Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fvideo

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyarok negyede se támogatja Orbán programját...
fvideo 2019.05.27 11:18:44
@István Tamasi:
Azért mert a migránsok számára nem vagyunk elég vonzó a tehetősebb országokhoz viszonyítva, ez nem jelenti azt, hogy ez a folyat számunkra jó. Ha elolvasod Bill Warner: A saría törvény nem muzulmánoknak könyvét lehet tisztábban látsz majd.
Azok akik nem a legjobban képzettek elég gyorsan kiszorulhatnak a nyugati munkaerőpiacról mikor szembetalálják magukat egy összetartó közösséggel.
Beszélj egy kicsit azokkal akik pl. Angliában próbálnak versenyezni pakisztániakkal meg indiaikkal.
Az, hogy ez az egész rettenetesen primitíven és politikailag célzottan van tálalva nem túl szerencsés. Megintcsak érdemes megnézni mit gondolnak azok akik iszlám háttérrel érkeztek pl. a saría és a helyi törvények viszonyáról.
Szó sincs beilleszkedésről. Ideiglenesen elfogadják a körülményeket, de alapvetően a politikai iszlám mindig ott marad a tudatukban generációkon keresztül.

Azért mert közvetlenül nem vagyunk érintettek (a kerítés project után) a folyamat nagyon is létezik és nem kell elbagatellizálni. Más kérdés, hogy ahogy ez tálalva van az sem túl szerencsés ahogy az sem, ahogy esetenként olyanokkal rúgjuk össze a port akikkel pont szövetségben kellene legyünk.
Természetesen nem ez az egyetlen kérdés ami köré kellene mindent rendezni, de nem árt, képben lenni ezzel sem. A létét tagadni meg nagyfokú tudatlanság vagy szándékos félrevezetés.
A legsötétebb náci időket idéző propagandafilmmel nem az a legnagyobb baj, hogy a nyitókép egy indiai (szikh) turbános bácsit próbál nekünk eladni közel-keleti veszélyes elemként. Frei Tamás röhög a markába. Sokat kellett várni rá, de végre elkészült a magyar médiatörténet azon alkotása, amely…..