Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shortysinc

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kérdésre az első, ösztönös válasza mindenkinek alighanem a „persze, mi más?”, ugyanakkor könnyen előfordulhatnak olyan élethelyzetek (a legkézenfekvőbb a vegyesházasság), amikor ez nem is ilyen egyértelmű...
Shortysinc 2021.02.26 11:07:33
@Igazamvanvagyigazamvan?:

Ehhez annyit fűznék hozzá hogy angolul jobban tudok mint magyarul így már csak ezért sem magyarul fogok hozzá beszélni. Tény hogy magyarországon születtem de többet éltem angol anyanyelvű területen mint magyaror, kéttennyelvű iskola, egyetem Ausztráliában stb. De örülök hogy így látatlanba ezt meg tudod állapítani.

@Aakos7276:

Igen azzal tisztában vagyok hogy egy gyereknek a 3-4 nyelv sem gond, itt a problémám csak annyi, hogy ahogy a cikkben is írták a szülőhöz köti a nyelvet. Így mint írtam jobban tudok angolul mint magyarul így már csak ezért is angolul fogok hozzá beszélni. 2 nyelven semmiképp sem szeretnék hozzá beszélni, így viszont a magyart sehogy sem fogja megtanulni ami alapvetően nekem nem lenne probléma csak hát a nagymamával nehézkes lesz a kommunikáció.
Az már nálam is tervben van hogy spanyolul megtanulok mert nyilván ott is lesz családlátogatás, meg nyilván zavarna is ha nem érteném hogy ők mit beszélnek. Így maximum annyi magyart hallana otthon amennyit telefonálok néha másokkal de többet nem, abból biztos nem tanulna meg.
Subba Lakásért dínózok 2011.08.16 13:20:00
Add a pecód egy dinoszaurusznak. Hidd el ilyen még senkinek se volt, te leszel az első dinógazdi! Azt is te mondod meg melyik fajta legyek. T-rex? Veloci? Vagy az a böszme tarajos izé? Nem gond megoldom bármilyen jelmezt tudok csinálni!!Első osztályú házidinó leszek, kiviszem a…..
Shortysinc 2011.08.16 15:44:58