Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hrgsz

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz kívülről megítélni, végül igazságos ítélet született-e a 2009 elején meggyilkolt Marian Cozma, illetve megsebesített sportolótársainak, Ivan Pesicnek és Zarko Sesumnak ügyében. Annyi biztos, hogy a súlyosabb, helyi szinten (Veszprémben) meghozott ítéletet a Győrí…..
Nem volt olyan rég, hogy felháborodott hangú komment érkezett ide: nem is volt EU-ellenes éle a Békemenetnek! A beíró bizonyítékot követelt. (Valaki aztán betette neki.) Pörögnek az események. Hol van már a kezdeti, bayerzsolti szemérmeskedés. Az a kifejezés, hogy "nem…..
hrgsz 2012.03.18 00:34:49
@vladys73: Én megmaradtam a száraz tényeknél, Te viszont összevissza csapongsz, vagdalkozol, vádaskodsz.
Nehéz elhinni, hogy információ hiány miatt vagy ilyen.
hrgsz 2012.03.18 00:53:17
@vladys73: Igen, minden cégnek maga felé hajlik a keze, ezzel addig nincs is gond míg nem kap ehhez állami (vagy Eu-s) segítséget, talán nem véletlen, hogy a legtöbb támadást a franciáktól kapjuk. Annyira, hogy a francia sajtó klubban a marokkói!!! újságírónő aggódik a magyar demokráciáért! Itt sokkal többről van szó mint egyszerű cégérdekről.
hrgsz 2012.03.18 01:08:48
@vladys73: Sose írtam, hogy ki kéne lépnünk, de rosszul pozicionáltuk magunkat, ezen lehet változtatni. Nem azért mert jelentős erőt képviselnénk, hanem mert példát mutathatunk a keleti blokknak, és ez az amiért csirájában elakarnak taposni minket.
Az ATV Civil a pályán c. műsorában a 2012. március 6-i adásban a „tanár úr” megint emlékezeteset alakított. Azt hiszem, sokan egyetértünk abban, hogy ha lenne nagyképűségi világbajnokság, ő méltán pályázhatna e babérokra.  De máris helyesbítenem kell,…..
hrgsz 2012.03.13 22:34:36
@takács bálint:
Nem akarod érteni. A cigánybűnözés elkövetési módszert jelent, nem faji megkülönböztetést.
hrgsz 2012.03.13 22:48:19
@takács bálint:
Amitől Te írsz az egy nagy halmaz, amiről én az egy kisebb halmaz, a Te nagy halmazodban. Ha egy bűncselekmény helyszínén emberi ürüléket találnak, akkor rasszizmus a cigányság körében keresni az elkövetőt?
Egyszerű lenne annyival elintézni, hogy most Brüsszel is kipróbál egy unorthodox megoldást. Az Európai Unió történetében először ténylegesen húsba vágó szankciót kezdeményeznek egy túlzottdeficit-eljárás eredményeként. Magyarország várhatóan 495 millió euróval (még…..