Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kompatidilis

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nepperűzőt gyakran keresik meg az olvasók azzal, hogy ilyen vagy olyan használatra milyen motor passzol a legjobban. Sanyi következő posztja saját Suzuki GN250-eséről szól, amit a hetekben készítettek fel műszaki vizsgára. Az írás nem csak a technikai részleteket ismerteti (az egyhengeres 250-es…..
Amikor elindult a Gördülőcipő Blog, még nagyon forró téma volt az instabil cipő. Az MBT épp fénykorát élte, a RYN, a RollSTEP, az Enquist szekere is felfutóban volt, és Kínában nagyon sokan fáradoztak azon, hogy lemásolják a neves lábbeliket. Ez időben jelent meg a Reebok…..
kompatidilis 2012.03.24 16:44:43
@brambi: Nyugodtabb-lassabban-ráérő-értelmezősebben is elolvasva "levelét": akár úgy is lehetnek a dolgok,ahogy Ön írja. Én csak annyit tudok,hogy ha már éppen példaként a walkmaxos-t említi;hogy belebújva-sétálgatva az első benyomásom "fapados-hiányérzetes" volt. Míg egy MBT vagy éppen Skechers-ben rögvest megfog valami érzés,nem beszélve arról,hogy az érezhető nagy különbség ellenére,akciós-leárazottan kb 5 ezer ft-tal többet adtam ki a "márkákra",s így úgy gondolom,adott esetekben nem kérdés az ember választása. Szét-agyonsportolt ,sokat szenvedett lábfejes vagyok,tehát nem divatból szemezgetek e lábbelikkel,a magyarországi kezdetek óta,csakhogy max 20 ezer környékén van az a plafon,ahol meghúzom az árat érte. Vettem én már olyan szimpla, márkás tornacipő szerűséget,szintén nem divatból,hanem egészségügyi indíttatással keresve,amely 12 ezer ft-ja ellenére felsértette a lábam,majd "szét"-elszakadt 2 hét alatt,jobb és balon egyaránt,mert a hátsó talpi részen a dizájnnak és hozzá nem értésnek áldozták be a statikát,s 1200ért kellett cipésszel hordhatóvá tennem. Tehát pl ezek fényében sem tartottam soknak a 17 ezer ft-okat kifizetni az említettekért. :)
Gördülő cipő Megújul a RYN? 2012.02.11 06:00:00
 A RYN amerikai forgalmazójának honlapján egy teljesen új logóra lettem figyelmes:  A honlapon bemutatott termékek nem változtak legutóbbi látogatásom óta, azaz ugyanolyan, csupán színvilágban a helyi igényeknek jobban megfelelő termékeket árulnak a magyarországi…..
kompatidilis 2012.02.14 00:56:43
Gördülő cipő Shape Ups szandál 2011.07.05 06:00:00
Egy új Skechers Shape Ups cipőt sikerült lencsevégre kapnom a hétvégi séta közben. Alapvetően nem újdonsággal állunk szembe, hiszen ez is egy Shape Ups, amit már sokat emlegettem a blogon. Ez egy szellősebb, nyári modell, ami több márka palettájában ott van. ..
kompatidilis 2011.08.29 22:08:17
JUTOTT MÉG ESZEMBE,ERRE JÁRVÁN,S AZ MBT UNONO TELJESSÉGÉHEZ :) S/MEG HOGY VALÓBAN MENNYIRE NEM EGYSZERŰ,FŐLEG A "SEMMIBŐL" ELINDULVA,AZ ELSŐ GÖRDÜLŐ LÁBBELI MEGVÉTELE SEM. KEZDJÜK OTT,HOGY KB TÍZ,HA NEM TÖBB ÉVE SZEMEZEK A TÉMÁVAL. DE "BEFÜRDENI" NEM SZERETTEM VOLNA,FÉLSZÁZ EZER MEG MÉG TÖBB FORINTOKÉRT,STB. AZTÁN MIVEL TAVASZ ELŐTT MÉG RÁKATTANTAM ISMÉT S JOBBAN A TÉMÁRA;KÖVETTE MINDEZT EGY MBT SZAKBOLT. MIÉRT PONT AZ? EZ VAN A KÖZELBEN :)) MEGLÁTTAM OTT AZTÁN,HOGY 15-ért IS TUDNÉK VENNI ÉPPEN. VALAMI NYITOTTABBAT SZERETTEM VOLNA,EGÉSZSÉGES KOMPROMISSZUMKÉNT,AMIT A SÁROS-NEDVES-SÓS-GANAJOS IDŐN KÍVŰL,EGÉSZ ÉVBEN HASZNÁLHATNÉK.ÍGY BÚJTAM BELE,EGY BARNA UNONO-ba. "CSESZTE" A LÁBAMAT,FŐLEG AZ EGYIK LÁBAM BOKÁJÁNÁL,S JELENTŐSEBBEN.AZTÁN KIFŰZTEM A HÁTSÓ KANTÁRT,S TÁN ÓRÁT IS SÉTÁLGATVA-PRÓBÁLGATVA A BOLTBAN;MINDEZ ENYHÜLT-ELMÚLT.KEZDTEM BIZAKODNI.HAZAMENTEM;ALUDNI RÁ :) KÖVETKEZŐ NAP MEGINT EGY MARATONI-BB BOLTI CSÁSZKÁLÁS,AZTÁN DÖNTÖTTEM;HA MÁS NEM,HÁT OTTHON HÁZI LÁBBELIKÉNT LESZ TÁRSAM. AZTÁN,PERSZE HOGY NEM BÍRTAM MAGAMMAL,S PRÓBÁLKOZTAM UTCAI TEREPRE IS VINNI. A KANTÁRRAL IS PRÓBÁLKOZVÁN,RÁJÖTTEM,HOGY MINEK UTÁN LÁBRA TÁGULT,MÁR NEM A 3SZÖG ALAKÚ MŰANYAG,HANEM A BOKAFOGÓ KANTÁR-BŐRSZÍJ RÉSZ AZ,AMI "ÖLI AZ IDEGEIM" . SOKÁIG ENÉLKÜL HASZNÁLTAM,AZTÁN EGY SZÉP NAP VISSZAFŰZTEM,S AZT FEDEZTEM FEL,HOGY MÁR SEHOL NEM ÉRZEK DISZKOMFORTOT.AZÓTA ÍGY HORDOM. A TÉPŐZÁRAT PRECIZEBBEN-HOSSZABBAN IS FELRAKHATTÁK VOLNA RÁ,DE LEHET HOGY CSAK ÉN VAGYOK ORTOPÉD :)) ,S EZT SZÜKSÉG ESETÉN KÖNNYEN JAVÍTOM-TOLDOM MAGAM IS (BÁR EREDETI ÁRAIKÉRT,ELVÁRHATÓ LENNE!) . NO,EZ LETT VOLNA A MI SZERELMÜNK RÖVID TÖRTÉNETE UNONO-val,VALAMINT VIGASZ AZOKNAK,AKIK BONYOLULT-NEHÉZ-KÖRÜLMÉNYES-STBnek ÉRZIK-LÁTJÁK-ÉLIK MEG A VÁLASZTÁST.AZ IS :) !
Írtam egyszer egy bejegyzést a RollSTEP Athen-nal kapcsolatban, melyhez most egyszerre ketten is véleményt írtak, de nem az Athen-nal, hanem a Rio-val kapcsolatban. Lássuk mit gondolnak ők a RollSTEP Rio-ról. Az első kommentelőnk "korjegyzo65" aki ezt írta: Sok olvastam az…..