Regisztráció Blogot indítok
Adatok
varázsgarázs

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog!   Sajnos nem tudom, hogy kihez, hová fordulhatok a levélben leírt problémával kapcsolatban. Bízom Önökben, hogy ez a nagy nyilvánosság elé kerülhet. Érthető okokból szeretnék inkognitóban maradni de a cég nevét nyugodtan tüntessék fel. A…..
Baromi olcsó tud lenni a fapados, de kegyetlenül megszívhatja velük az, aki nem készül fel eléggé az utazásra. Összegyűjtöttük azokat az alapszabályokat, melyeket célszerű betartani azért, hogy nagyon olcsón és valóban gond nélkül repülhessünk. Szinte minden a felkészülés…..
Szombat este eldőlt, hogy Kállay-Saunders András képviselheti Magyarországot a dániai Eurovíziós Dalfesztiválon. A zsűri Király Viktort, Kállay-Saunders Andrást, a Fool Moont és Bogit vitte tovább. Utóbbi Csiszár Jenőnél és Rákay Philipnél is első lett, Kovács Kati szerint a…..
Mocskos olajat töltenek a hordóba, a kannába és a flakonba, majd az ön autójába. A piac ismét a maffia markában. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
varázsgarázs 2013.09.19 15:55:58
Úgy gondolom, hogy a 2/3 arány azért túlzó, de... Aki nem kap számlát az olaj mellé az elgondolkozhat, hogy valóban az van-e a flakonban, ami rá van írva. A javítóműhelyek, alkatrészértékesítők kb. 60%-a feketén dolgozik, nem ad számlát. Mit jelent ez? 1. nem biztos, hogy az van a flakonban, ami rá van írva. 2. Ha tönkremegy a motor miatta, elhajtanak és nem vállanak garanciát. Egyébként amit a nagy bevásárlóközpontokban árulnak noname(pl.HUNOIL) vagy néhány nagy alkatrészkereskedő saját olaja, azokkal is vigyázni kell. Úgy gondoljátok, hogy az van benne, amit ráírnak. Aha, és 600(!) forint/literért adnak egy 10W40-es olajat... Akkor valószínűleg nem az van benne. Én is szerelő vagyok és adok számlát, blokkot. Meg is van a fix, régi ügyfélköröm. Ha valamit elrontok, garanciát vállalok rá. Úgy gondolom, hogy hosszú távon ez kifizetődőbb. Sokan mondják, hogy én vagyok a hülye, de én már csak ilyen maradok... Én egyébként Total-t használok már évek óta. Semmi bajom nincs vele, az autók 99%-hoz van megfelelő speckójú olajuk. Mert én figyelek erre. Vannak szerelők, akinek még mindig 3 fajta olaj van: 10W40-es, 5W40-es és 5W30-a, aztán ezek közül válogatnak. Se specifikáció, se jóváhagyás. Aztán csodálkoznak, hogy dízel adagolót, részecskeszűrőt kell cserélni... Én azt javaslom, hogy nagy márkától vásároljatok, akinek van magyarországi hivatalos képviselete, hogy ha baj van, akkor legyen kihez fordulni. Persze kell számla az olajról. Ami ritkán van... Egy ismerősöm egyébként betelefonált a Total-hoz , hogy megkérdezze, hogy eredeti-e az általa vett olaj(webáruház). Ma bevitte. Ott nem tudták megmondani azeredetét(nem mondták, hogy hamis), de kicserélték egy origi új termékre!!!! Ez nem a reklám helye, de velem ők mindig korrektek voltak.
varázsgarázs 2013.09.20 08:30:47
@Schütii: a párom az Auchan-ban dolgozik. Ők az importőrtől(Total Hungaria) veszik az olajat. 100%, hogy nem hamis. Nyugodt szívvel vedd meg. Egyébként már a TESCO-ban is árulják és valószínűleg ők sem a "szürkéktől" veszik.
varázsgarázs 2013.09.20 08:49:07
@78gentleman: Nem ANAP(az az égitest névelőbel:)), hanem ANAC a Total laborvizsgálat neve.