Regisztráció Blogot indítok
Adatok
weburafako

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Elindult a magyar MTV 2007.10.01 13:44:00
Én felkeltem hajnali hatkor (na jó, a tv-tunert keltettem csak fel, aztán vissza az ágyba), csak azért, hogy megnézzem (visszanézzem majd) a történelmi pillanatot, amikor Ákos elindítja a magyar Music Televisiont. Erre jött a dagi Seam Kingston, hogy bjútiful gööööörl, én csak…..
Már csak kettőt kell aludni (meg aztán jó korán felkelni, hiszen hétfőn hatkor indul az adás), hogy nekünk magyaroknak is legyen saját Music Televisionünk. De mégis milyen magyar előadók, zenekarok tűnnek majd fel a híres logó alatt, mégis kiket hallgathatnak azok, aki unják már…..
comment:com Lost, lost, lost 2007.09.28 16:25:00
Péntek este van, emberek! Most tényleg tévéműsort javalljunk? Ne kocsmát? Eh. Ha feltétlenül tévézni akarunk ma este, akkor ki ne hagyjuk a Lost harmadik évadát nyitó Két város története című részét, mert kapunk válaszokat egy-két égető kérdésre, és belengetnek egy jó…..
Webisztán A burmai jelentés 2007.09.28 14:51:00
Mi történik, ha a világ egy olyan pontján történnek rendkívüli események, ahova a hivatalos média egyáltalán nem, vagy csak nagyon nehezen juthat el? A burmai helyzet most éppen ilyen. A szerzetesek elleni erőszakos cselekményekről első kézből nem a CNN-ről, hanem egy burmai…..
Belépett állapotban elég a weben egy rosszindulatú linkre kattintani - kábé ennyi kell a GNUCitizen szerint ahhoz, hogy Gmail-fiókunk tartalma (leveleink és kontaktlistánk) illetéktelenek számára is ismert legyen. Bár a módszer egyelőre nincs kielégítően bizonyítva, azért éppen…..
A Homár szereti az egzotikus ételeket, így biztosan kifőzte volna a nyomokban rovarokat tartalmazó barnarízst, de Droopy válogatósabb: Bár, mint tengeri élőlény, Te nem vagy rizsfogyasztó, de talán okulás lehet a többiek számára, akik a hagyományosnál egészségesebbnek mondott…..