigénnyel, sok energiával. Néhányan az UltraBalaton after futáson már találkozhattak vele, azonban akkor még csak kísérő szerepben tűnt fel, és ameddig mi…..
2010 februárjában történt, hogy egy edzőteremben egy futópad láttán felötlött bennem, vajon le tudok e futni öt kilométert. Ugyan rendszeresen fallabdáztam, de akkor kb. tíz éve nem futottam már folyamatosan öt percnél többet. Sikerült is a dolog, éppen fél órát vett…..
Hát kezdjük úgy, ahogy a futást, egy kis bemelegítéssel: ringsider vagyok, futoholista. Másfél éve futok, de ma már elképzelhetetlen lenne nélküle az életem.Ez a blog is erről fog szólni, a futásról és mindenről ami hozzá kapcsolódik. Legyőzhető és legyőzhetetlennek tűnő…..