Regisztráció Blogot indítok
Adatok
donna_darko

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Hülye tánc: Pop that ass 2012.01.16 10:31:00
donna_darko 2012.01.30 11:54:46
@szkraft: A második mozdulatnál úgy nekib@szná a farkadat ebben a szögben a szeméremcsontjának, hogy az ketté is törne. Hajrá.
Kettős Mérce Indokribanc nincs 2011.08.15 11:08:00
Tegnap jelent meg a szarrobbantó blogon, majd kikerült az index blogketrecébe egy poszt, ami a szokásos ne hallgassuk el kiindulási pontból azt mondja, a társadalomnak beszélnie kell arról, hogy néha a nők is tehetnek a megerőszakolásukról. Ez így ebben a formában nem igaz, de abban…..
donna_darko 2011.10.27 12:47:19
@T-5: Csak azt érnénk már meg, hogy valamilyen jelenséget vagy valakit annyira gyöngének találj, hogy hidegen hagyjon. Jó példa lenne erre első körben, ha nem vernéd ki azokra a nőkre, akiktől elvileg undorodsz. A többi nyomorod az aszexualitásodtól kezdve a lankadt mikropéniszed miatti frusztrációdig (amit demonstrálandó mindig fröcsöge kurvázod le a nőket, akik ezt eszedbe juttatják), már a pszichiáteredre tartozik. Jobbulást! :D
donna_darko 2011.10.28 11:40:41
@T-5: Nem, ne a csajodból, anyukádból, egyéb nőrokonaidból indulj ki, akiket magad körül látsz, elvégre a megerőszakolásnál se belőlük indulsz ki. Akárhogy is, a jobb kezednél jobban nézek ki. :P De ennek semmi köze ahhoz, hogy van véleményem és merem ugyanolyan stílusban lereagálni a dolgaidat, ahogyan te teszed azt a nőkkel kapcsolatban. Ja és azt se hidd, hogyha úgy akarsz visszavágni, hogy faszságokat mondasz a külsőmre, azzal trivializálod és hitelteleníted azt a gondolatmenetet, aminek a külsőhöz semmi köze nincs, ne is próbálkozz nálam nem jön be. Ne magadból indulj ki, hogy picit hisztis leszel, ha a kukidra mondanak valamit, ez visszafelé nem használ. :DD Ne fantáziálj kislány, inkább próbálj valami agyhullámot kinyomni magadból és lehetőleg a témával kapcsolatban. Lépj túl rajtam. Akárhogy és akárhányszor is variálod a kurva, a szuka, a röhög szavakat egy mondatba, hasztalan. Különben is mit rugózol te még mindig ezen a témán?Itt az ősz, nincs meleg, senki nem öltözködik kurvásan, úgyhogy megszűnt az ok. Ha még mindig haragszol bizonyos ruhaneműkre (mert csak azok tehetnek róla, nem a nők, hiszen gondolom nem minden nőn tűnnnek fel), akkor meg nyomás csöcsvillantós topot lopni és jól ellátni a baját, annak a kis kurvás rohadéknak! :DD
  Szóval az úgy volt, hogy a hazai antifasiszta, progresszív és toleráns értelmiség szombat délutánra tüntetést szervezett az Új Színház elé Dörner György igazgatói kinevezése ellen. Már csaknem két órája tartott az ordas eszmék bátor elutasítása, amikor egyszer csak…..
donna_darko 2011.10.23 14:06:04
@zachar: Attól, hogy valakinek más a véleménye, mint neked, te személyesen nem rekesztődsz ki. Azaz csak annyiban, amennyiben ennek folytán egy másik táborba tartozónak érzed magad.
donna_darko 2011.10.23 14:12:36
@zachar: Azzal, hogy volna, nem lehet érvelni, ugye. Te elképzeled, hogy szerinted így lett volna és akkor az tény vagy mi? Na mindegy. Ha figyelted a videót, amikor azt mondta "maradjon Márta István az igazgató", valaki bekiabálja, hogy úgy legyen, egyetért és csak amikor elmondja, hogy de azért maradjon Dörner meg Csurka, na akkor mondják rá azt, hogy fasiszta. Ez is egy vélemény, persze kikérhető és megkérdőjelezhető. Továbbra is: a kifütyülés vélemény-nyilvánítás és nem sok köze van annak, amit te tolerancia szó alatt értesz. Tudom tök jólesne azt hinni továbbra is, hogy intoleráns, aki nem bólogat és nem ért egyet, de nem így van. Egyetértés, elfogadás, két külön szó és nem szinonímái egymásnak.
donna_darko 2011.10.23 14:22:11
@zachar: Kiváló színész. Ez ugye erősen szubjektív, szerintem meg ripacs, na és? ezek nem tények, úgyhogy nem képezhetik vita alapját. Hibás következtetés nincs, csak olyasmi, ami mást jelent neked és nekem meg a harmadiknak. Senki nem letéteményese az egy igaz értelmezésnek. Szerintem Fábry, aki hosszú évekig egy széles középosztálynak adta meg a szalonzsidózó/buzizó/libsiző otthoni fotelbafingós hangulatot, most is elismerte, hogy kalandvágyból jött a tüntetésre az ő ideológiailag langyos és biztonságos kis lábvizéből és őt ezért most meg kéne dicsérni, hiszen hátra is dőlhetett volna, hiszen a Fidesz alatt ő biztonságban van. Olyan, mintha egy küldött lett volna, de tényleg. Picit fasisztoid, picit törleszkedő, az ő pici kis változtatásával, amitől természetesen ugyanúgy beszivárgott volna a színház falai közé a fasizmus. Aztán be is sértődött rendesen, mint egy hisztis ovis, hogy nem sikerült a tüntetőket hülyének néznie.