Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szannam

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az illegális felhasználások miatt (filmre égetve, engedély nélküli közlés és eladás) megtorpant a fordítás. A fordítók úgy döntöttek, nem adják közre munkáikat, mert nem vállalják a jogi procedúrát, amit teljes egészében megértek! Reménykedem, hogy az itteni…..
Új sorozatot ajánlok nektek. Ez a Seondeok királynő előtti időszakból ölel fel egy szeletet. A törzsi háborúk, a kereskedelem tűzdelte korba térünk vissza, ahol a só a legfontosabb áruja volt egy-egy népnek. Fellelhető a nomádok világa, az élni akarás és tudás vágya. A film…..
Szannam 2011.10.04 12:17:40
@szilvia333: Köszönöm a tanácsodat! Tegnap újra megindult a letöltés, nem tudom miért szenvedett 3-4 órákkal napokig.
Egyébként egy olcsóbb megoldást próbálok ma ki: külső merevlemezzel. Iszonyú nagy a memóriája, megspórol rengeteg DVD-t. Igaz, hogy nem olyan mutatós, mint a borítós tokokban tárolt változat, de a hely sem végtelen egy otthonban. TV-én nézhető, az összes képek, stb. tárolható... Remélem, hogy működni fog. Üdv és köszönöm, h. törődtél velem.
Már néhányan említettétek e sorozatot, ezért úgy döntöttem, felteszem ide az ajánlást. 24 részes, a feliratokat a WITH S2 csapatának köszönhetjük, akik angolra fordították át a koreai nyelvet. Magyarra fordította: Juci, maman_12003, Javította: robnor és Juc. Hálásan…..