Regisztráció Blogot indítok
Adatok
józan(mű)paraszt

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendszerváltáskor kicsit megbicsaklott a magyar humor, a humoristák csak álltak ott zavartan a a színpadon, hogy az még rendben, hogy ezentúl nem kell Cenznének és urának hívni a cenzúrát, de azzal mégis mit lehet kezdeni, hogy már nincs is cenzúra és bárki bármit kimondhat. És…..
józan(mű)paraszt 2012.03.18 22:42:15
@Sadist: "Nagyon jól megírt cikk, objektív, és nem az a lehúzós vagy egekig magasztaló véglet."

Szerintem meg pont nem az. Lehúzós és egekig magasztaló. Lehúzza az egyébként kiváló régi kabarét (a rádió kabaréra gondolok) és fényezi ezt a poéngyárat amiben Bödőcs, Kőhalmi egyértelműen kiválóak, rajtuk kívül meg még van 4-5 jó, aztán meg az unalmas töltelékemberek. Persze ha reklám kell egy új műsornak, akkor ilyen cikket kell írni.
Bear Grylls csupán egyetlen napot töltött Budapesten, de egy IKEA Family kártyával és egy sajtóigazolvánnyal mindent túlélt. Beart Grylls könyvének megjelenése alkalmából látogatott Budapestre. Szerda délelőtt 10-kor kezdett az Örs vezér terén az IKEA-ban, ahol a Family kártya…..
józan(mű)paraszt 2011.12.16 21:24:29
130-cal megy, bebetonozták a belső sávba. Ki nem mozdulna onnan, hiszen gyorsabban úgysem mehet senki. És akkor megjelenik 200-zal a BMW-s, balra indexel és villog. Kezdődik a harc!..
A miniszter nem értette több értekezleten sem pár adó lényegét, ezért szűnhet meg az EVA – erősítették meg forrásaink a Nemzetgazdasági Minisztériumban.„Olyan adórendszert szeretnék, amit én is értek. Az EVA egyáltalán minek a rövidítése?” – vetette…..
józan(mű)paraszt 2011.10.28 00:05:13
@Szíjj árt, te igazi szarjankó!:

- 300 felett az euró (volt már 316 is 2009-ben)
- 410 ft a diesel (ez tény, de sajnos az EU-ban nagyjából ez az átlag)
- nő az államadóság!! (folyamatosan sok éve, az előző éra duplázta meg)
- óriási a munkanélküliség (szintén nem új jelenség)
- drasztikusan fogy a magyar mióta a fidesz kormányoz! (évtizedek óta)
- nincs már elég orvos (évek óta mennek Skandináviába, Angliába)
- nagyképű, gőgös, pofátlan, magyarkodó, szarházi a kormány (nagyképű: mindegyik az, gőgös, pofátlan: dettó, magyarkodó: még szép, milyen legyen? szarházi: az előzőek is azok voltak)

Régóta tűrünk, nem most kezdjük. A demagógiát sem.
józan(mű)paraszt 2011.10.28 07:55:43
@saller osztogató: A 316-os EUR demagógia? A német 1,45EUR diesel is? Az államadósság, népesség fogyás és munkanélküliség KSH adat, az orvos vándorlás sem új. Ez nem demagógia szerintem.