Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eLeCkiNg

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sayfo Omar írása   Az elmúlt időszak talán legfontosabb írását közölte Hanula Zsolt az álhírek ijesztő világáról. Félő azonban, hogy – ahogy hazánkban lenni szokott – ez az ügy is politikai, pártpolitikai, világnézeti kérdéssé silányul. Pedig ahogy az árvízvédelemnek, a honvédelemnek vagy a…..
eLeCkiNg 2017.01.28 19:23:22
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: Látom, nem sikerült felfogni a cikk tartalmát. Nem baj.
Jó másfél éve nem írtam erről a dögről, hogy száradna bele az olajsár, de tényleg. A Morininek épp ellenkező irányban ment a története, mint kellett volna. Megvettem az imolai börzén talán 1999-ben, roncsként. Afféle vásárfia volt a Kati akkor beszerzett Vespa GT-je mellé.…..
- Megnézem a videót ITT - The Man Who Ate His Lover (2004-es dokumentumfilm, 49 perc) imdb Ez a doksifilm még akkor készült, mikor barátunkra első fokon 8 és fél év letöltendő fegyházbüntetést rót ki a bíróság. Csórikám itt még nem tudja, hogy 2006-ban a közvélemény…..
A Pesti Központi Kerületi Bíróság mai határozatával bűnösnek mondta ki Polgár „Tomcat” Tamást közösség elleni izgatás elkövetése miatt, és egy év két hónap szabadságvesztésre ítélte, aminek végrehajtását öt évre felfüggesztette. Az ítélet nem jogerős, de megfelelő pályára állíthatja a hazai…..
eLeCkiNg 2013.01.10 19:55:31
@hegyiszabolcs: Bocsáss meg, de a válaszodat szemellenzősnek tartom. Szerintem az uszítás tényének megítélése egyáltalán nem választható el a kontextustól. Tételezzük fel, hogy van egy 12 éves lányod, akit az iskolából hazajövet rendszeresen molesztálnak, kirabolnak (hogy durvábbat ne említsek) a kis védenceid, te pedig egy kicsit bepöccenve olyan kifejezésekre ragadtatod magad, hogy ezeket (nem az egész népcsoportot, hanem) az erőszakos, útonálló bűnözőket (nézz a tükörbe és mondd, hogy ez nem jellemző szegény kis elnyomottakra) le kéne már verni. Erre jönnek a liberális jogvédők meg bírók, hogy helló már, ne cigányozzá', te rasszista ilyen-olyan szemét, és téged ítélnek el. Igazából külön kéne választani a jogos felháborodást a minden alapot nélkülöző uszítástól. Kontextusfüggő, hogy egy erős mondat (pl. "fel kéne akasztani") mikor uszítás, mikor kimondott felháborodás. És igen, az uszítást elítélem. De valakit azért büntetni, mert erőszakos fellépésre szólít fel az ERŐSZAKOS bűnözőkkel szemben, teljsen értelmetlen és a velejéig cinikus, képmutató cselekedet. Igen, rugózhatunk azon, hogy az ítélkezés az igazságszolgáltatás dolga (lenne), csak sajnos a rendszer nem funkcionál, mert már annyira szarrá van liberalizálva az igazságszolgáltatás, hogy ha egy köcsög a nyílt utcán kirabol vagy megkésel engem, onnantól neki több joga van biztosítva, mint nekem, arról nem is beszélve, ha véletlenül sikerül magamtól ellöknöm, és eközben ő beüti a kis fejét a járdaszegélybe, akkor én cseszek rá. Bűnözőket védeni szerintem nemzetárulás.
A hiénák csak erre vártak. Lesik, szinte scrutinize-olják a híreket - és ahogy történik valami, lecsapnak. Falkában, előre, a tények és a háttér ismerete nélkül - elég, ha a gyanú felmerül -, a feleket meg nem hallgatva, azonnal ítélkeznek. Megmondják, ki a tettes, kik a…..
eLeCkiNg 2013.01.05 02:21:27
@states1: Respect.
@Holger Hartland: Respect.
@Modor Tibi: Hát - irónia nélkül mondom - nagyot alkottál. Valószínűleg te is tudtad, hogy ebben a felfokozott érzelmű pillanatban, ami most a közt jellemzi, kapni fogsz hideget-meleget. Mi tagadás, első olvasatra az én zsebemben is kinyílt a bicska, és legszívesebben felültettelek volna a következő auschwitzi tehervonatra. Tulajdonképpen a kommentekből jöttem rá, hogy ez irónia (ami egyébként annyira kibaszottul hitelesre sikeredett, hogy totál benyaltam elsőre). Az az igazság, hogy az emberek ilyenkor egy kicsit elvesztik a humorérzéküket, a történtek hatására a türelmük elfogy, nem állnak neki kommenteket olvasgatni, hanem elküldenek téged a halál kékeres faszára csuklóból. Közben meg lehet, hogy teljesen egyetértenek az írás valódi jelentésével. Vékony jég ez. Szóval tulajdonképpen nagyon tetszett. Ügyes, figyelemreméltó, csak így tovább, remélem, nem fog senki megverni félreértésből. Üdv!
eLeCkiNg 2013.01.05 15:47:35
@kisQtya: Köszi a kioktatást. Nem mintha a lényegi mondanivalómra reagáltál volna, de természetesen igazad van az utolsó szóig.
A SZOLIDARITÁS MOZGALOM köszöni szépen!Mióta hál istennek eltűnt az ECHO-TV adásáról Bencsik András, hatalmas űr keletkezett a kormánypárti dicsőítés területén, kívánjon az bármilyen nyilvánvaló hazugságot is. A HÍR-TV  igyekszik betölteni ezt a médiatörténelem sötét…..
Vajdaság blog Üdv 2008.03.02 16:00:28
Ezt a blogot hiánypótlónak szánom, mivel a magyar blogszférában eleddig nem találkoztam olyan bloggal, vagy akár más portállal, amely a vajdasági magyarokkal, szerbiai élettel vagy az itt élők körülményeivel foglalkozik.Na de majd most...
eLeCkiNg 2012.03.30 14:02:49
Smooth Criminal csellón. Ilyen nincs, és mégis van. Csak aztán el ne kurvuljanak, mint a finnek. ..
eLeCkiNg 2011.01.29 10:26:27
@borzash: Hahaha, mondom én, hogy 10 millió csellista országa vagyunk! :))) Ez az ötéves gyerekes duma meg betalált: tényleg ötéves vagyok. :) Faragatlan tuskó. Talán ha a kommentem teljes egészét sikerült volna felfognod, nem csak 1 mondatát (azt is rosszul), akkor az is lehet, hogy nem reagálsz rá. Na de hadd idézzem a széfoglalódat: "a srácok valószínűleg átlagos csellisták". Most akkor profi csellista/zenetanár vagy, vagy nem vagy az, hogy ilyen magasról mondod el nekem a tutit? "Valószínleg?" Te meg azon akadsz le, hogy a fiúk a klipben hogy mernek jóképűek lenni, miközben te ronda vagy, mint a világháború, és puncit még csak a neten láttál, meg esetleg a kedves mamáét? :)))) Nézzél magadba, légyszíves. A többiektől elnézést kérek, hogy a szintedre voltam kénytelen süllyedni, hátha ebből több megmaradt a kisímult agyadban.
eLeCkiNg 2011.01.29 10:40:45
@nemjópasi: Maximálisan jól látod a helyzetet. :)
Magyarországon sem ritka, de az Egyesült Államokban kifejezetten gyakori baleset, amikor a motoros elé szarvas vagy őz ugrik – az ilyen esetet nehéz esés nélkül megúszni, nem egy haláleset származott már ebből. Az videón normál sebességgel és lassítva is láthatjuk,…..
Remélhetőleg egyre többen tudják, hogy a női tulajdonos nem feltétlenül előny az autóvásárlásnál. Ezt figurázza ki ez a nagyszerű holland reklám is, minden benne van, amitől egy videó vicces lesz.(Vigyázz, ez a bekezdés irónia volt)   Vigyázzunk tehát a vad holland…..
eLeCkiNg 2010.12.29 23:34:20
@scheerti: Megértem, hogy itt 1-2 ember(?) felhúzott, engem is felhúztak volna. A videó nagyon tetszett, köszi! :)
Régebben vitatkoztatok már arról, hogy ököllel be lehet-e törni egy autó ablakait. Sokan még abban is kételkedtek, hogy egy felhúzott oldalablakot be lehet ütni, nem is tudom, hogy felmerült-e ugyanez az első szélvédő kapcsán. Mert nagy sebességű gázolásnál persze, hogy…..
Előzmények:Bevezető részA Szarajevói LokiA II. Világháború végét követő évben, 1946-ban, két egyesület összevonásával (Sloboda és Udarnik) Torpedo néven alakult meg a focicsapat. A névválasztás egy Szovjetunióból visszatért szarajevói atyafinak köszönhető, akit…..
eLeCkiNg 2010.11.27 11:03:40
eLeCkiNg 2010.11.27 12:12:23
A kragujevaci autógyárban legyártották az utolsó "szerb autót". Egy piros Zastava 101-es gördült le utolsóként a futószalagról 1 273 532 sorszámmal. A virággal, dallal, verssel - és bizony könnyekkel is - búcsúztatott Yugo után a dolgozók nagy részének munkája itt…..
Úgy tűnik, hogy a múlt héten nem csak Gyurcsány Ferenc, a miniszterelnök vonult vissza, hanem egyben Gyurcsánz Ferenc, a személyi tréner is. Legalábbis a lemondása utáni első blogbejegyzése erről árulkodik. Hosszú idő után a mostani az első eset, amikor Gyurcsány mellőzi a…..
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
eLeCkiNg 2009.02.11 13:00:29
Kedves Árpi, Isten látja lelkem, nagyon szeretem az írásaidat, de most szerintem elég sok zöldséget hordtál össze. Tényleg csak pár szóban. Az érvelésed gerincét adó "kalandozásokkal" az az egy a gond, hogy azóta eltelt ezer év, és nem csak a magyar kultúra számára, hanem az egész világ számára is, vagyis a globális civilizáció átlagos foka véleményem szerint sokat változott. Ha azt írtad volna, hogy a 2. vh. alatt a magyarok is ilyen meg olyan szarok voltak, és ezzel takargattad volna a mostani cigánybűnözést, azt még valamennyire el is tudtam volna fogadni, mert az nem volt annyira régen, elismerem, hogy azóta annyira sokat talán még nem is változott a társadalmunk. De b@.. +, 1000 évvel ezelőtti balhékkal érvelsz? Öcsém, ez mind igaz, amit írsz, csak qrvára nem aktuális, viszont az, hogy 2009-ben egy csürhe tanárokat ver, mentősökre, rendőrökre támad, útonáll, rabol, erőszakoskodik, a kölke elszedi az enyémtől a mobilt (de nem azé', hogy elcserélje szendvicsre a szegény pára) meg a zsebpénzt, a pedagógusok meg csak széttárják a kezüket, mert félnek a vendettától, EZ(!), apukám, kibaszottul aktuális! Ne gyere nekem azzal, hogy be vannak zárva, és ettől vannak bekattanva, nézzél már meg valami cigányokkal foglalkozó filmet, 10-ből 9-ben láthatod, hogy mennyire nomádok, az égvilágon semmi nincs rájuk kényszerítve, semmilyen életstílus, olyan szabadok, amilyenen te meg én sose leszünk! És azzal se jöjjön nekem senki, hogy a magyarok meg fehérgalléros-bűnöznek és hogy az is ugyanolyan. Hogy a fenébe lenne ugyanolyan, b@.. +, attól rettegve engeded el a gyerekedet az iskolába, hogy valamelyik korrupt hivatalnok, ügyvéd, akárki majd kirabolja, megveri, leköpdösi, rettegésben tartja? Ne is haragudjál, Árpi, de neked kicseszettul semmi fogalmad nincs ezekről a dolgokról, adja az Isten, hogy ne is legyen, és addig örülj, ameddig nincs, csak akkor ne írkáljál itt nekem ilyen zöldségeket.

Vannak cigány ismerőseim, elmondhatom, hogy a cigány társadalom normális fele sokkal jobban szenved ezektől a bűnöző mocskoktól, mint mi, a többségi társadalom. Tehát akkor kedves gyerekek, mit kellene tenni? Soha nem látott határozottsággal fellépni az élet- és vagyonellenes bűncselekményeket elkövető, a közbiztonságot rontó és félelemkeltő szarházikkal szemben a többségi és a kisebbségi társadalom közös érdekében!

Az EU-féle gondoskodásról, pátyolgatásról meg tényleg csak annyit, hogy régen tonnaszámra hordták tőlünk a yugók a minőségi élelmiszert, most meg lassan mi megyünk hozzájuk, ha valami ehetőt szeretnénk vásárolni.

Köszöntem a figyelmet.
Peren kívüli egyezség keretében négymillió forintot és két éves kamatait, összesen 4,5 millió forintot fizetett a Rebisz jogutóda, a Készenléti Rendőrség Nagy Lászlónak. A korábban szakmunkásként dolgozó férfi bal szemére teljesen megvakult, miután 2006. október 23-án a…..
Kína nagy. Nagyon nagy. Itt pár tízezer autót elsózni nem nagy cucc, csak árulni kell, és magától elmegy. Másrészt a kínai vevőknek nincs komoly képük az autógyártás múltjáról, nem tudják, mi az a kifinomult stílus. Vagy, ha mégis tudják, valami másról hiszik ezt. Vajon…..
eLeCkiNg 2009.01.03 19:55:42
Kedves barátunk MTi, jelentős első világháborús katonai temető- és emlékműkutatási előéletet mondhat magáénak. Fáradhatatlanul kutatott, járta az emlékheyeket, keresett a levéltárokban, gyűjtött, rendszerezett és számos könyvet is publikált a témában. Barátunk zentai…..