Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Apa..apa..apafej!

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alapvetően ezt az elmúlt hétvégére értettem volna, de ma reggel egy csodálatos meglepetés ért, egy vonyarcról küldött, kb 10 oldalas, matricákkal teli levél formájában, amit rengetegen írtak! Sok hercegnő volt benne, meg hercegek párkeresési tanácsokkal. Én a Kati írását is…..
Apa..apa..apafej! 2012.08.14 11:29:19
Szia Eszty!

Elöljáróban a blogírás beszüntetésével kapcsolatban annyit tudok mondani, ha nem írsz blogot, akkor én nem fogok kommentelni...
Amit egyébként ezen blog olvasása után nagyon fogok sajnálni, mert szerintem ez egy kiemelkedő minőségű (mint a mi kékfrankosunk!) bejegyzés volt!
Nade térjünk a kommentere:
-Emlékeztetőül: küldtem Nektek fényképeket vonyarcról, az egyiknek az volt a címe: "Levélíró_vidám_nővérek.jpg", na azon anyád és Andi neked készíti azt a levelet, amit most kaptál meg:)
-Ez az éttermikekeckedés ezzel a nyers csirkével nem méltó a családunkhoz! Na jó, anyád néha kötözködött a pincérekkel, de az már régen volt.. Egyébként a helyes felfogás: nyers csirkehús=susi kis hibával...
-A strandi tábla gondolom a felhasználók szokásait képezi (fékezi) le. Egyébként nekem egyre szimpatikusabbak ezek az Észtek...
-Ennél a keresztes helynél az jutott eszembe, hogy Neked aztán érdemes volt idegenvezetést tartani, + arra felkészülni...
-Hát nem tudom, a Te kereszted, ha jól látom fekszik. Ez jelent valamit, vagy csak technika óráról hiányoztál?
-A párizsi képhez illő cím sztm: "olcsó párizsi utak vékony pénzű erasmus-osoknak!"
-A medencés képen az forró citromos tea a kezedben?
-A szaunában elvileg nyírfa ágakkal/vesszőkkel csapkodják magukat a szaunázók
-Ez a fa házikó olyan, mintha egy mesekönyvből pottyant volna oda ki...
-A hullacsilagokat kár volt elszalasztanod, mert amikor ilyet látsz, és magadban kívánsz valamit, az (ha nem árulod el, hogy mit kívántál) valóra válik, ill. vált volna...
-Tehát a blogolvasó közönség nevében mégegyszer határozottan felszólítalak, hogy ablogírást ne hagyd abba, mert különben nem kommentelünk:
Na csók, vigyázz magadra:
A+a+a
Apa..apa..apafej! 2012.08.14 11:32:07
Vééégre ez is elérkezett, hajnali kettőkor eldobom a seprűt/zsákot/wc-kefét/bármi eszközt, ami épp a kezemben van, és ROHANOK haza. Illetve nem haza, hanem a Barbival körbejárni az egész Olimpiai Parkot éjszaka, és fényképeket készíteni mindenhol, utána aludni. Egyébként meg…..
Valahogy mindig együtt járnak. Először azt hiszem, részletezem a tegnapi napot, aztán egy közös kis brainstormingra invitálok mindenkit, hogy mégis mi a csudát csináljak most. Szóval ezennel kijelenthetem, hogy soha többé Londonban férfi wc-pucolás (azt hiszem, ezt így…..
Na végre eljutottam ide is. :) Kedves rajongóim, nem kell tovább aggódnotok, életben vagyok. :D Tulajdonképpen nem volt életünk ezen a héten, mert a Stadiont délelőtt is, és délután is megtöltötte 80 ezer ember, és 80 ezer ember nagyon gusztustalan dolgokat tud művelni, szóval…..
EESTI Eső, szél, 15 fok 2012.07.23 23:46:00
Nincs is jobb vacsora ilyenkor, mint bundáskenyér melegszendviccsel, így ezt le is fényképeztem nektek. Magam sütöttem, így a csalafintábbak már rájöhettek, hogy legyőztem az olajtól való félelmem, bizony :) Egyébként mostanában kezdek rájönni mit is jelent a változékony…..
Halihó mindenki, nincs semmi baj, csak azt hittem, hogy ma majd tudok írni rendesen, de tegnap közölték, hogy ma is egyre kell menni, nem 4-re. Szóval ma sincs se bankszámla, se blog. De kitartok, és holnap TALÁN. Legalább így már majd' mindenki ajándékát összeszedtem. :D csók..
A mai nap nagyon nagyon nagyon rosszul indult. Kiderült, hogy a busz, a mivel mennénk haza, csak egy nappal később indul, Tudom, hogy ez nem sok, de én mindjárt meghalok. Nem bírom ki itt tovább. Komolyan, hányok az egész helytől. Ha még egy napig ezt a kaját kell ennem, ha még egy…..
Ez van ráírva annak a kínai (vagy japán?) pénzérmének a hátuljára, amit a megnyitón találtam. Az elejére az, hogy WU JIAO, meg egy ötös, meg kínai (vagy japán?) krixkrax. Aki megmondja, mi ez, annak viszek haza valami cadbury-t. :) Most már mindenki megnyugodhat, nem vesztem el,…..
Apa..apa..apafej! 2012.07.31 15:37:39
Szia elveszett kislyányom!
A melóval kapcsolatban többször megjegyezted, hogy nincs értelme. Mégegyszer: nem azt csináljuk ami értelmes, vagy jó, hanem amiért fizetnek...
Eláztatok!? Munka közben!? Huuúúú...
Magyar-Szerb vizilabda meccsre pillantottatok be, de jobb, hogy nem láttátok végig, mert igen szarul játszottunk.
1 láb = 12 inch = 30,48 cm
Greenwich-be lovasversenybe? Oda igazából időutazni kell menni (átugrálod a vonalat, és hol egy órával előbb, hol egy órával később vagy...)
A közeledő aranyos mókussal vigyázz, mert veszett is lehet (vagy ha fickó, akkor meg veszélyes...)
Ha a guidingusok a segítők, akik nem segítettek, akkor nem izgulni kell miattuk, hanem nem kell nekik fizetni, és akkor majd ők igulnak) Egyébként a jogászok könnyedén adhatnának a szerződés semmisségére vonatkozó tippeket (-nem történt teljesítés, - amit ők végeznek az nem a munkavállaló és a guid közötti jogviszonyból keletkezett kötelezettség, hanem a generál cég és a guid közötti szerződésből adódó munkaköri (szolgáltatási) keötelesség stb., Na! Rajta jogászok, segítsetek a Reksinek (biztos fizet jutalékot...)
Búcsúzóul: mi a tököm az az NI-number?
Na csók, blogolj sokat, mert nagyon hiányzott ez a pár nap kihagyás...
Ui.: (p.s.:) a Geri tegnap hetek óta először volt edzésen, és annyira elfáradt, hogy 14:38-kor kellett fölkeltenem, mert már azt hittem, hogy megfulladt...(szerencsére nem)
Apa..apa..apafe!
Ugye SENKI nem felejtette el, hogy ma lesz a megnyitó??? Otthoni idő szerint 21:25-kor kezdődik a közvetítés az m1-en. Azt tanácsolom, hogy az elejét azok nézzék, akik szeretik a történelmet, a közepét azok, akik szeretik a meséket és James Bond-ot, a végét pedig azok, akik…..
Nem lehet más, ugyanis itt még mindig nagyon nagyon meleg van, süt a nap, és nem esik az eső. Valószínűleg tényleg elintézték az angolok a jó időt, hogy az Olimpiát és a megnyitót ne mossa el az eső. Állítólag VALÓBAN csinálnak valamit, lőnek fel valami nitrogénizét a…..
Ezek vagyunk mi. A munka hősei. Tegnap ugyanis bementünk dolgozni szokás szerint reggel 8-ra, és Harry, az egyik főnökünk megkérdezte, hogy ki akar maradni 10-ig. Mármint, nem 2 órát, hanem 14-et, tehát 22-ig. Mi meg úgy döntöttünk, hogy miért is ne, szóval beálltunk a kemények…..
Ma volt az eddigi legrosszabb napunk, mióta itt vagyunk. (Barbinak meg nekem, ezt megbeszéltük hazafelé.) Rosszabb, mint amikor még nem volt munkánk. Ma végeztünk a székmosással, és utána csapatokat alkottunk, hogy takarítsuk le a lépcsőket. A Barbival annyira együtt akartunk…..
Apa..apa..apafej! 2012.07.21 18:38:35
"A völgy legalján az vigasztaljon, hogy innen csak fölfelé vezet az út." (Lao-ce..helyett apafej)
A farkasszem nézés veszélyes üzem (lsd. blog)
A megnyitó felvételeét nem tudom megígérni, mert nem vagyunk otthon, de majd Szomi Tibit megkérem - most beszéltem vele telefonon, és megígérte, de jó lenne megtudni, h pontosan mikor kezdődik, és meddig tart (természetesen magyar idő szerint)
Azt, hogy anyagilag jól jösz ki nagyon szeretném, de hiszem, ha látom (tudod, az iroda is csak menekül előled..) A témávalkapcsolatban azért ide biggyesztek egy idézetet a Patyi Jani bácsitól: "A pénz nem boldogít - ha nincs!"
Az ajándékozással kapcsolatban a többiek nevében is nyilatkozom: nem csak siralmas anyagi helyzetedre való tekintettel nekünk nincs nagyobb ajándék, minthogy egészségesen hazajössz (van a világon egy zsebkendőnyi kis terület, ahol mindíg várnak Téged!), hogy szerető családod örülhessen Neked! (Jó nyálasra sikerült, de így van!) Következtetés: nem köll ajándékra költened (majd otthon veszel 1 üveg pezsgőt, és majd csak mesélsz-mesélsz, stb.
A King's Cross-on légyszi fényképezd le a 9 & 3/4-ik vágányt is, fejedre vigyázz!
A 13-i kirándulásotok magvalósulásának valószínűsége számításaim szerint 0,13 % ! (Tudod, a diszkrét matek!).
Az idő a felétől fogva fölgyorsul, ezt a hatást írja le egy általam ismeretlen filozófus a következőképpen:
"Az élet olyan, mint a budipapír, minél kevesebb van belőle, annál jobban fogy!)
Ezzel zárom jelen kommentemet, már csak annyit teszek hozzá, hogy 21-e van, esik az eső, és megyünk neked esős elektromos képeslapot küldeni. Na csók: Apa..apa apafej!
Apának valóban igaza volt az utolsó kommentjében, melyben azt írta, hogy bekerült a "nyomortanya" szállásunk a sajtóba. Egy angol és egy magyar cikk is található, kérésre bárkinek elküldöm a linket. :) Egyébként ennyire azért nem rossz a helyzet, tényleg drága, és tényleg nem…..
Minden olvasómnak KÖTELEZŐ program július 27-én este valamilyen úton-módon megnézni az Olimpiai Nyitóünnepséget, mert ISZONYAT király lesz. Néztük a próbát (tudok belőle egy kis részlet táncot is), és annyira jó volt, meg volt csomó olyan zene, amiről eszembe jutottatok nagyon…..
Remélem, a tegnapi tehetségkutatós részt senki nem vette komolyan, nem fogjuk megkínozni a tábor népét az éneklésünkkel! :)  Ma megint mentünk ugye dolgozni, és a Barbial egymástól függetlenül megállapítottuk, hogy szerencsések vagyunk, hogy ilyen jó kis csapattal dolgozunk.…..
Mivel mostantól valószínűleg nem fognak túl izgalmas dolgok történni, mert dolgozni fogunk, most pótolom az elmaradásaimat. Ma munkába menet ugyanis eszembe jutott, mennyi mindent nem írtam még le, amik miatt irigykedhetnétek rám. Például, hogy MINDEN NAP munkába menet elsétálok…..
Így mondják ki az angolok a Réka nevet. Nem is lenne baj, hallgatok is rá, de RENGETEG Réka van a táborban. (Barbit még csak kettőt láttunk, ebből a mi Barbink az egyik. :D) Nem is értem. Kisebb koromban, a saját kortársaim között nem volt ennyi Réka. Nagyon idegesít, hogy ilyen…..