Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Namely_Viz

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Kedves Dorottya! 2011.10.20 12:01:00
  Egészen helyes vagy. Kár, hogy mellette ennyire nagyon modoros és elviselhetetlenül irritáló is, és még inkább nagyon-nagyon kár, hogy ennyire csúnyán affektálsz szükségtelen.   Szerintem, mielőtt ezt az egészet túl komolyan vennéd, nem árt szólni a disszidáló…..
Namely_Viz 2011.10.27 10:04:40
@Sweet And Full Of Grace: csak nem hancúroztál elég jól, és eleget. Nem facsartak ki eléggé: ajánlatom, hogy keress egy másik csajt. Vagy csak szimplán neked nem megy valami: ha a te barátnőd nem kezdeményez (szavaidból ezt veszem ki) akkor nézz tükörbe: ott lehet a hiba.. Döntsd el melyik igaz. De ha az óra nem mutat minimum 1 órával többet, mint amikor elkezdtétek, akkor valamelyik igaz.
A vagy-vagy-hoz: vagy annyira egyszerű ember, hogy más gondolatai nincsenek. Szerintem az nem képmutatás, ha van más dolgod/gondolatod is.
Proszektúra Gyurcsány Fegyenc 2011.10.03 09:40:00
A nap híre, hogy ma hallgatja ki az ügyészség gyanúsítottként Gyurcsányt Ferencet, Magyarország volt miniszterelnökét. Kétségtelenül kevés olyan megosztó személyiség akad a hazai politikában, mint ő. Nem sokan büszkélkedhetnek annyi gúnynévvel, becenévvel sem: Fletótól,…..
Namely_Viz 2011.10.04 09:22:46
@Rattus Judeopithecus - közel-keleti patkánymajom: Rattus Idioticus Naciticus Gyoekerus: köszönjük a linket, de mit keresel itt? Nem működik a kuruc.info? Nem tudod befűzni a bakancsot? Kérd meg az ápolót, vagy a gondozót, aki a ketreced előtt sétál. Amúgy pedig tedd fel magadnak a kérdést: a linken található szemét szerzője mindazokat honnan tudja? Gondolom bejáratos mindenhová: mint szemetes vagy szarszippantó. Lenézni bárkit is abból a mélységből ahol a nácik vannak... te jó ég!
Újabb fejezetekkel színesedett kormányunk Elő a Pénzt a Párnacihából! (!!!) programja. Eddig ugye ott tartottunk, hogy a fogyasztás felpörgetésére kiagyalt variációk elhasaltak, mire Szent Jobbja meggyőzte a Nagyfőnököt: ott van a lóvé, kisgazdám, csak megtakarít a…..
Namely_Viz 2011.09.16 13:04:33
@Gerbó: Igen, komolyan gondolom. Nem azt mondtam, hogy csak a mellényzsebükből előhúzzák, hanem ha valaki, akkor ők élni fognak ezzel a lehetőséggel, hitelfelvétel mellett. Bár itt már mondta valaki, hogy a mai tervezetben nem szerepelnek. De hiszem, ha látom a végső törvényt.
Namely_Viz 2011.09.16 13:17:10
@Cirbi: :)
Lassan ez az egész okafogyott: az új origós hír szerint már a hitelösszeg (5-10millió), a hátralék (30 napon túl nem lehet késedelmes), a hitelfedezet aránya (100%-hoz közeli nem lehet) is limitálva lesz: ha ez így marad, akkor úgysem veszi igénybe senki....
Namely_Viz 2011.09.16 13:26:43
@glaci 0808: Szerintem a felvett.
Varánusz Úton a béka segge alá 2011.08.17 05:33:00
Időnként hajlamos az ember azt gondolni, hogy ahol most vagyunk attól már nincs lejjebb. Aztán jön egy olyan nap, mint a tegnapi, és politikai elitünk jóvoltából villámgyorsan kiderül, hogy de, nekünk a bányászbéka segge alja tulajdonképpen emelet. Ám csüggedni nem kell,…..
Namely_Viz 2011.08.17 12:02:27
@Tedat: ember, te hol élsz? A vizitdíj nem azért volt, mert hogy mi, akik fizetjük a TB-t ingyenélők vagyunk, hanem hogy ok nélkül ne járjunk orvoshoz. Próbáld csak ki most. Akkor legalább kevesebb traccsolni vágyó volt a doki rendelőjében.
Amúgy könnyű feladat: mi hasznosat csinált eddig Viktorkád? Miben mozdította előre az ország helyzetét?
Namely_Viz 2011.08.17 14:52:18
@troll ellenpólus: portfolio.hu, reuters, bloomberg. Csak hogy a kőszikláról legyen némi fogalmad. Egy kicsit nézegesd a tőzsdei híreket, összefüggéseket, mielőtt arról okoskodsz. (én se látok neki értekezni a mezőgazdaságról locsogni). Ha csak annyit tudsz visszaböfögni, amennyit a szócsövektől hallottál, inkább bölcsen hallgass. Tényleg egy (kormányzati)troll, egyenesen a Harry Potterből. Mit üzen a Mágiaügyi Miniszter?