Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andrex

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérkezett a blogom új nagy állomása.Nagy megtiszteltetés, hogy a PC Guru megkeresett azzal, hogy mit szólnék ahhoz, ha készítenék egy videót a havi DVD mellékletükre!Ez még a nyár végén volt, és 2 hónapnyi csúszás után (kifutottam az időből illetve technikai okok miatt)…..
Nem találtam megoldást, föl tudnék robbanni... Nem lett jobb a helyzet, ott fogom hagyni ezt a rémes programot. Természetesen legjobb minőségben voltak csak ezek a hibák (lásd SOS bejegyzés), amint "kiváló minőségre" raktam a beállítást, már egyből ment... A kíváló…..
Életem Kezdet... 2007.09.28 20:10:00
Hello... Mivel is kezdjem? Talán a bemutatkozással. A nevem Nagy András, 15 éves gimnazista fiú vagyok, járok kondizni, próbálom ledolgozni azt a kicsi súlyfelesleget magamról :) Emelett szeretek olvasni, számítógépezni, és álmodozni. Elég fura egy 15 éves tinitól, főleg…..
Andrex 2007.09.28 20:37:59
Na hello, újra itt vok :) Na hát most kicsit kitérek a múltamra, hogy mindenki tisztában legyen vele, miről is beszélek :DGondolom senkit nem érdekelnek az igencsak régi elmékek így mondjuk csak az izgalmasabb dolgokra térek ki. Legalábbis nekem azok...Talán életem első fontos eleme,…..