Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Spanyol Inkvizíció

0 bejegyzést írt és 288 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója tegnap az Egyenes beszédben magyarázta Kálmán Olgának, hogy ha valakit megütnek, és egyedül van a támadójával szemben, akkor nincsen más lehetősége, mint hogy visszaüssön. Kálmán Olga azt kérdezte Kolositól, hogy olyan volt a…..
A Spanyol Inkvizíció 2014.06.13 12:46:59
@Pic: na nehogy már a tükör legyen a hibás abban, hogy csúnya vagy!

mégis mit vársz el az RTL-től? Adjon hárfaesteket? hányan néznék azt?

a való világra, madgi anyusra szüksége van a népnek, azért adják.

Szerinted a Blikk nem zárt volna be, ha nem vennék a lapot?
A Spanyol Inkvizíció 2014.06.13 14:09:07
@Nem Penny hajója: az a baj, hogy nálunk a profit, a piacgazdaság, meg a hasonlók azok szitokszók.
És ha elérsz valamit, akkor tuti, hogy loptál, csaltál, buzi vagy, zsidó vagy, biztos apád valaki.
A nép egyrészt buta, másrészt irigy.
Nagy csodára ne várjál! :)
A Spanyol Inkvizíció 2014.06.13 14:10:13
@Larry Silverstein: arra válaszoljál narancsosbőrű, hogy kell-e felcsútra stadion?
meg hogy sikeres gázszerelőkre is vessen-e ki a kormány nyereségadót?
"Csak három Indiana Jones-mozifilm készült, és a középső kicsit gyengébb a másik kettőnél A negyedik számomra nem létezik!" Már 6 hosszú év telt el 2008 óta, de még mindig divat kutyázni a Kristálykoponya királyságát, és a hiperunalmas "Régen minden jobb volt, de főleg…..
A Spanyol Inkvizíció 2014.05.26 10:32:01
@Pascow: b+! tényleg? Nem igazak, amiket a filmekben látunk?!
Megyek, fölkötöm magam!
Elképedtem, amikor életemben először láttam termeszvárat. Ezek az apró rovarok hogyan hordanak össze egy ember nagyságú kupacot? Félelmetes, ahogy ott zsizsegnek körülötte. Itt valami nincs rendben, ha így folytatják, bekebelezik a következő falut. Nézd már, ott az a hatalmasra…..
A Coca-Cola tavalyi beceneves akciója után úgy látszik a trend lesz a pszeudoszemélyreszabott junkfoodból. A Pöttyös Túró Rudi tévéreklámjai ismerete nélkül azonban könnyen félreérthető a csomagoláson érkező üzenet: A Szerencsi Azték csoki és a Lidl Deluxe után ezúttal…..
A Spanyol Inkvizíció 2014.03.21 10:49:15
@Putyur: a müllerben például van kukoricás is, sóskekszes is

az pedig mese, hogy kétféle csoki van, gagyi, meg nem gagyi
Úgy tűnik, Európa teljesen megkergült, egyre feleslegesebb dolgokat írnak elő minden új autóhoz. Azonos című írásunk kommentposztja...
A Spanyol Inkvizíció 2014.03.12 19:12:45
@wody21: a sárhányó nem a kerék, ezt és a hallé-halászlé okoskodást minden fórumon eljátsza egy jólinformált
A Spanyol Inkvizíció 2014.03.12 19:24:42
@230e: mert nem nyárra való a téli gumi
Elkopik, nyikorog, szar.
A Spanyol Inkvizíció 2014.03.12 19:31:02
@Yoss: ebben még igazad is lenne, de mi van a Fillérb.szó Flórián belédcsattan, mert nincs téli gumija??
Régebben, ha ide tetszettek klikkolni, akkor feljött egy videó, amin Király Linda átértelmezi a Himnuszt, márminthogy elfelejti a szöveget, és a közönség segítségét kéri, mert "hát nem magyarok vagyunk mind?" vagy valami hasonló indokkal, sajnos nem elérhető a videó, így nem…..
A Spanyol Inkvizíció 2014.03.10 21:39:34
A Spanyol Inkvizíció 2014.03.11 07:27:33
@Sulopest: pont az ilyen sunyi, pitiáner dolgok miatt marad felszínen ez az ostoba tyúk az ostoba családjával egyetemben
Amikor először láttam borostyánból készült nyakláncot egy kisgyermek nyakában, még nem gyanakodtam. De amikor már a sokadik ismerősünk gyermeke viselt ugyanolyan aranybarna kövekből készült ékszert, felébredt bennem a gyanú, hogy a borostyán iránti kereslet fellángolása…..
Évszázadok múltán a történészek meg fogják állapítani, hogy volt itt egy nép, amelyik annyira rettegte a valóságot, hogy saját törvényekkel próbálta felülírni azt saját kényelmére. Jöjjenek velem, ismerjék meg az új dimenziót, a rezsi dimenzióját, ahol a szeretet fűti a…..
A Spanyol Inkvizíció 2014.02.26 10:57:10
@kritizator: rájössz te magadtól is, ha kihúztad a fejed a fidesz seggéből.
A Spanyol Inkvizíció 2014.02.26 10:59:20
@M_R: A távhősök rezsicsökkentését is dotálja az állam.
Fizeti boldog boldogtalan a panelgyökerek rezsijét.
A Spanyol Inkvizíció 2014.02.26 11:15:07
@M_R: így igaz.
Részben aggodalommal, de még inkább elszörnyedve figyelem az ukrajnai eseményeket. A „véres csütörtök” több szempontból is aggasztó híreket hozott. Egyrészt az ukrán belügyi alakulatok olyan eszközökkel léptek fel a tiltakozók ellen, amilyeneket semmilyen állampolgári erőszak nem indokolhat…..
A Spanyol Inkvizíció 2014.02.24 11:25:49
@maxval a gondolkodó birca: persze nincsenek!
simicska? nyerges?
a magyar blogszféra segglyuka vagy az örökös és ostoba beleugatásoddal.
Frog a villámkritikájában ugyan nem hordta le ezt a tavalyi filmet, de finoman szólva sem volt elégedett a látottakkal. Ennek ellenére én úgy gondoltam, hogy adok neki egy esélyt, már csak azért is, mert már foglalkoztat egy ideje a Dyatlov incidens, így teljes mértékben felkeltette…..
A Spanyol Inkvizíció 2014.02.21 11:03:30
@geegee: nagyon jó a poszt, ámbár az ott lévők 90%-a pattanásos kamasz szintjén van és azt képzeli magáról, hogy pár info alapján hajszálpontosan rekonstruálni képes a hatvan évvel ezelőtt és sokezer km-re történt eseményeket. És hajba kapnak a nagyobbnál nagyobb f.szságokon! :)
Hát ez a tényleges életfogytiglan kemény dolog. Rögtön hozzá is teszem, hogy én is ennyit adtam volna mind a háromnak. Én ha el akarom képzelni milyen lehet egy több éves büntetés mindig abból indulok ki, hogy én csak 11 hónapot húztam le a seregben, de azt is nagyon hosszúnak…..
A Spanyol Inkvizíció 2014.01.13 10:36:23
@t0thl: van keményebb: éspedig @endike: kommentjeit olvasgatni!
A Megtévesztett Vásárlók mély fájdalommal és megtört szívvel értesültek arról, hogy szeretett gyorséttermük, ama McDonald's nevű, a mai napon kilehelte becsületét. Ó, nem történt más e nagynevű műintézménnyel, csak különböző híradások szerint az ilyen-olyan extra…..
A Spanyol Inkvizíció 2014.01.10 08:46:11
@ponindex: egy átlagos vendéglőben sokkal szarabb kaját kapsz, mint a meki.
a vendéglők 99,9%-ban a krumplipüré porból van.
és még ezer ilyen példát mondott a férjem, aki szakács.
A társadalmi kirekesztettség és esélyegyenlőtlenségek szempontjából napjaink Magyarországában éles kontrasztokkal találkozunk város és vidék, roma és nem roma, diplomás és szakmunkás, nő és férfi relációjában. A társadalom peremén élők jelenlegi oktatási,…..
A Spanyol Inkvizíció 2013.12.05 15:29:20
@Namely: Hát ez szép öngól volt! ugyanis a cigányságot te magad mostad össze az aranylánccal, senki más! :)

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Egyre biztosabb vagyok benne, hogy te egész egyszerűen nem vagy normális. Valami beteges vágyat érzel arra, hogy direkt szembe menjél mindenkivel és provokálj.

@roli101: Pont ma reggel jutott eszembe, hogy Nepálban például miért képes valaki abból élni, hogy 200 kilós cuccal ballag fel a hegyre, itt meg miért nem akar senki kerti munkát vállalni nálam.
A Spanyol Inkvizíció 2013.12.05 15:31:01
@IdomitottFoka: na gyere, itt egy hal, kapd el.
Nő vagyok, tehát természetesen teljesen elítélem a családon belüli erőszak egyik leggyakoribb formáját is Természetesen teljesen elítélem a családon belüli erőszak minden formáját, és mivel nő (sőt anya) vagyok, a gyerekbántalmazás mellett különösen annak egyik leggyakoribb…..
A Spanyol Inkvizíció 2013.11.07 20:04:40
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Kábé azonos szinten álltok ti ketten a baloggal.
Végre kiderült, milyen csomaggal is áll elő a kormány a bajba jutott devizaalapú hitelesek megsegítéséért, és talán még mi is meglepődtünk azon, hogy korábbi fenyegetésekkel ellentétben ez nem tartalmaz semmilyen, a bankokat igazán leterhelő tételt. A bankok november 1-ig kaptak…..
A Spanyol Inkvizíció 2013.11.06 18:54:29
@buday008: Azaz szerinted a társasház többi lakója dobja össze a moratóriumos nemfizetők gáz-víz-közös költség számláját???
Normális-e vagy??
Herman Ottó védett sírját barmolta el Kovács László Fidesz-KDNP-s képviselő Miskolcon. Rá is vésette a saját nevét azzal, hogy ő „állíttatta a síremléket”. Csakhogy közpénzen.Sokan sokféleképpen ügyeskedtek már emléktáblákkal, de ez a történetet alulmúlhatatlan –…..
Ki az igazi bűnös? Tehetjük fel joggal a kérdés a nyelvvizsgabotránnyal kapcsolatban, melyben eddig már  több, mint 600 gyanúsított van. "A gyanúsítottak közt van magas rangú rendőrtiszt, de áruház-igazgató is. A metódus egyszerű volt: a nyelvvizsgára vágyók…..
A Spanyol Inkvizíció 2013.10.18 11:54:11
@Kelly és a szexi dög: a munkaerőpiac az altatóorvos ügyben is megoldaná a helyzetet, de azért nem baj, ha végigülik az aneszteziológia órát a medikák
A Spanyol Inkvizíció 2013.10.18 11:57:23
@netnepper: nekem úgy tűnik, hogy mindenki szembe megy veled az autópályán....
:)
Az indexen ma megjelent egy cikk, miszerint a kormány elé kerül egy olyan törvénymódosítási javaslat, hogy nyelvvizsga nélkül is lehetne diplomát szerezni a jövőben. Ezt egy orbitális baromságnak tartom.  Rögtön egy kissé demagóg kérdést vetek fel, de ez volt az első…..
A Spanyol Inkvizíció 2013.09.27 09:02:18
@Wind Callman tér: ??? Mi az hogy nem lehet hallani idegen nyelvet?
Tévéről, internetről nem hallottál még?
Vagy kitől várod el, hogy felolvasson neked?
Az angolkisasszonyoktól?
 Bemutatnak a deviza-adósoknak: újabb látszatintézkedés jöhet  Kötelező lehet a forintosítás a jelzálog alapú devizahitelek esetében. Ugyan a jelenlegi kormány egyik kinevezettje, a pénzügyi jogok biztosa szerint ez egy „igazságtalan helyzet szentesítése”, úgy néz…..
A Spanyol Inkvizíció 2013.08.24 11:29:38
@káeurópaibankoló: Arról nem is beszélve, hogy lúzerezi a külföldre menekítőket, holott könnyen lehet, hogy ő a lúzer nem más. :)
Jelentős kárörömmel figyelem, hogy az egykor szuperradikális Fidesz mit kezd a magyar nép "hagyományos" ünnepeivel. Nem mondhatni, hogy semmit, mert ez nem igaz. És éppen ez a szórakoztató. Részben a praktikum szolgálatába állítja az ünnepi megemlékezéseket - megmutatja, hogy az…..
A Homár kicsit tehetetlennek érzi magát, miután 2006 óta rendszeresen bukkan fel a Playersroom a bejegyzések között, de még mindig vannak gyanútlan vásárlóik: Kicsit tehetetlennek érezzük magunkat egy garanciával kapcsolatos probléma miatt. Szeretnék megosztani a…..
A kettő együtt Svédországot, azon belül is Stockholmot adja ki. Akik követik a blogot, biztosan emlékeznek Rékára, aki Svédországban felnőtt magyarként költözött egy időre Budapestre, majd vissza északra. Története ma a svédországi visszatérésnél kezdődik, és kiderül,…..
A Spanyol Inkvizíció 2013.06.20 07:43:52
@hagyma: persze persze!

a világ legjobb dolga, hogy génmapilulált szart tolsz az arcodba.

mondjuk te már nem leszel jobban idióta, az kommentjeidből simán lejön bárkinek.

Te egy kisebbségi komplexusban vergődő amerikamániás barom vagy. Minden jó, ami amerikai, minden szar, ami nem!
István egy újabb magyarosan kivitelezett gigaprojektet buktatott le pusztán egy utcán végigsétálva. Az FKF ugye 20 év késéssel bevezeti a szelektív kukákat, amikről sajnos lemaradt az értelmezhető felirat, így a bennszülötteknek kell kifesteniük: Az megvan, hogy miután a…..
A Spanyol Inkvizíció 2013.06.06 14:46:55
Úgy látszik nem lehet elégszer megírni, hogy minden feliratot laborelemzéssel érdemes megvizsgálni fizetés előtt, mert így járhatnak, mint Dóri: Az alábbi képet lőttem ma a SPAR Mester utcai áruházában. A sajt amennyire látszik, mozzarella, nagyjából 20 deka. Éles…..
A Spanyol Inkvizíció 2013.05.30 13:39:38
Naiv ügyfél halmozottan speciális gyereknapi meglepetésben részesült, amikor mozgáskorlátozott gyermekét kitiltották az Oxygen Wellness játszóházából, miután apukája megreklamálta, hogy a többi gyerekkel szemben miért csak feleannyi időt maradhat bent. Az első vérlázító…..
A Spanyol Inkvizíció 2013.05.30 13:30:41
@Igényes: Te egy büdös primitív bunkó vagy, aki remélem megkapja a sorstól, hogy lebénuljon és a többiek kiröhögjék.
A Spanyol Inkvizíció 2013.05.30 13:38:03
@Igényes: Remélem a sorstól megkapod a magadét...

Bár szerintem ezen már túl vagyunk...