Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hrotko82

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megdöbbentő kijelentést tett Berlinben, Angela Merkellel közös sajtótájékoztatóján Orbán Viktor miniszterelnök: kerek-perec elismerte a Bajnai-kormány eredményeit. Orbán Viktor lázas és félrebeszél, vagy tényleg ekkora a baj?Először azt hittem, hogy valamit rosszul olvasok,…..
hrotko82 2010.07.21 20:23:50
@salamander:
"Nem kellene már a buta riposztokat befejezni? " -Ez Kósa-Matolcsy-Szíjjártó triumvirátusnak szól?!
Mert eme "kiváló" államférfi elmúlt két hónapos ténykedése jópár embernek súlyos tízezreibe került!
Az is tökéletesen igaz hogy az előző kormányok is kibaxtak a hitelesekkel, de nem kellene tovább tetőzni!
Ezek ha megszólalnak Orbánnak vért izzadva kell magyarázkodnia. Igazad van "tehetséges", de mi a faxér veszi magát körül ekkora fenékfejekkel!!????
Az elmúlt 20 évben egy olyan kormány volt, amelynek az üléseiről nem készült jegyzőkönyv: az előző Orbán kabinet. Előtte is, utána is az aktuális kormányfők számára természetes volt, hogy egy normális demokráciában az információszabadsághoz az is hozzátartozik, hogy nyoma maradjon, mi hangzik el…..
Aztán megláttam ezt a képet a Tumblren, és rájöttem, hogy mekkorát tévedtem. Pont én, aki nap mint nap szinte professzionális formában foglalkozik a rossz humorral. Ami a legjobb, hogy mivoltmaaneten a barikad.hu-n találta a képet. Emiatt az előbb, életemben először megnéztem a…..
Legalábbis azt a cipőjét, amiben a minap az alkotmányügyi bizottság ülésén volt, mindössze 4990 Ft-ért vette.via..
hrotko82 2010.05.29 19:29:58
Varánusz Magyarország kormánya 2010.05.04 08:00:00
Tegnap összeállt a kép. Kicsit még szemcsés és szellemképes az igaz, de a körvonalak már láthatóak. Egyszer csak megérjük azt is, hogy információ morzsák helyett komplett tájékoztatás is lesz az ország irányítóinak terveiről. Addig nézzük az összeállítást:Első helyen…..
  Hatalmas sorok állnak egyes szavazókörök előtt, hozzánk is egyre-másra érkeznek a kommentek, emailek és telefonok, hogy megint itt a kékcédula, a tömeges voksturizmus. Hasonló hírek érkeznek Pécsről, Győrből, Budapest IX. és XI. kerületéből.    Nincs…..
 2013-tól már hazánkban is tilos lesz a tojótyúkokat a jelenlegi ketreces tartásmódban termeltetni. A határidőig hátralevő időszakban minden gazda igyekszik összeszedni a ketrecek leváltásához vagy átalakításához szükséges pénzt és ilyenkor bizony felmerülhet a jogos…..
hrotko82 2010.04.06 20:45:46
@Poha: ez a hozzászólás aztán igazán művelt elmére utal!
hrotko82 2010.04.06 21:04:50
@Poha: ebben az országban nem lehet tanúlni semmit. Megölték a képzést! Csak büfé szakok vannak. Tisztelet a kivételnek.
Bár sokáig titkolták létezésüket, a mágnesszalagokon a pártállam ügynökeinek teljes adatbázisa van. Titkosításukba mostantól egy háromtagú civil testületnek is beleszólása lehet. Ez nagyon szép, de kevés. (Fotó: Hetek)Sajtóhírek szerint ma a Bajnai-kormány megteszi az…..
Talán érdemes egy cseppet visszatekinteni, hogy a rendszerváltó, 1990-es választásokon hogyan kampányoltak a pártok. Furcsán néznénk ma, ha ezekkel a fél profi (vagy fél amatőr) filmekkel nyomulnának a pártok a választók kegyeiért. Természetesen, ma már nehezen értjük ezek…..
  A március 15-i ünnepen a nagyobb balhék (előrejelzésünktől eltérően) szerencsére elmaradtak, de azért a Jobbik - elsősorban leselejtezett komcsi katonatisztekből álló - lumpenfrakciójának egyik szép alakítását sikerült elkapnunk Naményi kollegával. A radikális párt…..
Reckl Amál blogja Csodavárás 2010.01.03 13:33:27
Az év eleji optimizmus jogosságát nem áll szándékomban senkitől sem elvitatni, olyan ez, mint a malacsült, ilyenkor jár. De azon a messiásváró derűn, amely a jobboldali sajtóban, tévéjben tapasztalható kissé megdöbbentem.A dolgot a ma már leplezetenül elfogult köztársasági…..
hrotko82 2010.01.03 15:57:37
@csorsza: Az a ciki, h nem értitek: nem remél senki semmi hirtelen radikális változást a Fidesz-kormánytól.

Ebben nagyon tévedsz! Itt nem a értelmiségiekröl van szó! Nem ők adják majd a szavazatok többségét.
Gyere le vidékre, űllj be egy kiskocsmába bármelyik 2-3000 lelkes faluban. Pont hogy 10 fidesz szavazóból 8 ezt várja. Csodát, kánaánt, pénzt,stb...
Bár az is igaz hogy ha ezeknek az embereknek ha világosan elmagyaráznák hogy mi fog valójában történni, abban a pillanatban jobbik szavazókká módosúlnának. Ha most sötétségben hagyja őket Orbán úr akkor nyert 4 évet, és csak 4 év múlva kell izgnia a jobbik miatt.
hrotko82 2010.01.03 16:26:28
@Kangörény_: miért nincs? mert nem nézem ezeket a csatornákat? mi mást tehetek mit szavazok és bizok? menyjek ki az utcára hőzöngeni pirosba, kékbe, zöldbe, vagy narancsbA öltözve?
Szóval szerinted ha valamiben tömegek hisznek az már jó is? Nem azért fogok fekete börcipőt venni mert körülöttem 2 millióan azt mondják hogy vegyél mert nagyon jó.
Pénteken Michael Schumacher 2008 áprilisa után újra F1-autót vezetett, hogy felkészüljön visszatérésére. Az olasz Sky csatorna videóra vette.A 2006-ban visszavonult, 40 éves német 67 kört tett meg az istálló 2007-es autójával a házi tesztpályán Mugellóban. Közben folyamatosan…..
Orbán Viktor nem hülye, valószínűleg pontosan tudja, hogy mi az az off-shore. Orbán Viktor nem tájékozatlan, tehát valószínűleg azt is pontosan tudja (hacsak a gonosz tanácsadói át nem akarták verni), hogy Simor Andrásnak milyen cége van és milyen nincs.Orbán Viktor torkig van…..
A képeken látható Hyundai Tucson vezetője nem szerencsés – mondhatnánk. Ám az igazság az, hogy a magyar autófinanszírozás rendszere olyan, hogy finoman szólva nehéz belőle jól kiszállni, ha történik valami az autóval. A szituáció ismert: a kocsi értéke, a kár…..
hrotko82 2009.05.16 13:48:48
@littleguy: és két tüdőd se nincs! gondolom kimaradt valami.
Bár webáruházakkal nem foglalkozunk, egy baráti blogger felkérésének nem nagyon tudunk ellenállni. A vad télvégi árleszállítás a Fideszt is elkapta: most remek polárpulcsit vehetünk tőlük 30%-kal olcsóbban, a részletek természetesen itt is a feliratban rejlenek! Íme a cucc és…..
Vajon miért zárják le a nyáron fél Budapestet, miközben sem szakmai kényszer, sem rendkívüli helyzet nem indokolja? Kedves Olvasó, higgye el, csak egy csekély konspiratív szemléletre van szükség, és kinyílik a világ. Az igazság kifürkészésére ugyan általában annyi az esély,…..
" Egy  értekezleten ültem péntek délután. Még villantak vissza a céges buli emlék képei. Minden hónap végén tartunk az éppen favorit szórakozóhelyen. Elég másnapos voltam nem nagyon néztem magam köré. A mobilomban nézegettem a tegnapi képeket. Beugrott az a srác aki…..