Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Saskia Du Jour

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Személyesen nem ismerjük háromposztos szerzőnket J. Annát, nem tudjuk, ki ő és hol hirdet, és ugyanígy vagyunk Zulejkával is, aki személyes megtámadtatás okán szót kért a masszázsblogban.Háromperces viszontválaszra megadom neki a lehetőséget! :-)(az ügyeletes…..
Saskia Du Jour 2012.03.28 17:25:23
@corny: mindenki - Te is - szopcsizik a pénzért, így vagy úgy... törődj bele! Ennyi negatizmust... sajnállak, komolyan... akik ilyeneket mondanak, általában azok a legidiótább vendégek, akiket minden lány elhajt... Ja, és minden munka mögött egyfajta kényszer húzódik: nem akarsz éhen halni, ezért dolgozol. Sajnálom, hogy Téged frusztrál, hogy valaki többet keres Nálad kevesebb és jobban értékelt munkával.

J. Anna - sokat lehet róla hallani, és többségében nem jót, mégis, valamiért megy neki a biznisz...

A poszt-tolónak pedig egy jó tanács: minden lány vetélytárs, de nem ettől még nem kell az ő szintjükön vetélkedni. Csináld, amit jónak látsz és majd a vendégeid eldöntik, hogy tényleg jól csinálod-e. A többiek meg mondjanak, amit akarnak, foscsizz rá!
A Men in Black harmadik részének főcímdala ezúttal nem Will Smith-hez kötődik, hanem Pitbullhoz. Barry Sonnenfeld elmondása szerint a 19 éves lánya hívta fel a figyelmét az úriemberre, meghallgatott tőle néhány számot, megtetszett neki és felkereste Pitbullt. Egy szó, mint száz,…..
Ekkora hülye nincs! - mondhatja bárki és jogosan.A helyzet az hogy van ekkora hülye, én vagyok az és szerintem nem egyedül.A sztorimat azért mondom el, hogy tanuljon belőle, aki hasonló helyzetbe kerül, bár attól tartok, ha másnak ugyanúgy leszáll a vér az agyából a farkába mint…..
Ridley Scott a Szárnyas fejvadász óta nem rendezett sci-fit, de annál nagyobb örömmel dirigált régmúltban játszódó alkotásokat. A Prometheust is másra akarta bízni, de a Fox fejesei Carl Erik Rinsch reklámfilmest gyorsan kiborították a rendezői székből és megmondták, hogy csak…..
Saskia Du Jour 2012.03.19 11:10:03
<3
Minden szépen indult. Jean-Claude Van Damme ezúttal nem húzta a száját, hanem leszerződött az Expendables 2-re, sőt az is kiderült, hogy Arnold Schwarzenegger és Bruce Willis nem csak 1-2 perc erejéig tűnnek fel a folytatásban. A legnagyobb öröm mégis az volt, hogy a…..
Saskia Du Jour 2012.03.19 11:01:48
A rendszerváltáskor kicsit megbicsaklott a magyar humor, a humoristák csak álltak ott zavartan a a színpadon, hogy az még rendben, hogy ezentúl nem kell Cenznének és urának hívni a cenzúrát, de azzal mégis mit lehet kezdeni, hogy már nincs is cenzúra és bárki bármit kimondhat. És…..
A jövő héten érkezik Az éhezők viadala, Amerikában nem is mertek vagy akartak más produkciót a mozikba küldeni a hétvégén. Egy hétre rá pedig befut a Tükröm, tükröm és A titánok haragja.És egy jelenet..
Filmdroid A Prometheus leszállt 2012.03.17 12:45:00
Újabb előzetes érkezett a Prometheushoz. Ridley Scott filmjétől mindenki azt várja, hogy végre a helyes irányba tereli ezt a franchise-t. Már a harmadik részre is sokan fújtak, de ami ezután következett...Scott egyébként is évek óta hangoztatta, hogy benne lenne egy újabb Alien…..
Saskia Du Jour 2012.03.17 14:12:49
ET? Sandokán? Keresgélj évszám szerint!   ..
Filmdroid Movie: The Movie 2012.02.28 13:34:00
Újabb bizonyíték arra, hogy Jimmy Kimmel kedvéért bárki bármire hajlandó. A late night talk show házigazda az Oscar gála alkalmából elkészítette az amerikai filmtörténelem legjobb alkotását, amely végre lefedi az összes lehetséges zsánert és minden létező sztár szerepel…..
Saskia Du Jour 2012.02.28 20:15:18